FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

armando
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la armando » 10 apr 2025, 19:51

Nek ide čarapan pa makar za duplo manje nego što je plaćen. Baš je nakaradan :twisted:
Možda se i Muller uputi na Bosfor. Hoće ga Murinjo.
Neutral je napisao/la:
10 apr 2025, 00:29

Poslije one bruke jucer neki i dalje ocekuju prolaz, wow.
Wow :crazy:
Kakve bruke? Nadigrao nas Inter, ponizio...šta?
Rezultat nije bio mjerilo snaga i dešava se.
Aktivan još uvijek i naravno da vjerujem u prolaz.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 apr 2025, 23:12

Bundesliga je napisao/la:
10 apr 2025, 15:40
Kompany je uspio do sada nakupiti 4 poraza u jednoj sezoni Lige Prvaka do četvrtfinala. Toliko Bayern često nakupi u 4 sezone :lol:

A onaj delegat priča o jednom porazu.
Ma imbecilu krivo sto je wannabe Guardiola iz Afrike (ocekivano) usrao kad je najvaznije pa sad iz nervoze ponovo pise idiotske romane koje nikog ne zanimaju.

Moliti Boga za jedan masterclass Olisea u revansu, "taktika" Kompanya nas sigurno nece spasiti u revansu.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 11 apr 2025, 00:01

Balon je napisao/la:
10 apr 2025, 23:12
Bundesliga je napisao/la:
10 apr 2025, 15:40
Kompany je uspio do sada nakupiti 4 poraza u jednoj sezoni Lige Prvaka do četvrtfinala. Toliko Bayern često nakupi u 4 sezone :lol:

A onaj delegat priča o jednom porazu.
Ma imbecilu krivo sto je wannabe Guardiola iz Afrike (ocekivano) usrao kad je najvaznije pa sad iz nervoze ponovo pise idiotske romane koje nikog ne zanimaju.

Moliti Boga za jedan masterclass Olisea u revansu, "taktika" Kompanya nas sigurno nece spasiti u revansu.
A za kaj mislis tako? Ces da vidis maga s klupe goretcka stoper. Kimih na Amc gnabry bek. Kane ma sredini a kim na 9. Totalno ce ih zbuniti.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 11 apr 2025, 13:44

