Možda se i Muller uputi na Bosfor. Hoće ga Murinjo.
Wow

Kakve bruke? Nadigrao nas Inter, ponizio...šta?
Rezultat nije bio mjerilo snaga i dešava se.
Aktivan još uvijek i naravno da vjerujem u prolaz.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Wow
Ma imbecilu krivo sto je wannabe Guardiola iz Afrike (ocekivano) usrao kad je najvaznije pa sad iz nervoze ponovo pise idiotske romane koje nikog ne zanimaju.Bundesliga je napisao/la: ↑10 apr 2025, 15:40Kompany je uspio do sada nakupiti 4 poraza u jednoj sezoni Lige Prvaka do četvrtfinala. Toliko Bayern često nakupi u 4 sezone![]()
A onaj delegat priča o jednom porazu.
A za kaj mislis tako? Ces da vidis maga s klupe goretcka stoper. Kimih na Amc gnabry bek. Kane ma sredini a kim na 9. Totalno ce ih zbuniti.Balon je napisao/la: ↑10 apr 2025, 23:12Ma imbecilu krivo sto je wannabe Guardiola iz Afrike (ocekivano) usrao kad je najvaznije pa sad iz nervoze ponovo pise idiotske romane koje nikog ne zanimaju.Bundesliga je napisao/la: ↑10 apr 2025, 15:40Kompany je uspio do sada nakupiti 4 poraza u jednoj sezoni Lige Prvaka do četvrtfinala. Toliko Bayern često nakupi u 4 sezone![]()
A onaj delegat priča o jednom porazu.
Moliti Boga za jedan masterclass Olisea u revansu, "taktika" Kompanya nas sigurno nece spasiti u revansu.
Tako je Prika.Bayern111 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:44Ja cvrsto vjerujem da mozemo proci i pobjediti u Milanu.
Company nije bio prvi izbor i moram reci da mi je svejedno ostao ili otisao ali da cemo naci boljeg i sigurnijeg tesko....svaki ima svoje musice i greske...ako i za cim zalim to je Nagelsman i realno mogao je biti rješenje za narednih 10 godina niko poslije njega nije unaprijedio tim ni malo.
Company moze sigurno izrasti i napredovati i realno ako osvoji ligu treba da ostane i napravi tim po svojim zamislima.
Sigurno da je steta sto priliku ne daje mladim igračima i nadam se da ce to da promjeni,kao i da vrati bar dio onih zamisli iz početka sezone kad aje igri mnogo vise napadacki i sa vise presinga.
Utakmica sa Interom po meni apsolutno otvorena jos ako se vrate Nouer i Upamecano mislim da sigurno mozemo uz pravi pristup do pobjede.
Ako se sjecate znali smo otici u goste jednom juveu i pobjediti 4-2,kada su svi mislili da smo autsajdera,sto ne bi i ovaj Inter tukli.
Svaka cast njihovoj defenzivi ali ja i dalje mislim da smo jaci i da pobjedjujemo.
Po meni Olise na desetci,Coman i Sane krila iza Kejna eventualno Ganabry ako Coman nebude spreman.
Millera ubaciti u drugom ako bude trebalo ali na vrijeme znaci od početka drugog poluvremena.
Ja vjerujem da mozemodo 2-0.
A ako kojim slučajem ne uspijemo onda se nadati bar predstavi vrijednoj Bayernovog dresa kao protiv PSG,i oprostiti se kako dolikuje.
A naredne sezone sa Wirtzom i Musialom krenuti u dominaciju evropom i Bundesligom.....
Nekako previse pesimizma se uvuklo medju navijace bar ovdje na forumu....neznam kako vi ali ja od 96 pa na ovamo neznam da smo ikada imali tim koji je bio ono najjači favorit protiv svakoga itd...uvijek je to bilo sa ogromnom dozom samopouzdanja mi smo Bayern i borbom do kraja....realno pobjedjivao se i Real i Barca i mnogi drugi ali daleko od toga da smo bili najjači.
Uvjek se ginuli za dres i klub.
Mozda fali takvih boraca sada ili ih ima malo ipak mi smo Bayern i smiješno je reci bruka ili ispali a jos ima revans.
Brate onaj poraz 4-0 od reala u Minhenu **** sve ako nisam do 90+ vjerovao da cemo preokrenuti ....i jos mnogo puta jbg nije uvijek moglo ali ako ista imam u ovim vec starijim godinama i sto se nije promjenilo onda aje to da se nadam i vjerujem da Bayern to moze.
