Bice zanimljivo vidjeti sta mogu Hamo , Max i Lando iza i kakav ce njih start biti u guzvi, nije isto kad si naprijed i kad si ovako u guzvi u prvoj krivini, jedan pogresan potez i letis van
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ti se salis?Evander je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:12Netacno. Ima bolid bolji za jednu do dvije desetinke, sto svakako nije duplo.
Ma je, Dino sad kad bi dobio sansu u f1, bio bi najbolji vozac poslije MaxaDRHAUSE je napisao/la: ↑13 apr 2025, 10:19Ponovo brukanje projekta Britanske vlade i promocije vozača koji su manjine odnosno Lando i Hamilton. Dino Beganovic je je bolji od obojica.
Max je daleko najbolji vozač ali je vozilo Red Bulla ove godine čista sabotaža. Ovo je sramota koliko su spori i nefunkcionalni.
Nije da nije bilo glupih komentara, ali ti si prekucaoDRHAUSE je napisao/la: ↑13 apr 2025, 10:19Ponovo brukanje projekta Britanske vlade i promocije vozača koji su manjine odnosno Lando i Hamilton. Dino Beganovic je je bolji od obojica.
Max je daleko najbolji vozač ali je vozilo Red Bulla ove godine čista sabotaža. Ovo je sramota koliko su spori i nefunkcionalni.
Dobar, napredovao je ranijim ulaskom u box. Mislim da je bas potrosio hard gume u prvom stintu voznjom direktno iza konkurenta, pri cemu nije uspijevao da ga pretekne. Kada bi taj segment malo popravio (primjecujem vec nekoliko utrka da mu kao fali hrabrosti da udje u duel za visu poziciju, bude tipa na 0.4s zaostatka na pravcu u zoni DRSa i ne uspije to rijesiti), mislim da bi mogao i do F1 dogurati. Sto se mene tice, taman za koju godinu umjesto u Lewisa
Može, ako bi ove ili iduće godine eksplodirao. Ovo mu je kritična faza karijere, ako misli da ikad uđe u F1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.