Ja cvrsto vjerujem da mozemo proci i pobjediti u Milanu.
Company nije bio prvi izbor i moram reci da mi je svejedno ostao ili otisao ali da cemo naci boljeg i sigurnijeg tesko....svaki ima svoje musice i greske...ako i za cim zalim to je Nagelsman i realno mogao je biti rješenje za narednih 10 godina niko poslije njega nije unaprijedio tim ni malo.
Company moze sigurno izrasti i napredovati i realno ako osvoji ligu treba da ostane i napravi tim po svojim zamislima.
Sigurno da je steta sto priliku ne daje mladim igračima i nadam se da ce to da promjeni,kao i da vrati bar dio onih zamisli iz početka sezone kad aje igri mnogo vise napadacki i sa vise presinga.
Utakmica sa Interom po meni apsolutno otvorena jos ako se vrate Nouer i Upamecano mislim da sigurno mozemo uz pravi pristup do pobjede.
Ako se sjecate znali smo otici u goste jednom juveu i pobjediti 4-2,kada su svi mislili da smo autsajdera,sto ne bi i ovaj Inter tukli.
Svaka cast njihovoj defenzivi ali ja i dalje mislim da smo jaci i da pobjedjujemo.
Po meni Olise na desetci,Coman i Sane krila iza Kejna eventualno Ganabry ako Coman nebude spreman.
Millera ubaciti u drugom ako bude trebalo ali na vrijeme znaci od početka drugog poluvremena.
Ja vjerujem da mozemodo 2-0.
A ako kojim slučajem ne uspijemo onda se nadati bar predstavi vrijednoj Bayernovog dresa kao protiv PSG,i oprostiti se kako dolikuje.
A naredne sezone sa Wirtzom i Musialom krenuti u dominaciju evropom i Bundesligom.....
Nekako previse pesimizma se uvuklo medju navijace bar ovdje na forumu....neznam kako vi ali ja od 96 pa na ovamo neznam da smo ikada imali tim koji je bio ono najjači favorit protiv svakoga itd...uvijek je to bilo sa ogromnom dozom samopouzdanja mi smo Bayern i borbom do kraja....realno pobjedjivao se i Real i Barca i mnogi drugi ali daleko od toga da smo bili najjači.
Uvjek se ginuli za dres i klub.
Mozda fali takvih boraca sada ili ih ima malo ipak mi smo Bayern i smiješno je reci bruka ili ispali a jos ima revans.
Brate onaj poraz 4-0 od reala u Minhenu **** sve ako nisam do 90+ vjerovao da cemo preokrenuti ....i jos mnogo puta jbg nije uvijek moglo ali ako ista imam u ovim vec starijim godinama i sto se nije promjenilo onda aje to da se nadam i vjerujem da Bayern to moze.
I zelim tu strasnu Barcu jer apsolutno ne mislim da su toliko jaki i da bi nas tako lako dobili.
Zelim opet da dozivim da Bayern zacepi usta svima od ovih novinara sa ESPN a pa do svih ostalih koji nas otpisuju svake **** sezone protiv svakog malo jaceg protivnika...prosle sezone Arsenal ako se ne varam...ove Inter sljedece neko drugi i tako oduvijek a ako uzivam i ucemu onda je ujutro ustati i gledati kako moraju da kazu Bayern prosao Bayern razbio Arsenal...akbd Inter itd.
Hajmo brate u srijedu po pobjedu i pozitivni.
Calhanoglu Mikitarijan Thiram brate nemoze mi niko reci da oni mogu biti favoriti rottiv Bayerna.
Svaka cast postovanje i dovidjenja nemoze Kejn dvije utakmice lose odigrati a nadati se da ce Sane novi ugovor proslaviti golovima

