La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Sudija je i igracu Espanyola prvo dao zuti iiiiii onda je ostao zuti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakav krvnicki start. Ispod 5 utakmice kazne za ovo, bilo bi sramota.
Sta je tim ljudima u glavi?
Sta je tim ljudima u glavi?
Ma jedna utakmica max. Vidi se da nije bilo namjere.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ti me podsjećaš na jednog lika iz škole, koji je glumio frajera i glavno mu oružje bilo biti kontra svih, jer drugih kapaciteta nije imao.
Trebam li istaći da je redovno dobijao ćuške i da su na kraju od njega bježali i jarani i djevojke.
Postao je usamljeni očajnik.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Čuj nije bilo namjere a upravo se vidi suprotno gdje debil Mbappe ide da povrijedi čovjeka.Slomiš nogu čovjeku i kažeš izvini nisam htio a upravo ovi startovi i lome noge.Ako mu daju 1-2 utakmice suspenzije sramota za ligu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lewa je za češkanje nosa prilikom izlaska s terena dobio 3 utakmice suspenzije. Dupli aršini bili i ostali.
armando je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:32Ti me podsjećaš na jednog lika iz škole, koji je glumio frajera i glavno mu oružje bilo biti kontra svih, jer drugih kapaciteta nije imao.
Trebam li istaći da je redovno dobijao ćuške i da su na kraju od njega bježali i jarani i djevojke.
Postao je usamljeni očajnik.

Mlad je Deni još, narast će
Betis ipak 6 ekipe u La Ligi, dobra utakmica, moglo je bit i drugacije ali uvijek kada mogu napasti 4 poziciju slijedi kiks. Fali tu 2-3 igraca i sirine, ni Goat ne moze pomoci u svakoj utakmici kao ni fenomenalni Isco koji je 50% ove ekipe.
Villareal se kasnio probudio ali jaka, cvrsta i stabilna ekipa.
Villareal se kasnio probudio ali jaka, cvrsta i stabilna ekipa.
Jel proslo kolo bio onaj start gdje frajer "leti" 2 metra nogom Vini-u na koljeno ?
Moralne vertikale forumskog copora tad prizeljkivale lom noge a vidi ih sad.
Tacno septicka rupa ovog foruma. Lijepa distanca.
Moralne vertikale forumskog copora tad prizeljkivale lom noge a vidi ih sad.
Tacno septicka rupa ovog foruma. Lijepa distanca.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Rasizam klasični
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ovakvi koji ce svaku gadost opravdati "sa svoje strane", to je najveci sljam u drustvu. Takvi isti slave genocide, pokolje i zlocine, opravdat ce bilo sta sta je njihova strana uradila. Bukvalno identicna mentalni sklop.
Deni je autistično dijete, koje roditelji nažalost nisu abortirali, pa smo mi sad dužni čitati njegove gluposti ovdje.Rajaz je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:06armando je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:32Ti me podsjećaš na jednog lika iz škole, koji je glumio frajera i glavno mu oružje bilo biti kontra svih, jer drugih kapaciteta nije imao.
Postao je usamljeni očajnik.![]()
Mlad je Deni još, narast će
- Shategabri
- Kontakt:
Smiri se Evandere, fudbal je to. Genocid, pokolji, zločini? O čemu ti pričaš? Je li realno da radiš poveznice između random vikend utakmice i svijetskih problema i naše teške historije? Wow! Ohladi malo druže.
Samo kažem da ste rasiste, kada je Vini u pitanju, moli se Allah da mu se noga slomi, a vidi vas sada, na drugog lika crne boje kože, totalno drugačija priča. To je pravi problem ovdje. Ili ste neuki ili ste nesvjesni.
Ovo što ti pišeš, što seto kaiba piše, i ostali, pa vi u vašim postovima se ne dotičete nogometa uošte. Mene ovdje sa šešeljom izjednačavate a ne znam kada sma napisao išta u vezi bilo čega što si naveo. To mi govori da si ti takva osoba, ili si totalno poludio pa ti se sve sa feed-a pomiješalo
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Vinicijus je karakterno **** i smeće od čovjeka, i to nema nikakve veze s bojom njegove kože.denimen99 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 10:11Smiri se Evandere, fudbal je to. Genocid, pokolji, zločini? O čemu ti pričaš? Je li realno da radiš poveznice između random vikend utakmice i svijetskih problema i naše teške historije? Wow! Ohladi malo druže.
