Samo F.K.S !! je napisao/la: najjaci film![]()

..ubjedljivo najjaci

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo F.K.S !! je napisao/la: najjaci film![]()
pozzzDAVID VILLA je napisao/la:Pozz raja![]()
Pa to vjerovatno u kategoriji njemačkih Pilsnera gdje se smatra iovako ionako jednim od najboljihharry_90 je napisao/la:Vjeruj da ne znam.Ovo sam maloprije procitao,jbt medju prvih 10 na svijetu,bacam amstel,uzimam domacu baruSamo F.K.S !! je napisao/la:a kod nas 2.00 km 2 l hahahahahaharry_90 je napisao/la:Tuzlanski pilsner medju top deset na svijetuKoje je Sarajevsko ?
Evo ja cu ti potvrditiMonolog je napisao/la:Ovo Bance iz Mainza?
A ja konto da sam na temi "Sportsko znanje", pa tre'am pogoditi ko je na slici.asylum je napisao/la:Evo ja cu ti potvrditiMonolog je napisao/la:Ovo Bance iz Mainza?Desni klik, view image mi je otkrio tajnu
Puk'o hahahahahahaMonolog je napisao/la:A ja konto da sam na temi "Sportsko znanje", pa tre'am pogoditi ko je na slici.asylum je napisao/la:Evo ja cu ti potvrditiMonolog je napisao/la:Ovo Bance iz Mainza?Desni klik, view image mi je otkrio tajnu
Pih, *ebe me miš.
Tuzlanska pivara je na prestižnom takmičenju pivara na "Sedmoj evropskoj pivarskoj zvijezdi" koja se svake godine održava u Nürnbergu, u organizaciji Asocijacije privatnih pivara u Bavarskoj, dobila prestižnu potvrdu kvalitete svojih proizvoda.Frutek je napisao/la: Pa to vjerovatno u kategoriji njemačkih Pilsnera gdje se smatra iovako ionako jednim od najboljih
Ustekaj sluseHawking je napisao/la:Jel ko gdje vidio antenu sa standardnim 3.5 mm audio jack-om, treba mi za mobitela, a neamm pojma gdje bi tako nešto uopšte tražio...
Ma cilj je da slušam radio na zvučnik ali sa kvalitetnom antenom, gdje neće počet krčat kad se slušalice maknu za milimetar... slušalice jesu solidna antena, ali meni treba nešto bolje...Frutek je napisao/la:Ustekaj sluseHawking je napisao/la:Jel ko gdje vidio antenu sa standardnim 3.5 mm audio jack-om, treba mi za mobitela, a neamm pojma gdje bi tako nešto uopšte tražio...
Ne postoji antena jedino da skineš izolaciju, i to onu metalnu odnosno tanki mrežu oko glavnog kablaHawking je napisao/la:Ma cilj je da slušam radio na zvučnik ali sa kvalitetnom antenom, gdje neće počet krčat kad se slušalice maknu za milimetar... slušalice jesu solidna antena, ali meni treba nešto bolje...Frutek je napisao/la:Ustekaj sluseHawking je napisao/la:Jel ko gdje vidio antenu sa standardnim 3.5 mm audio jack-om, treba mi za mobitela, a neamm pojma gdje bi tako nešto uopšte tražio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 101 gost.