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 11 apr 2025, 13:55

Bayern111 je napisao/la:
11 apr 2025, 13:44
Company nije bio prvi izbor i moram reci da mi je svejedno ostao ili otisao ali da cemo naci boljeg i sigurnijeg tesko....svaki ima svoje musice i greske...ako i za cim zalim to je Nagelsman i realno mogao je biti rješenje za narednih 10 godina niko poslije njega nije unaprijedio tim ni malo.
Company moze sigurno izrasti i napredovati i realno ako osvoji ligu treba da ostane i napravi tim po svojim zamislima.
Sigurno da je steta sto priliku ne daje mladim igračima i nadam se da ce to da promjeni,kao i da vrati bar dio onih zamisli iz početka sezone kad aje igri mnogo vise napadacki i sa vise presinga.
Utakmica sa Interom po meni apsolutno otvorena jos ako se vrate Nouer i Upamecano mislim da sigurno mozemo uz pravi pristup do pobjede.
Ako se sjecate znali smo otici u goste jednom juveu i pobjediti 4-2,kada su svi mislili da smo autsajdera,sto ne bi i ovaj Inter tukli.
Svaka cast njihovoj defenzivi ali ja i dalje mislim da smo jaci i da pobjedjujemo.
Po meni Olise na desetci,Coman i Sane krila iza Kejna eventualno Ganabry ako Coman nebude spreman.
Millera ubaciti u drugom ako bude trebalo ali na vrijeme znaci od početka drugog poluvremena.
A ako kojim slučajem ne uspijemo onda se nadati bar predstavi vrijednoj Bayernovog dresa kao protiv PSG,i oprostiti se kako dolikuje.
A naredne sezone sa Wirtzom i Musialom krenuti u dominaciju evropom i Bundesligom.....
Nekako previse pesimizma se uvuklo medju navijace bar ovdje na forumu....neznam kako vi ali ja od 96 pa na ovamo neznam da smo ikada imali tim koji je bio ono najjači favorit protiv svakoga itd...uvijek je to bilo sa ogromnom dozom samopouzdanja mi smo Bayern i borbom do kraja....realno pobjedjivao se i Real i Barca i mnogi drugi ali daleko od toga da smo bili najjači.
Mozda fali takvih boraca sada ili ih ima malo ipak mi smo Bayern i smiješno je reci bruka ili ispali a jos ima revans.
Brate onaj poraz 4-0 od reala u Minhenu **** sve ako nisam do 90+ vjerovao da cemo preokrenuti ....i jos mnogo puta jbg nije uvijek moglo ali ako ista imam u ovim vec starijim godinama i sto se nije promjenilo onda aje to da se nadam i vjerujem da Bayern to moze.
I zelim tu strasnu Barcu jer apsolutno ne mislim da su toliko jaki i da bi nas tako lako dobili.
Zelim opet da dozivim da Bayern zacepi usta svima od ovih novinara sa ESPN a pa do svih ostalih koji nas otpisuju svake **** sezone protiv svakog malo jaceg protivnika...prosle sezone Arsenal ako se ne varam...ove Inter sljedece neko drugi i tako oduvijek a ako uzivam i ucemu onda je ujutro ustati i gledati kako moraju da kazu Bayern prosao Bayern razbio Arsenal...akbd Inter itd.
Calhanoglu Mikitarijan Thiram brate nemoze mi niko reci da oni mogu biti favoriti rottiv Bayerna.
Svaka cast postovanje i dovidjenja nemoze Kejn dvije utakmice lose odigrati a nadati se da ce Sane novi ugovor proslaviti golovima
Tako je Prika.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 11 apr 2025, 14:41

Finale CL 1974

Kakvi golovi Gerda i Ulija :bow:

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 11 apr 2025, 17:49

Bayern111 je napisao/la:
:rol:

Ne igraju imena ni plaće...

Konačno netko normalan dok se ostali paraziti ne daju otjerati ni silom...

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 12 apr 2025, 00:20

Bayern111 je napisao/la:

To se trazi, bravo majstore.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 12 apr 2025, 00:48

Bayo je napisao/la:
11 apr 2025, 17:49
Ma nema on šta više tražiti u Bayernu.
King pokazuje obraz, jer je stvarno previše odsutan sa terena. Sjećam se jedne prilike da je i njemu tih povreda preko glave, te je pomišljao da okonča karijeru.

Dobar znak je da T'ham želi Tela otkupiti, a loš je da ne misle kihnuti zamišljenih 50 - 55 miliona. Ide obaranje cijene :mrgreen:

Eberl bi navodno razmotrio prodaju Badenmeistera, ali matori Uli ima nešto protiv.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 12 apr 2025, 01:17

Prošlo je puno vremena od te ideje prekida, to mu je bila možda i zadnja prava ozljeda ali nakon toga je izgubio onu brzinu i dribling, ostalo sve usporeno.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 apr 2025, 02:38

Za Upamecana je zavrsena sezone. Stoperski par, dok se nemo ne povrijedi cinit ce Dier i Kim.

Posteno od Comana.

Uveliko se radi na produzenju ugovora za Sanea. Moze upola plate :kafa:
Goretzka ce igrati vjerovatno jos jednu sezonu.
Pitanje golmana nije rijeseno. Nubel je za Urbiga licno Kahn.

Veliki umbruch, posebno na krilnim i bekovskim pozicijama je potreban. Problem, posebno krila, trzisna vrijednost je velika takvih igraca. Desire Doue briljira, trebali su mu ponuditi vecu placu, s njim bi rijesili to pitanje deset godina. Valja nam trazit sada dalje.

