Mislio sam na AreneSport i premiumMaroon1946 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 08:35SK 1 F1Sinisa51551 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 08:13Jebote ima li nehdje tv program za F1 i MotoGP, na jednom mjestu ????
SK 3 MotoGP
Sport i TV
-
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Još 2 prelaska 
Peđa Jurišević Žule (prvi prijenos ikad na SK, milion sportova radi) i Nikola Jančić (bio glavni Šolakov komentator za Soton).
Srki i Paja rade iz Sarajeva, tek sutra iz Bg.

Peđa Jurišević Žule (prvi prijenos ikad na SK, milion sportova radi) i Nikola Jančić (bio glavni Šolakov komentator za Soton).
Srki i Paja rade iz Sarajeva, tek sutra iz Bg.
-
- Kontakt:
Ovo je vjerovatno jedini slučaj na svijetu gdje jedna sportska tv kuća prenosi sve što se može prenositi.
- Maroon1946
- Kontakt:
"Potpuno razumijemo interes javnosti, a posebno sportske publike, za dostupnost sportskih kanala. Važno je istaći da BH Telecom, kao distributer, prenosi sve Arena Sport kanale koji su u ovom trenutku dostupni za teritorij Bosne i Hercegovine. Uređivačka politika, kao i odluke o načinu i obimu distribucije sadržaja, isključiva su odgovornost vlasnika prava – u ovom slučaju kompanije koja upravlja Arena Sport kanalima. Ukoliko dođe do promjena u njihovom modelu distribucije, BH Telecom će, kao i do sada, poduzeti sve potrebne korake kako bi svojim korisnicima omogućio pristup vrhunskim sportskim sadržajima", odgovorili su nam iz BH Telecoma i potom pojasnili u čemu je razlika između tržišta u BiH i u drugim regionalnim zemljama.
"Razlika između tržišta Bosne i Hercegovine i zemalja koje ste spomenuli ogleda se u činjenici da je u tim državama proces akvizicije već formalno okončan. U Bosni i Hercegovini, proces akvizicije Telemacha je još u fazi razmatranja pred Konkurencijskim vijećem BiH, dok paralelno traju intenzivni pregovori o zaključenju ugovora o prodaji. Naš cilj je da, po dobijanju svih neophodnih regulatornih saglasnosti, finaliziramo proces u što kraćem roku", pojasnili su iz BH Telecoma.
Inače, zahtjev BH Telecoma za kupovinu operatera Telemach podnesen je 27. januara, a rok za odluku Konkurencijskog vijeća je tri mjeseca, što znači da on ističe krajem ovog aprila.
"Uvjereni smo da će ova akvizicija predstavljati značajan strateški iskorak za obje kompanije, otvarajući nove prilike za rast, tehnološke inovacije i dodatno unapređenje korisničkog iskustva i kroz bogatiji i konkurentniji sadržaj", zaključili su iz BH Telecoma.
I dalje ništa konkretno... Bar će se 27og znati je li propala akvizicija ili nije.
Arena je spremna za to i vrlo brzo će sve doći i u BiH (kod svih operatera koji sad imaju Arenu). Od odluke KV ovisi da li će i kada Telemach dobiti Arene.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tačno znaš da će amaterizam biti čim je Arena otkupila, imam IPTV i nema F1 kvale a trebalo biti na AS3P ali nema. Ovako nas čeka sa svim sportovima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
AS6Unofficialpage je napisao/la: ↑12 apr 2025, 18:05Tačno znaš da će amaterizam biti čim je Arena otkupila, imam IPTV i nema F1 kvale a trebalo biti na AS3P ali nema. Ovako nas čeka sa svim sportovima.
Najjače je kad se žalite vi koji svakako gledate ilegalnoUnofficialpage je napisao/la: ↑12 apr 2025, 18:05Tačno znaš da će amaterizam biti čim je Arena otkupila, imam IPTV i nema F1 kvale a trebalo biti na AS3P ali nema. Ovako nas čeka sa svim sportovima.

Prijenos je prebačen na AS6 jer se odužio tenis. Obično oni ubace info o takvim promjenama, samo treba pratiti ili barem listati redom dok se ne nađe.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svejedno, malo ko i ima AS6. Na IPTV koji ima sve moguće kanale nema AS6 koji radi F1. Standardno od Arene da kriminalno radi organizaciju. Na AS2P ide neki intervju i tu su mogli privremeno ubaciti F1.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa problem je što se ti ravnaš prema tome šta ima IPTV, ko legalno ima sve Arene može gledati bilo gdje da stave. Tako je i kod nas.
Imas stream kad vec ne zelis platiti za uslugu.
Koji imas iptv? Ja korstim dva i ima na oba, zato mi je cudno da nemas.. Tesko je da na IPTV bas potrefis da nemasUnofficialpage je napisao/la: ↑12 apr 2025, 18:27Svejedno, malo ko i ima AS6. Na IPTV koji ima sve moguće kanale nema AS6 koji radi F1. Standardno od Arene da kriminalno radi organizaciju. Na AS2P ide neki intervju i tu su mogli privremeno ubaciti F1.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Moguće da i jesam.reeds je napisao/la: ↑12 apr 2025, 18:40Koji imas iptv? Ja korstim dva i ima na oba, zato mi je cudno da nemas.. Tesko je da na IPTV bas potrefis da nemasUnofficialpage je napisao/la: ↑12 apr 2025, 18:27Svejedno, malo ko i ima AS6. Na IPTV koji ima sve moguće kanale nema AS6 koji radi F1. Standardno od Arene da kriminalno radi organizaciju. Na AS2P ide neki intervju i tu su mogli privremeno ubaciti F1.![]()

Žale se ljudi i koji imaju legalno, nebitno što ja nemam jer ipak IPTV je ali ovako rade AS uvijek. Kasne na događaje, prebacuju na neke kanale i pogubiš se a sad se bojim da će još gore biti jer imaju previše sporta.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno počinje prenos spanske košarke a komentator iz SrbijeJabroni je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:25Nemaš više srpskih SK, tako da su ti hrvati jedina opcija, bar dok KV ne odobri kupovinu TelemachaBlackwargreymon je napisao/la: ↑11 apr 2025, 19:42Ima EON app koju mi je posudio drug, ali na njoj su uvijek hrvatski komentatori na SK. Jel se moze neko promjeniti na srpske, in-app?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jel još kome As3P loš kvalitet slike na MojaTv?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa napisao ti je ovaj telekom bot da je prešlo nekoliko srpskih komentatora tamofilip13 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:47Trenutno počinje prenos spanske košarke a komentator iz SrbijeJabroni je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:25Nemaš više srpskih SK, tako da su ti hrvati jedina opcija, bar dok KV ne odobri kupovinu TelemachaBlackwargreymon je napisao/la: ↑11 apr 2025, 19:42Ima EON app koju mi je posudio drug, ali na njoj su uvijek hrvatski komentatori na SK. Jel se moze neko promjeniti na srpske, in-app?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.