I zelim tu strasnu Barcu jer apsolutno ne mislim da su toliko jaki i da bi nas tako lako dobili.
Zelim opet da dozivim da Bayern zacepi usta svima od ovih novinara sa ESPN a pa do svih ostalih koji nas otpisuju svake **** sezone protiv svakog malo jaceg protivnika...prosle sezone Arsenal ako se ne varam...ove Inter sljedece neko drugi i tako oduvijek a ako uzivam i ucemu onda je ujutro ustati i gledati kako moraju da kazu Bayern prosao Bayern razbio Arsenal...akbd Inter itd.
Hajmo brate u srijedu po pobjedu i pozitivni.
Calhanoglu Mikitarijan Thiram brate nemoze mi niko reci da oni mogu biti favoriti rottiv Bayerna.
Svaka cast postovanje i dovidjenja nemoze Kejn dvije utakmice lose odigrati a nadati se da ce Sane novi ugovor proslaviti golovima
Bayern111 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:44Ja cvrsto vjerujem da mozemo proci i pobjediti u Milanu.
Company nije bio prvi izbor i moram reci da mi je svejedno ostao ili otisao ali da cemo naci boljeg i sigurnijeg tesko....svaki ima svoje musice i greske...ako i za cim zalim to je Nagelsman i realno mogao je biti rješenje za narednih 10 godina niko poslije njega nije unaprijedio tim ni malo.
Company moze sigurno izrasti i napredovati i realno ako osvoji ligu treba da ostane i napravi tim po svojim zamislima.
Sigurno da je steta sto priliku ne daje mladim igračima i nadam se da ce to da promjeni,kao i da vrati bar dio onih zamisli iz početka sezone kad aje igri mnogo vise napadacki i sa vise presinga.
Utakmica sa Interom po meni apsolutno otvorena jos ako se vrate Nouer i Upamecano mislim da sigurno mozemo uz pravi pristup do pobjede.
Ako se sjecate znali smo otici u goste jednom juveu i pobjediti 4-2,kada su svi mislili da smo autsajdera,sto ne bi i ovaj Inter tukli.
Svaka cast njihovoj defenzivi ali ja i dalje mislim da smo jaci i da pobjedjujemo.
Po meni Olise na desetci,Coman i Sane krila iza Kejna eventualno Ganabry ako Coman nebude spreman.
Millera ubaciti u drugom ako bude trebalo ali na vrijeme znaci od početka drugog poluvremena.
Ja vjerujem da mozemodo 2-0.
A ako kojim slučajem ne uspijemo onda se nadati bar predstavi vrijednoj Bayernovog dresa kao protiv PSG,i oprostiti se kako dolikuje.
A naredne sezone sa Wirtzom i Musialom krenuti u dominaciju evropom i Bundesligom.....
Nekako previse pesimizma se uvuklo medju navijace bar ovdje na forumu....neznam kako vi ali ja od 96 pa na ovamo neznam da smo ikada imali tim koji je bio ono najjači favorit protiv svakoga itd...uvijek je to bilo sa ogromnom dozom samopouzdanja mi smo Bayern i borbom do kraja....realno pobjedjivao se i Real i Barca i mnogi drugi ali daleko od toga da smo bili najjači.
Uvjek se ginuli za dres i klub.
Mozda fali takvih boraca sada ili ih ima malo ipak mi smo Bayern i smiješno je reci bruka ili ispali a jos ima revans.
Brate onaj poraz 4-0 od reala u Minhenu **** sve ako nisam do 90+ vjerovao da cemo preokrenuti ....i jos mnogo puta jbg nije uvijek moglo ali ako ista imam u ovim vec starijim godinama i sto se nije promjenilo onda aje to da se nadam i vjerujem da Bayern to moze.
I zelim tu strasnu Barcu jer apsolutno ne mislim da su toliko jaki i da bi nas tako lako dobili.
Zelim opet da dozivim da Bayern zacepi usta svima od ovih novinara sa ESPN a pa do svih ostalih koji nas otpisuju svake **** sezone protiv svakog malo jaceg protivnika...prosle sezone Arsenal ako se ne varam...ove Inter sljedece neko drugi i tako oduvijek a ako uzivam i ucemu onda je ujutro ustati i gledati kako moraju da kazu Bayern prosao Bayern razbio Arsenal...akbd Inter itd.
Hajmo brate u srijedu po pobjedu i pozitivni.
Calhanoglu Mikitarijan Thiram brate nemoze mi niko reci da oni mogu biti favoriti rottiv Bayerna.