Ne bih se zacudio da dovedemo Brazilca ili Argentinca, nismo odavno.
Tela ako uvalimo za 30 mil bit ce super, a momak ce vjerovatno briljirati, tanka je nit od top igraca do renata sanchesa.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 12 apr 2025, 09:03

Bayo je napisao/la:
11 apr 2025, 17:49
Bayern111 je napisao/la:
:rol:

Ne igraju imena ni plaće...

Neznam bas sta bih na to rekao ovdje se kuka kako nemamo vise tim treba uložiti...itekako igraju ulogu imena **** bi Real uzeo onih 14 titula da nije bilo Ronalda i ostatka zvjezdanih igraca.
A nisam ni mislio bukvalno na imena...ali brate ...i ovakav desetkovani Bayern nije nista losiji od Intera i ako si procitao cijeli post vidio si da sam napisao i da ispadnemo dnato bude cista obraza uz borbu i zelju kao sto je to bilo nedavno u Parizu kada smo bili bez Lewe.
Nije kraj svijeta ispasti...desava se jbg...znali smo ispasti i od Viljarrala ...pa se prezivjelo...ovu trojicu sam nabrojao jer su igrali u Bundesligi ima Inter jak tim ali ja za Bayern navijam odavno i vjeruj da su imena to sto me privlaci j bi sad bio negdje na forumu Reala Barce ili ovih novopecenih nazovi velikana City PSG itd...
Nije Bayern uvjek bio na ovoj razini nekada je tu bilo svega i svasta od pa sjeti se Butt na golu desni bek Gorlitz ako se ne varam da ne googlam sad,Lell Ottl pa do Sforze u vezi Slaudraf naravno bilo je tu vecih imena Frings Borovski u biti autsajder ili ne Bayern se nikada nije predavao i to je sve sto mi je bio cilj da kazem
A na stranu sve povrede i dalje su tu igraci koji itekako i mogu i znaju od Sanea Olisea Kejna Ganabrya Millera zar treba da sumnjam....nemogu vjeruj mi ja sma ubjedjen da pobjedjujemo i dnace utakmica biti top top....treba nam jedan gol da vratimo sve na nulu.
Ma i da primimo gol trebaju dva za produžetke ja ti mogu samo reci da cu cekati do 90+ i vjerovati da mozemo.

Mozda ne pratim dovoljno fudbal u zadnje vrijeme ali Inter sa ovim timom meni jednostavno nije nesto....svaka cast svemu mi smo Bayern i idemo da pobjedimo.
Daj Bože da Company ne bude izmišljao toplu vodu da stavi najbolje sto ima i da igramo.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 12 apr 2025, 09:31

Nije Inter nešto, sa tim će se složiti i njihovi navijači. Zbog svog stila igra, uigranosti, taktike...nam ne leže nikako.
Ako se rano ne postigne gol i oni malo ne izvuku, biće vraški teško, jer su pokazali kakvi su u tranziciji, dok je Bayern osakaćen u ionako labavoj odbrani.
Sane protiv ovako postavljene odbrane je igrač manje, nemaš bekova koji će pomagati krilima, nema ni Kane dovoljno prilika.

Ovi koji neće da priznaju da su razmaženi navijači nek vide gdje je Bayern bio u periodu 2002-2010.
Nisi više top topova kao u periodu 2012-2016, ali si uvijek u tom nekom krugu favorita, najčešći učesnik kvarte itd.
Problem je festgeldkonto na koji su navikli, sad je buđelar ispražnjen, te će morati posegnuti za kreditom ako hoće da maznu Floa prije Šitija.
Taj konto je i "krivac" što smo se na ovakav način oprostili od Müllera. To je Uli sam rekao i ispostavi se na kraju da naša legenda ipak nije htjela za siću da ostane.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 apr 2025, 09:51

Kredit nije nikakva strana prica niti bi smjela biti. Pa cijeli svijet funkcionise na tom principu a Bayern je firma koja svake godine obrne ogroman novac no s obzirom da su godinama u nazad napravili mnostvo losih finansijskih poteza, neke stvari moraju doci na naplatu.

