Premijer liga BiH - aktuelno
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ohanite sad malo sljedeću sedmicu
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Ovaj Zekić je teška prevara. Spakovani su mu koferi, ako ispane od Borca prvim vlakom će on za Osijek.
Brko iz druge galaksije!
Nema potrebe protiv vas
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta li je onda vas strucni stab tek
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PrinceBobby18
- Kontakt:
la ilajlalala mutešerifolsun oposum
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Zekicu je ova sezona samo probna, iz uprave ga niko therati nece nebitno kako zavrsilo, jedino ako sam odluci da napusti
Za bordobijele boje
Zeljeznicar sutra jaci za
Radinovic (25), Trograncic (25), Vinicus (23) i Simoni (22)
Utakmica pocinje sa minutom sutnje zbog tragedije koja je zadesila porodicu Radinovic
Zeljeznicar - Gosk 17:00
Radinovic (25), Trograncic (25), Vinicus (23) i Simoni (22)
Utakmica pocinje sa minutom sutnje zbog tragedije koja je zadesila porodicu Radinovic
Zeljeznicar - Gosk 17:00
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
Plavi danas na domaćem terenu u okviru 25. kola WWin lige BiH dočekuju ekipu iz Gabele, a u ovaj meč ulaze jači za trojicu fudbalera.
Tako je Željo putem svoje zvanične stranice objavio da su Leo Simoni, Vini Peixoto i Antonio Trogrančić stekli pravo nastupa za Plave i u nastavku sezone će trojica gore spomenutih igrača biti na raspolaganju Ćoriću.
Utakmica će biti i humanog karaktera
- Nakon što je Klub potpisao Sporazum sa Poreznom upravom Federacije BiH, a zbog dugovanja iz perioda od prije nekoliko godina, stekli su se uslovi za pribavljanje radne i boravišne dozvole za pomenute igrače. Leo Simoni i Vini Peixoto su ranije predstavljeni, a ugovor Antonija Trogrančića je postao aktivan danas nakon sticanja prava nastupa.
Trogrančić je potpisao do ljeta 2025. godine uz opciju automatskog produženja. Prošao je školu i igrao za mlađe selekcije Red Bull Salzburga, Bayern Minhena, Ajaxa i Dinamo Zagreba. U seniorskom fudbalu igrao je za drugi tim Minhena 1860, Burghausena i Lafnitza. Nosio je dresove pionirske i kadetske reprezentacije Hrvatske. Sa 15 godina je trenirao sa prvim timom Bayerna kojeg je tada predvodio Pep Guardiola.
Fudbaleri su cijeli period trenirali sa prvim timom, a period do sticanja prava nastupa iskorišten je za što bolju adaptaciju i podizanje fizičke spreme, poručili su Plavi u svom zvaničnom saopštenju.
Inače, susret protiv GOŠK-a se igra danas na Grbavici od 17 sati.
GOLEM SI ŽELJO
Tako je Željo putem svoje zvanične stranice objavio da su Leo Simoni, Vini Peixoto i Antonio Trogrančić stekli pravo nastupa za Plave i u nastavku sezone će trojica gore spomenutih igrača biti na raspolaganju Ćoriću.
Utakmica će biti i humanog karaktera
- Nakon što je Klub potpisao Sporazum sa Poreznom upravom Federacije BiH, a zbog dugovanja iz perioda od prije nekoliko godina, stekli su se uslovi za pribavljanje radne i boravišne dozvole za pomenute igrače. Leo Simoni i Vini Peixoto su ranije predstavljeni, a ugovor Antonija Trogrančića je postao aktivan danas nakon sticanja prava nastupa.
Trogrančić je potpisao do ljeta 2025. godine uz opciju automatskog produženja. Prošao je školu i igrao za mlađe selekcije Red Bull Salzburga, Bayern Minhena, Ajaxa i Dinamo Zagreba. U seniorskom fudbalu igrao je za drugi tim Minhena 1860, Burghausena i Lafnitza. Nosio je dresove pionirske i kadetske reprezentacije Hrvatske. Sa 15 godina je trenirao sa prvim timom Bayerna kojeg je tada predvodio Pep Guardiola.
Fudbaleri su cijeli period trenirali sa prvim timom, a period do sticanja prava nastupa iskorišten je za što bolju adaptaciju i podizanje fizičke spreme, poručili su Plavi u svom zvaničnom saopštenju.
Inače, susret protiv GOŠK-a se igra danas na Grbavici od 17 sati.
GOLEM SI ŽELJO
Šta je s komšijama, u zemlju propali. Bezbeli su opet dresove Hajduka navukli.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Gdje su čestitke i cvijeće za banjalučane?PrinceBobby18 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 00:02la ilajlalala mutešerifolsun oposum
Kako smo mi vama sinoć vijenac gospodski uručili...
Muk u Irskoj
-
worchester
- Kontakt:
Ja i dalje mislim da zekic nije toliko los trener,bolji je od fegeta rozmana sigurno.
A mozda Borac malo i povuce rucnu u utorak pa pokusa sa drugom ekipom proci posto se u 2 utakmice na kosevu vidjelo da protiv najboljih 11 sarajevo nema sanse. Mozda to opustanje na kraju bude kostalo Borac.....kazem mozda
A mozda Borac malo i povuce rucnu u utorak pa pokusa sa drugom ekipom proci posto se u 2 utakmice na kosevu vidjelo da protiv najboljih 11 sarajevo nema sanse. Mozda to opustanje na kraju bude kostalo Borac.....kazem mozda
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Tema se hladno moze preimenovati, predlazem novi naslov teme, kada pitari utihnu, mislim da je prikladno
Ako ispadnu iz kupa narednu domacu bice ih 17 na tekmi
Ako ispadnu iz kupa narednu domacu bice ih 17 na tekmi
A kod njih je extra forma, čekaj im ove teže utakmice. U ovom proljetnom dijelu je samo Borac u formi, svi ostali igraju slabije.
Amaaare vraati see
tvoje ne mogu bez tebe
Puno o navijačima Sarajeva razmišljaš i pišeš a danas igra Vaso Crni.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2025, 14:50Tema se hladno moze preimenovati, predlazem novi naslov teme, kada pitari utihnu, mislim da je prikladno![]()
Ako ispadnu iz kupa narednu domacu bice ih 17 na tekmi![]()
Skocentriši se.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
KosevoZove
- Kontakt:
Bas ocm sve satro ne zanima ih fks, a samo nas spominju, komentarisu koliko nas je na stadionu itd., predlazem da malo se danas fokusiras na tekmu protiv goska, hoceli opet biti pobjeda u 90+ pitam za druga?Pendulum je napisao/la: ↑12 apr 2025, 15:52Puno o navijačima Sarajeva razmišljaš i pišeš a danas igra Vaso Crni.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2025, 14:50Tema se hladno moze preimenovati, predlazem novi naslov teme, kada pitari utihnu, mislim da je prikladno![]()
Skocentriši se.![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Pendulum je napisao/la: ↑12 apr 2025, 15:52Puno o navijačima Sarajeva razmišljaš i pišeš a danas igra Vaso Crni.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2025, 14:50Tema se hladno moze preimenovati, predlazem novi naslov teme, kada pitari utihnu, mislim da je prikladno![]()
Skocentriši se.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.