Svaka cast postovanje i dovidjenja nemoze Kejn dvije utakmice lose odigrati a nadati se da ce Sane novi ugovor proslaviti golovima
Ma nema on šta više tražiti u Bayernu.
Neznam bas sta bih na to rekao ovdje se kuka kako nemamo vise tim treba uložiti...itekako igraju ulogu imena **** bi Real uzeo onih 14 titula da nije bilo Ronalda i ostatka zvjezdanih igraca.
Koliko ja ne vjerujem Uliju kad govori nešto u medijima, kompletan prethodni period obrađuje transfer, kukao javno od januara/februara da ga hoće javno, a jučer dosta blaža izjava a ono u biti stari lisac pripremio sav teren oko Floriana, babu Wirtza u Tegernsee ugostio nebrojeno puta. I sad slučaj Muller, kaže finansijski aspekt kriv dok su Dressen i Eberl govorili drugačije prethodnih danaarmando je napisao/la: ↑12 apr 2025, 09:31Problem je festgeldkonto na koji su navikli, sad je buđelar ispražnjen, te će morati posegnuti za kreditom ako hoće da maznu Floa prije Šitija.
Taj konto je i "krivac" što smo se na ovakav način oprostili od Müllera. To je Uli sam rekao i ispostavi se na kraju da naša legenda ipak nije htjela za siću da ostane.
Dreesen on the decision not to extend Thomas Müller's contract: "It wasn't a matter of the [financial] package. It was a sporting decision. It wasn't a question of money"
Eberl on the decision not to extend Thomas Müller's contract: "It had nothing to do with the financial aspect. It was a sporting decision.
Real bi da nema crne magije iste one koja tjera golmane da im ispada lopta iz ruku (Karius, Neuer, Ulreich i njegove egzibicije...) i sudačke krađe (bez kazni igranje rukama u 16m, zaleđa, lomljenja protivnika bez kazni...) osvojili možda trećinu toga legalno zadnje desetljeće, to njihovo zlatno razdoblje se slučajno ili ne poklopilo sa crnom magijom kojom je njihov sunarodnjak omađiao Bayern, trenutna imena kojima Mordor iliti Real raspolažu će po svoj prilici ostati bez ijednog trofeja osim ako se opet ne upetlja neka sila koja će sve preokrenuti...
@Armando, nisam razmaženi navijač (nevažno dal si mislio na mene) nego jednostavno neke stvari ne mogu više gledati i razumjeti. Ok, naravno da je za Ligu prvaka potrebna svakako i sreća ali ne možemo se oslanjati na istu i pomiriti se sa situacijom. Eto stvarno loša sreća kad nam se ozlijede najvažniji igrači u najvažnijem trenutku sezone. Da, trojac Musiala-Upamecano-Davies igrali su vrlo dobru ili odličnu sezonu.armando je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:50Sve to stoji @Štef, ali ipak tražiš nemoguće. Mi se trebamo zanimati aktuelnim situacijama i bliskoj budućnosti.
Ne možeš ti očekivati prodaju Kimmicha na ljeto ili ga usloviti da igra beka ( to možda i da) a tek mu produžio ugovor.
Ne možeš otjerati neke igrače ako ne žele da idu ( leon, gnabry), ne možeš svako malo mjenjati trenera, jer svi vide šta se radi i mnogi zaobilaze vruću stolicu.
Niko nikom ovdje više ne može ugoditi![]()
Freund(ilo) zvani kes ko beki bekić je doveo ovog čarapana iz Turske, Eberlu se sad osporava da nije on zaslužan za Olisea, nego neki drugi skaut...ovo za Palinhu je poseban slučaj.
Slažemo se potpuno. Eto, Don Uli Hoeness stvari vidi drugačije: https://www.spox.com/fussball/listen/wa ... e25fa17552armando je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:50Osuli su mediji malo paljbu po Kimmichu, pogotovo za onaj prvi gol, gdje nije pratio na vrijeme Lautara, i tek kad ga je mogao stići on je opet usporio jer je mislio da će Thuram tući ka golu.
Goretzka je tehnički jako limitiran igrač, jednostavno kolac sa loptom. On nije u stanju ili nema hrabrosti prebaciti loptu 20ak metara gdje mu saigrač sam stoji i gdje bi mogao neki napad izvesti. On vraća nazad prvom do sebe i gledam sinoć ne šuta loptu ko normalan igrač unutrašnjom nego više petom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.