Samo kažem da ste rasiste, kada je Vini u pitanju, moli se Allah da mu se noga slomi, a vidi vas sada, na drugog lika crne boje kože, totalno drugačija priča. To je pravi problem ovdje. Ili ste neuki ili ste nesvjesni.
Ovo što ti pišeš, što seto kaiba piše, i ostali, pa vi u vašim postovima se ne dotičete nogometa uošte. Mene ovdje sa šešeljom izjednačavate a ne znam kada sma napisao išta u vezi bilo čega što si naveo. To mi govori da si ti takva osoba, ili si totalno poludio pa ti se sve sa feed-a pomiješalo
Zašto niko Rodrygu ne želi ništa loše? Jer nije nedoje.bani pacijent i psihopata ko ovaj.
Kad je neko nesto lose napisao o Rodrigu, prije Benzemi, Mpabu do ove situacije?
Kad je neko lose nesto napisao o Camavingi i o Tchumenom, osim da su losi fudbaleri i debelo preplaceni?
Nije da se ne sjecamo kako se i Pepe ovdje branio, kad je divljacki isutao onog jadnika na podu.
I sutra, bilo ko od igraca Reala bilo sta da uradi, vi cete i to braniti. Kad opet bude najocitija greska u Realovu korist, tvrdut cete da je ok.
Ljudi bez morala, gnjide ovog drustva.
Da, takvi isti karakteri velicaju zlocine "svojih" i nikad se nece ograditi. Jeste to neuporedivo, ali princip je isto, sve su ostalo nijanse.
Kad je neko lose nesto napisao o Camavingi i o Tchumenom, osim da su losi fudbaleri i debelo preplaceni?
Nije da se ne sjecamo kako se i Pepe ovdje branio, kad je divljacki isutao onog jadnika na podu.
I sutra, bilo ko od igraca Reala bilo sta da uradi, vi cete i to braniti. Kad opet bude najocitija greska u Realovu korist, tvrdut cete da je ok.
Da, takvi isti karakteri velicaju zlocine "svojih" i nikad se nece ograditi. Jeste to neuporedivo, ali princip je isto, sve su ostalo nijanse.
Pa isto je bilo i u ovoj utakmici, samo što svi pričaju o startu Mbappea.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ta priča vam je totalno odvratna. Evo i savez Španije je rekao da će biti jenda utakmica, najvjerovatnije. Dakle ovdje se radi samo o poznavanju igre ili ne. Odmah sam vam rekao da će biti jedna utakmica. Viđeno do sada 1000 puta, čak i u našoj ligi. U 99% slučajeva u svim ligama je ovo crveni karton (normalna pojava u fudbalu), i utakmica suspenzije, kako i spada. I da je dobio dvije, ovi bi se žalili i opet bi bila jedna. Da pratite lige kao što lažete da pratite, znali bi to. Dakle ne pričam o ničijoj koristi, niti za Real niti kontra, ponašate se ovdje kao da prvi put vidite crveni karton nakon lošeg starta na loptu. Amateri ste ocami.Evander je napisao/la: ↑14 apr 2025, 10:54Kad je neko nesto lose napisao o Rodrigu, prije Benzemi, Mpabu do ove situacije?
Ovdje se radi o tome da vi samo čekate nešto da vrijeđate druge. I uvijek vam se miješa tu politika. Kod mene nema politike, ne možeš me uvrijediti ili upaliti na tu temu, kod mene nema strane, nema "mojih" svi ste vi ista g*** i jedni i drugi i treći i sva ta odvratna poređenja kojima trujete sve teme na forumu.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Lewat za diranje po svom nosu dobije tri utakmice kazne, Mbappe za pokusaaj amputacije noge protivnickom igracu dobije jednu
Cirkus sa ciganijom je uvijek zagarantovan.

Cirkus sa ciganijom je uvijek zagarantovan.
Ovo je puno gori start, nego onaj nad Eduardom sto je bio. Samo je poslijedica ovaj put srecom povoljnija.
Tamo je onaj igrac isao na loptu, fulao i polomio ga. Ovdje Mpape, vidi se da zateze nogu i namjerno udara igraca.
Tamo je onaj igrac isao na loptu, fulao i polomio ga. Ovdje Mpape, vidi se da zateze nogu i namjerno udara igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.