Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
cigare konzumirao 8-9 godina, jedno jutro ustao i rekao necu vise nikad zapalit, kafa isto pio 3-4 dnevno, prestao je skroz piti.. ljudi se najvise truju energetskim picima a to je najvece sranje moguce
- relativizam
- Kontakt:
ma relano i cigare su sranje ali kafa je nesto vise od rituala,ja kad je ne popijem ujutro ne otvaram oci do podne
- Shategabri
- Kontakt:
A bajramska?PikachuSA je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:57NaravnoShategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?![]()
Jedini izuzetak je kad ostanem budan do kasno zbog obaveza (izuzetno rijetko), pa se moram šokirati kofeinom![]()
Koševo Zapad
- PrinceBobby18
- Kontakt:
Kahva ce me u mezar poslat vjerovatno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nemoj reci da si propusio u skolskim danima da bi bio kul.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:46cigare konzumirao 8-9 godina, jedno jutro ustao i rekao necu vise nikad zapalit, kafa isto pio 3-4 dnevno, prestao je skroz piti.. ljudi se najvise truju energetskim picima a to je najvece sranje moguce

Da nema alkohola bile bi na prvom mjestu stetnosti.

Jebga kad kafa trazi cigaru
- JayCatwright
- Kontakt:
Masa ljudi citav zivot pije kafu, a da nikada nije zapalila cigaru, tako da ti jos jedna teorija pada u vodu.
Pa zato sto ne puse, moj otac pije kafu a nikad nije zapalio. Pitaj pusaca kako ide cigara uz kafu, i nakon jela.JayCatwright je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:01Masa ljudi citav zivot pije kafu, a da nikada nije zapalila cigaru, tako da ti jos jedna teorija pada u vodu.
- JayCatwright
- Kontakt:
nevermind, ne mogu
Pa koristi malo logiku pa ces moci. Kako ce kafa traziti cigaru nekom ko ne pusi kad ne zna sta je to/osjecaj. Pitaj pusaca, kako mu kafa automatski trazi cigaru. Imas ljudi koji samo puse uz kafu btw.
**** je kad se navuces. Slicnu pricu sam slusao i od ovisnika o heroinu.

Jebga sta ces, ko pusi vise od pola kutije dnevno, pusi uz kafu, nakon svakog obroka i kad pije to ide na kutiju, jer tad ide jedna za drugom. Tako je kod velike vecine pusacaMogli je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:32**** je kad se navuces. Slicnu pricu sam slusao i od ovisnika o heroinu.![]()
Bio pusac, znam osjecaj. Prestao, i dalje mi dobra kafa i uzivam u njoj, a nemam nikakvu potrebu za cigarom.
A dok si pusio jel ti trazila kafa cigaru? Bio sam i ja prestao 4 godine, i moj ti savjet da nikad ni jednu ne zapalis vise ni u sali. Sad przim kutiju i po dnevno, a prije nego sto sam bio presto manje od kutije u prosjeku.Finn je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:42Bio pusac, znam osjecaj. Prestao, i dalje mi dobra kafa i uzivam u njoj, a nemam nikakvu potrebu za cigarom.
Ova u 10:30 na prvom sastanku
A onda ova u 16:00 iz dzezve, kod kuce

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jesam i nije mi krivo, mada jesam mozda prerano poceo al opet gori su mi ovi sto se propuse sa 22-23 pa role sta ce ti koji qrc kad ih do tad nisi probaoMogli je napisao/la: ↑15 apr 2025, 13:34Nemoj reci da si propusio u skolskim danima da bi bio kul.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:46cigare konzumirao 8-9 godina, jedno jutro ustao i rekao necu vise nikad zapalit, kafa isto pio 3-4 dnevno, prestao je skroz piti.. ljudi se najvise truju energetskim picima a to je najvece sranje moguce![]()
Da nema alkohola bile bi na prvom mjestu stetnosti.![]()

Ne razumijem ljude koji se navuku na alkohol, mada je sustina tog problema a i drugih ovisnosti slab karakter i ljudi generalno ne upravljaju svojim zivotom nego ih eto neki poroci voze, mislim desi se to svakom u nekom momentu ko se upusti u te zahebancije ali ako ne znas sam sa sobom to rijesiti ides pod mac bato.

Navuce se nece da mahmura, ustane ujutru boli glava, drmne dvije pive- da se popravi- i opet pjan/buzzed. Ja je ne bi mogao ujutru popit kad bi mi zadnja bila ali sta ces, ali to su vec hronicni alkosi, to je vec tijelo ovisno od alkohola.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:57Jesam i nije mi krivo, mada jesam mozda prerano poceo al opet gori su mi ovi sto se propuse sa 22-23 pa role sta ce ti koji qrc kad ih do tad nisi probaoMogli je napisao/la: ↑15 apr 2025, 13:34Nemoj reci da si propusio u skolskim danima da bi bio kul.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:46cigare konzumirao 8-9 godina, jedno jutro ustao i rekao necu vise nikad zapalit, kafa isto pio 3-4 dnevno, prestao je skroz piti.. ljudi se najvise truju energetskim picima a to je najvece sranje moguce![]()
Da nema alkohola bile bi na prvom mjestu stetnosti.![]()
![]()
Ne razumijem ljude koji se navuku na alkohol, mada je sustina tog problema a i drugih ovisnosti slab karakter i ljudi generalno ne upravljaju svojim zivotom nego ih eto neki poroci voze, mislim desi se to svakom u nekom momentu ko se upusti u te zahebancije ali ako ne znas sam sa sobom to rijesiti ides pod mac bato.![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jest, ide dan za danom, pa to predje u sedmicu za sedmicom pa mjesec za mjesecom govore sebi ma prestat cu, ma umanjit cu, i tako im prodju godine i nikad ne priznaju sebi da su ovisnici o necemu.alemsa je napisao/la: ↑15 apr 2025, 15:01Navuce se nece da mahmura, ustane ujutru boli glava, drmne dvije pive- da se popravi- i opet pjan/buzzed. Ja je ne bi mogao ujutru popit kad bi mi zadnja bila ali sta ces, ali to su vec hronicni alkosi, to je vec tijelo ovisno od alkohola.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:57Jesam i nije mi krivo, mada jesam mozda prerano poceo al opet gori su mi ovi sto se propuse sa 22-23 pa role sta ce ti koji qrc kad ih do tad nisi probao![]()
Ne razumijem ljude koji se navuku na alkohol, mada je sustina tog problema a i drugih ovisnosti slab karakter i ljudi generalno ne upravljaju svojim zivotom nego ih eto neki poroci voze, mislim desi se to svakom u nekom momentu ko se upusti u te zahebancije ali ako ne znas sam sa sobom to rijesiti ides pod mac bato.![]()

- VensanKasel
- Kontakt:
To uz ove bosansko turske domaće tozovače proljevuše , njima automatski ide cigara i velika džezva .
Ne može cigara i espresso , jednostavno ne ide .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...