Rekonstrukcija tima je neophodna pod svaku cijenu a dosta igraca je u ekipi od kojih bi se trebalo nesto zaraditi te osvjeziti ekipu u svim linijama.

Tah je slobodan, igra dobru sezonu, ganjali su ga mjesecima plus na to je jos Barca navodno ohladila sa svojim interesovanjem.

Coman je trebao otici prosle godine kada je dobio ponudu Saudijaca, nadam se da sada nije kasno.

Upa je krenuo sa treninzima trcanja, mogao bi on biti spreman za kraj sezone.

U srijedu ce biti tesko, pretesko. Inter je kompaktna ekipa, godinama igraju zajedno u skoro istom sastavu, bez pretjerano vrhunskih imena. Valjda su nasi uspjeli vidjeti slabosti i mane Italijana a mi smo dokazali da sa pritiskom mozemo puno toga napraviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 apr 2025, 09:55

- - - - - - - - Kane - - - - - - - -
-Gnabry - - -Olise - - - - -Sane-

Rado bih vidio ovakvu navalu sredinom sedmice iako u tom slučaju ostajemo bez napadacki orijentisanog igraca na klupi izuzev Mullera ali je i potonji pokazao da moze jos uvijek biti faktor iznenadjenja.

Gnabry je pokazao pozitivne vibracije po ulasku u prvoj utakmici.

Naposlijetku je najvažnije da svi ostanu zdravi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 12 apr 2025, 10:13

armando je napisao/la:
12 apr 2025, 09:31
Problem je festgeldkonto na koji su navikli, sad je buđelar ispražnjen, te će morati posegnuti za kreditom ako hoće da maznu Floa prije Šitija.
Taj konto je i "krivac" što smo se na ovakav način oprostili od Müllera. To je Uli sam rekao i ispostavi se na kraju da naša legenda ipak nije htjela za siću da ostane.
Koliko ja ne vjerujem Uliju kad govori nešto u medijima, kompletan prethodni period obrađuje transfer, kukao javno od januara/februara da ga hoće javno, a jučer dosta blaža izjava a ono u biti stari lisac pripremio sav teren oko Floriana, babu Wirtza u Tegernsee ugostio nebrojeno puta. I sad slučaj Muller, kaže finansijski aspekt kriv dok su Dressen i Eberl govorili drugačije prethodnih dana :D
Dreesen on the decision not to extend Thomas Müller's contract: "It wasn't a matter of the [financial] package. It was a sporting decision. It wasn't a question of money"

Eberl on the decision not to extend Thomas Müller's contract: "It had nothing to do with the financial aspect. It was a sporting decision.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 12 apr 2025, 11:43

Bayern111 je napisao/la:
12 apr 2025, 09:03
Neznam bas sta bih na to rekao ovdje se kuka kako nemamo vise tim treba uložiti...itekako igraju ulogu imena **** bi Real uzeo onih 14 titula da nije bilo Ronalda i ostatka zvjezdanih igraca.
Real bi da nema crne magije iste one koja tjera golmane da im ispada lopta iz ruku (Karius, Neuer, Ulreich i njegove egzibicije...) i sudačke krađe (bez kazni igranje rukama u 16m, zaleđa, lomljenja protivnika bez kazni...) osvojili možda trećinu toga legalno zadnje desetljeće, to njihovo zlatno razdoblje se slučajno ili ne poklopilo sa crnom magijom kojom je njihov sunarodnjak omađiao Bayern, trenutna imena kojima Mordor iliti Real raspolažu će po svoj prilici ostati bez ijednog trofeja osim ako se opet ne upetlja neka sila koja će sve preokrenuti...

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 12 apr 2025, 13:02

Ne bih ja otpisao mordor, na Santiago Bernabeu bi se čuda još mogla dešavati.

