Gdje nadjoste to gorazde,hahah.
Nakon drame u onom play in-u gdje smo do penala morali ici, nadamo se ovdje rutinskom privodjenju kraju ovom duelu.
@deyo, hoce li biti lista strijelaca za zavrsnicu?
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Gdje nadjoste to gorazde,hahah.
velika nam je nepravda ucinjena
Da ima bolja ponuda sigurno bi isli drugi parovi, mada kup je takmicenje sa drugim pravilima pa bas i ne postavis isti rez. kao u ligi jer mozda pokrivas protivnikadinoo je napisao/la: ↑10 apr 2025, 11:24Dosta istih parova se prognozira i za revanš lige i za osminu kupa....sve ok, jasno, natrpan raspored, skoro pa sam ovo sve radiš, i neizmjerno smo ti svi zahvalni, da niko ne shvati pogrešno... ali onako, ćejf je igrati završnicu oba takmičenja, ali malo manji ćejf je igrati isti par od kojeg sad zavise obje završnice...![]()
Ti zalijepio kup parove u ligu i ja samo kopirao
Ja iz bolnickog kreveta vam moram sugerisati da ispravite, neka vas
Imate finu zalihu od 3 gola, niste prekrsili pravila po clanu 4 da vam se pise sluzbeni rezultat tako da protivnicki parovi se racunaju, ako uspiju stici onda ste i zijanili
Kolege mi nisu tipovale jer kažu da im nije došla notifikacija. Da tako uvijek tipuju kad im stigne notifikacija. Ja sam ispratio da i meni nije došla pa eto da se zna da ima taj problem.deyo je napisao/la: ↑13 apr 2025, 11:12Imate finu zalihu od 3 gola, niste prekrsili pravila po clanu 4 da vam se pise sluzbeni rezultat tako da protivnicki parovi se racunaju, ako uspiju stici onda ste i zijanili![]()
sta nisu tipovali, ligu ili kuparelinho je napisao/la: ↑13 apr 2025, 11:14Kolege mi nisu tipovale jer kažu da im nije došla notifikacija. Da tako uvijek tipuju kad im stigne notifikacija. Ja sam ispratio da i meni nije došla pa eto da se zna da ima taj problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.