NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
OKC-MEM/GSW
HOU-GSW/MEM
LAL-MIN
LAC-DEN
Bice dobre kosarke
HOU-GSW/MEM
LAL-MIN
LAC-DEN
Bice dobre kosarke
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pametno da se Lakersi izbjegnu i da se ide na neiskusne Rocketse il' pak Thundere
Minnesota favorit protiv Lakersa
Moji Bullsi opet protiv istih ekipa

Minnesota favorit protiv Lakersa

Moji Bullsi opet protiv istih ekipa

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jadni Gobert opet ide na Luku....

L-Train je napisao/la: ↑14 apr 2025, 00:29Evo Grizlijima sanse da ih oni pometu,prvo dobiju GSW,a onda na Rakete![]()
Kakva utakmica Hardenaratnici bi mogli zazaliti ako Butlerova ozlijeda bude ozbiljnija,oni bez njega ne idu nigdje.
Ako Curry opet ne mogne do playoffa treba ga izbaciti iz top50 all time.

Moglo bi se napraviti kakvo tipovanje za PO

Bez Goberta nema odbrane Minnya,a on protiv Lakersa moze ostati na parketu samo ako ce ovi uzasno sutirati otvorene suteve,znaci odbrana Minnya ce se svesti na "pomolimo se" 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Dobijamo ko god bude 

Randle ce ih ugasiti, vakat da se Randle PO curse ukine.
Sta cemo pokazati u trening tekmi, pokazali smo samo da je Amen playoff ready

Harden dokazao da je uvijek bilo do ekipe a ne do individualnog talenta. Ko ce ovog Currija uzimati za ozbiljno liku 37 godina a izgleda kao da mu je 12, i zena mu je potajna pedofilka realno.
Sta su ocekivali s precjenjenim trenerom kerom i ala nekom playoff igracinom butlerom
65% winrate, cetiri prstena, olimpijsko zlato bez poraza, rekord lige u rs, jasta, precijenjen.
A vidjet cemo Butlera u PO sada.
A vidjet cemo Butlera u PO sada.
Sve što si nabrojo maltene na pogon jednog čovjeka, a kad ekipa baš nije bila na okupu gdje je on trebao da malo stisne, nacrta nešto bio je choke. I na tim OI da Curry nije pobjedio i to bi čak uspio izgubiti sa onakvim timom, da ne spominjemo fijasko na SP.
Lagano uz Kavaju na zapadu da izgazi sve.
-
- Kontakt:
I onda takav sebi umisli u glavi da je igračina pa sebi daje za pravo da drugima soli pamet u podcastu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 00:25Sve je ovo zbog retardiranog Greena jer ga na -2 ljudi puštaju da zabije čisto polaganje, a on se glupan baca u čovjeka desno metar od njega ne bi li izborio slobodna. Idiot.
A upitno je da li bi vidio minute kao starter kroz karijeru da nije imao saigrače koje je imao.
Ako misliš na mene, evo me, javljam se.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 apr 2025, 23:56Gdje mi je onaj majstor (garant se nece javiti) sto kaze da je ova rookie klasa toliko losa da je i Bronny mogao biti kandidat za ROYa da je imao priliku i dovoljno minuta!?
E pa evo, Bronny je imao priliku veceras.U tekmi koja je nebitna, za 38min je zabio velika 4p.Strasan talenat.

Prvo da razjasnimo, ono je bila više zajebancija nego ozbiljno. Drugo, ni tada nisam rekao da bi Bronny bio rookie of the year, nego da bi se našao u toj priči, kao i većina ovogodišnjih draft levata.
A onda nije baš da se može izdvojiti jedna utakmica i da to znači da bi mu čitava sezona bila takva.
I "tvoj" Castle je bio uglavnom jednocifren dok nije počeo sticati iskustvo i minutažu. Kakvo iskustvo ima Bronny u NBA?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
S obzirom na kvalitet i da bi vjerovatno igrao na Kosovu ili drugoj ligi Grcke da mu tata nije LeBron, moze se reci da ima preveliko iskustvo u NBA.jose je napisao/la: ↑14 apr 2025, 07:26Ako misliš na mene, evo me, javljam se.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 apr 2025, 23:56Gdje mi je onaj majstor (garant se nece javiti) sto kaze da je ova rookie klasa toliko losa da je i Bronny mogao biti kandidat za ROYa da je imao priliku i dovoljno minuta!?
E pa evo, Bronny je imao priliku veceras.U tekmi koja je nebitna, za 38min je zabio velika 4p.Strasan talenat.
Prvo da razjasnimo, ono je bila više zajebancija nego ozbiljno. Drugo, ni tada nisam rekao da bi Bronny bio rookie of the year, nego da bi se našao u toj priči, kao i većina ovogodišnjih draft levata.
A onda nije baš da se može izdvojiti jedna utakmica i da to znači da bi mu čitava sezona bila takva.
I "tvoj" Castle je bio uglavnom jednocifren dok nije počeo sticati iskustvo i minutažu. Kakvo iskustvo ima Bronny u NBA?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ok, ako je bila zaje.bancija, mada se nije cinilo tako onomad, ali hajde.jose je napisao/la: ↑14 apr 2025, 07:26Ako misliš na mene, evo me, javljam se.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 apr 2025, 23:56Gdje mi je onaj majstor (garant se nece javiti) sto kaze da je ova rookie klasa toliko losa da je i Bronny mogao biti kandidat za ROYa da je imao priliku i dovoljno minuta!?
Drugo, Bronny ni u prici ne bi bio, da je ne znam ti koliko igrao.Jednostavno, decko nema talenat.Njegov maximum je neki role igrac, a tesko je biti i role igrac u ozbiljnoj ekipi sa visinom i igrom koju on ima.Mnogo je rada pred njim zeli li to postati.
Sto se tice Castlea, priznaj koliko si ga puta gledao? Ja glavu dajem da nisi gledao vise od 5 tekmi SAS ove sezone, ako i toliko.Highlightsi su jedno, tekma je nesto drugo.
Decko je zadnjih 40 tekmi (dakle pola sezone) na 18ppg 5ass i 5reb uz 45% suta iz igre.Sve to uz cinjenicu da su ga vec sada cuvali najbolji protivnicki defanzivci i da se defanzivna sema zasnivala na tome da se on zaustavi.
Medjutim, ni ta statistika ne daje pravu sliku o njegovom talentu.Prava slika je da on vec sada dolazi na mjesta na koja on pozeli na terenu, a to je odlika, ne AS igraca, vec superstar igraca.I to dolazi na ta mjesta, a da fakticki nema suta ( moze on pogoditi sut, jer ima dobru mehaniku, ali je to nekonstantno i sporadicno) sto je nevjerovatno.Nadalje, vec sada je na 4 pokusaja sa linije slobodnih bacanja.Kao rookie.I ono najbitnije, radi se o 2 way igracu.Nijedan drugi igrac njegove draft klase nije sposoban izgraditi sebi sut onako kako on to moze.E zato ce biti ROY i zato mi je smijesno kad neko izvlaci samo njegove brojke i prica o tome da daje samo 15ppg i sl.Odmah znam da ga ne gleda uopste.
P.S.Uopste ova draft klasa nece biti toliko losa.Risacher pokazuje ozbiljnu igru, Sarr je bio odlican pri kraju sezone, Wells iz MEM se promovisao u jednog od najboljih defanzivaca, Buzelis je sve bolji itd.
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.