Inače, bilo bi baš baš bezveze da ispadnete od ovakvog Intera sa 4 oldtajmera sa 36+ u prvom sastavu.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 12 apr 2025, 13:42

Oni igraju i imaju plan, bili su u finalu prije koju sezonu, ono ispadanje od Villareala je po meni baš dno, ovo bi više bilo nikakvo iznenađenje uz neizbježno opravdavanje da fali puno igrača a ustvari najviše fali Davies, ostali su ili rupe ili u rupama što se tiče forme...

Ovim muppetina se doslovno tresu noge tako da to previše ne obećava...

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 12 apr 2025, 15:19

armando je napisao/la:
09 apr 2025, 16:50
Sve to stoji @Štef, ali ipak tražiš nemoguće. Mi se trebamo zanimati aktuelnim situacijama i bliskoj budućnosti.
Ne možeš ti očekivati prodaju Kimmicha na ljeto ili ga usloviti da igra beka ( to možda i da) a tek mu produžio ugovor.
Ne možeš otjerati neke igrače ako ne žele da idu ( leon, gnabry), ne možeš svako malo mjenjati trenera, jer svi vide šta se radi i mnogi zaobilaze vruću stolicu.
Niko nikom ovdje više ne može ugoditi :mrgreen:
Freund(ilo) zvani kes ko beki bekić je doveo ovog čarapana iz Turske, Eberlu se sad osporava da nije on zaslužan za Olisea, nego neki drugi skaut...ovo za Palinhu je poseban slučaj.
@Armando, nisam razmaženi navijač (nevažno dal si mislio na mene) nego jednostavno neke stvari ne mogu više gledati i razumjeti. Ok, naravno da je za Ligu prvaka potrebna svakako i sreća ali ne možemo se oslanjati na istu i pomiriti se sa situacijom. Eto stvarno loša sreća kad nam se ozlijede najvažniji igrači u najvažnijem trenutku sezone. Da, trojac Musiala-Upamecano-Davies igrali su vrlo dobru ili odličnu sezonu.

Kimmich mora igrati jedino beka. Tamo bi nam bio najkorisniji jer ima najbolji centaršut od svih desnih bekova na svijetu. Još k tome ne gubi loptu i igra pametno. Jedino je spor ko puž ali ok, ne možeš imati sve.

Ne možeš otjerati igrače na silu, nikako. Postoje načini kako da to napraviš a to bi u Bayernu trebali znati. Međutim sve više i više mi se čini da u Bayernu trenutno ima jako puno različitih mišljenja i definitivno se teško dogovaraju oko nekih stvari. Svi vuču na svoju stranu i nema jedinstvenog razmišljanja.

Zato, pod hitno mlade snage u upravu: Schweinsteiger i Lahm.

Svakako si u pravu kad kažeš da nije dobro mjenjati trenera svako malo, tu nema dileme.
armando je napisao/la:
09 apr 2025, 16:50
Osuli su mediji malo paljbu po Kimmichu, pogotovo za onaj prvi gol, gdje nije pratio na vrijeme Lautara, i tek kad ga je mogao stići on je opet usporio jer je mislio da će Thuram tući ka golu.
Goretzka je tehnički jako limitiran igrač, jednostavno kolac sa loptom. On nije u stanju ili nema hrabrosti prebaciti loptu 20ak metara gdje mu saigrač sam stoji i gdje bi mogao neki napad izvesti. On vraća nazad prvom do sebe i gledam sinoć ne šuta loptu ko normalan igrač unutrašnjom nego više petom :lol:
Slažemo se potpuno. Eto, Don Uli Hoeness stvari vidi drugačije: https://www.spox.com/fussball/listen/wa ... e25fa17552

Kad ovo čitam, jednostavno ili mora da je taktika da koliko-toliko dobe na ljeto neku cifru za Goretzku ili je Uli zreo za penziju.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.