Auh sine
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Slusam i ne vjerujem jbt. Morbidno

- bavariapivo
- Kontakt:
Pitanje je, koliko je para dobio, da ovo tvrdi…
Doduše moguće je, da je lik jednostavno brainwashed od strane pičqoustog

Mislim da je stari pravio to, to je ono vise za pokazivanja i casica za specijalne goste.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Izbaci mi neki video gdje se Trump pita zašto je toliko Mercedesa i BMWova po Americi a recimo nema Chevroleta po Berlinu i Minhenu. Oj jbm ti

- VensanKasel
- Kontakt:
Prije će biti ucjena , brat Andrej je zadužen za te "kombinacije" .bavariapivo je napisao/la: ↑13 apr 2025, 10:41Pitanje je, koliko je para dobio, da ovo tvrdi…
Doduše moguće je, da je lik jednostavno brainwashed od strane pičqoustog![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
A kako vas od Srba išta više iznenađuje. Uvijek bili najveći mitomani i lažovi na planeti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Riječ pjesme nisam čuo.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Hvala društvenim mrežama .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Gledam ovaj performans vlahadije u Stuttgartu, pa me zanima dogovoriše li se oni i Hrvati, čija je pjesma "tamo daleko"
Što ih Židovi lože,to bi im bilo ostvarenje sna jer sami ne smiju izravno krenuti na Iran.Američki ministar obrane: Spremni smo napasti Iran
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobri moji Jenki , nije mi jasno kako je tamo fizički izvodivo da ljudi rade dva posla , a često čujem to sto od dijaspore sto ovako na youtube. Jedino nekim nenormalnim tempom gdje crkneš.soko je napisao/la: ↑12 apr 2025, 17:53Ovi su odrasli vani. Ja eto nisam takav, ako je nesto bolje, bolje je.
Ja sam njima napravio blind taste i pobjedila ova iz oregona.
Isto sam pravio raji blind taste za colu, americka, iz meksika, pepsi. Ovaj jedan citav zivot pije colu, kao kola bolja i ispade covjek voli pepsi.![]()
U Bosni koja nije natrpana stanovništvom izgubiš jedno 2 sata u odlasku i dolasku na posao , pa se vise ne radi od 7 do 3 , nego bome se rukaju devetke , desetke,a nerijetko i 12ke. I kako u tim uslovima kad od 24 sata izgubis 14 raditi i drugi posao (mislim ovdje i nema tih mogucnosti hipotetički govorim, prvo sto je legalno ja mislim zakonski nemoguce imati dva poslodavca , onda ovdje jos uvijek vrijedi komunizam gdje niko nece da radis 4h nego 8 itd )
Usporedimo to sa USA gdje su milionski gradovi ,još više vremena izgubiš u vožnji itd , i ljudi stizu imati dva posla.
Ne znam jedino ako se misli da jednom sedmično odeš negdje 4 sata pa da se to broji kao drugi posao.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Imaš i ovdje raje što rade dva posla.tiketoke je napisao/la: ↑13 apr 2025, 22:48Dobri moji Jenki , nije mi jasno kako je tamo fizički izvodivo da ljudi rade dva posla , a često čujem to sto od dijaspore sto ovako na youtube. Jedino nekim nenormalnim tempom gdje crkneš.
U Bosni koja nije natrpana stanovništvom izgubiš jedno 2 sata u odlasku i dolasku na posao , pa se vise ne radi od 7 do 3 , nego bome se rukaju devetke , desetke,a nerijetko i 12ke. I kako u tim uslovima kad od 24 sata izgubis 14 raditi i drugi posao (mislim ovdje i nema tih mogucnosti hipotetički govorim, prvo sto je legalno ja mislim zakonski nemoguce imati dva poslodavca , onda ovdje jos uvijek vrijedi komunizam gdje niko nece da radis 4h nego 8 itd )
Usporedimo to sa USA gdje su milionski gradovi ,još više vremena izgubiš u vožnji itd , i ljudi stizu imati dva posla.
Ne znam jedino ako se misli da jednom sedmično odeš negdje 4 sata pa da se to broji kao drugi posao.
Dosta ih ima što rade turnus - 12 sati dnevno rade, 24 sata slobodni, pa 12 sati rade (po noci), pa 48 sati slobodni. Medicinari, vatrogasci, ovi sto rade na pumpama, neki u fabrikama...
Kad su slobodni rade kao konobari, dosta ih ima kupili kombije i ljeti vozaju ove što idu na rafting, neki vozaju turiste po planinama. Još ako im nije posao težak - kod mene jaran u vatrogascima, kaže po zakonu mora po noći spavati jer mora odmoran ići na teren ako izbije požar. Odeš na posao da se naspavas

Nema žene i djece na poslu da moras oko njih, odmor u svakom smislu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nikada drugi posao nije klasični posao od osam sati, već nešto od 4 max. I naravno u koverti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moj kolega u firmi radi 8 sati na papiru ali je tu jer moze izaci kada hoce, a moze i da ne dodje. I onda dodje bude 2 sata i nestane, ode radi neka vjestacenja i predaje vanredno po fakultetima. Radi 3-4 posla u 8 sati. Tako mozes ako si nasao firmu gdje te niko ne prati i ako ti je radno mjesto takvo da niko nece ni primjetiti i da te nema 5 dana.
Ministarstva kantonalnatuzlak1987 je napisao/la: ↑13 apr 2025, 23:20Moj kolega u firmi radi 8 sati na papiru ali je tu jer moze izaci kada hoce, a moze i da ne dodje. I onda dodje bude 2 sata i nestane, ode radi neka vjestacenja i predaje vanredno po fakultetima. Radi 3-4 posla u 8 sati. Tako mozes ako si nasao firmu gdje te niko ne prati i ako ti je radno mjesto takvo da niko nece ni primjetiti i da te nema 5 dana.
Potpisu se u 7:55, odu kuci, vrate se u 15, potpisu se u 15:30 i idu kuci

Naravno ne svaki dan, ali vecinu. Jedino ponedjeljkom rade nesto, da nisam dozivio isto, ne bih vjerovao, pretpostavljao sam ali eto, covjek se potajno nadao da nije tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.