AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Igrači trebaju čvrstu ruku u upravi, čvrstu ruku u svlačionici i čvrstu ruku na terenu. Oni to sad nemaju niti će imati u dogledno vrijeme kako stvari stoje.
Dobi li Camarda koju minutu kako nam dodje trenutni trener?
Igra nam pozajmljeni igrac, otpisani igrac, "Cutrone", svi mogu samo to dijete ne moze.
Igra nam pozajmljeni igrac, otpisani igrac, "Cutrone", svi mogu samo to dijete ne moze.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Riba smrdi od glave....kad se vidjelo da je sezona propala pa poBogu dadni sansu omladincima, ubaci 6 omladinaca mjesaj dadni priliku makar....a ne ovako guraj Fofane, Jovetice itd...
Pa i ovi iz Futura su u zoni ispadanja za Seriu D, raspad sistema na svim horizontima. Kome dati šansu kad se ni u yebenoj trećoj ligi niko ne zna iskazati i izdvojiti, iako su i oni dodatno mentalno potonuli radi loše sezone pod magom Bonerom.
Po meni Camarda nije pokazao apsolutno ništa radi čega bi se po svaku cijenu gurao u prvi tim, pa čak ni u ovim omladinskim sekcijama više nema nikakav učinak.
Trenutno su svi nivoi kluba za qurac, od lošeg ka gorem.
Po meni Camarda nije pokazao apsolutno ništa radi čega bi se po svaku cijenu gurao u prvi tim, pa čak ni u ovim omladinskim sekcijama više nema nikakav učinak.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Evo sad je i Jovetić zaigrao za Milan. Šta sve čovjek neće pročitati ovdje.
Bilo je onih djecacica na pripremnim utakmicama izuzetno dobrih sa potencijalom, onaj golman npr.rope11 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 23:35Pa i ovi iz Futura su u zoni ispadanja za Seriu D, raspad sistema na svim horizontima. Kome dati šansu kad se ni u yebenoj trećoj ligi niko ne zna iskazati i izdvojiti, iako su i oni dodatno mentalno potonuli radi loše sezone pod magom Bonerom.
Siguran sam da bi oni ostavili muda na terenu, pa ok pogrijese pa ok istrpit i to, i ovi parmaci grijese iz kola u kolo....
- Beduin
- Kontakt:
Jel to onaj pametolog opet nekoga prekrstio?celikmilan je napisao/la: ↑06 apr 2025, 23:58Evo sad je i Jovetić zaigrao za Milan. Šta sve čovjek neće pročitati ovdje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Desava se u pisanju slovo gore dole, u principu pametan covjek skonta sta je bit pisanja....celikmilan je napisao/la: ↑06 apr 2025, 23:58Evo sad je i Jovetić zaigrao za Milan. Šta sve čovjek neće pročitati ovdje.
Ja te pozvah na kaficu da popricamo u vezi Milana posto kontam navijas za Celik, tu iz Zenice, da razmjenimo iskustva, a ti klasicni seljacic haman, phicic iza tastatute nista ne odgovori....

Kako divno,
gledas Arsenal koji nema neki veliki zvijezda. Sve je to kupljeno po potrebi. Dat je cijeli tim Arteti da radi sta hoce s tim da mu vjeruju. I takav jedan tim pobijedi Real 3:0. Al ne samo to, takav jedan tim vec cijelu sezonu fura ovaj fazon s kornerima, gdje su dosta uspijesni, taj tim fura slobodne udarce gdje su takoder uspjesni. Taj tim zna sta treba i kako treba. Tu su svi za tim, i tu nema Theo, Leao, Isma, Musah, ili neki paprikas. Tu igra ko zasluzi a ne zato sto se tako zove i zato sto mu je to manager.
Veceras sam vidio tim koji mi se svida, ekipu koja funkcionise, nesto sto sam ocekivao u Milanu al od uprave i trenera uvijek dobio razocarenje. Fonseca je jedini pokusao da izbaci nas tandem duo prima donna Theo - Leao, ali nazalost nije znao cime da ih zamjeni i na koji nacin. Pa mu se to odbilo od glavu tako da ovaj dvojac stoji na drugoj strani terena i prica dok je "tim" zajedno. Sta mislite, bili to proslo kod Artete?
Onda ti dode mister Sinan Sakic sa kubankom, koji krene na pocetku se zalit da to nije njegova taktika, da igraci rade pogresno. Eto sad si ispao iz svih takmicenja, imas dovoljno vremena, a ovi tvoji jos gore izgledaju nego pod Fonsecom. Care, ne laprdaj, bjezi iz Milana stoko ciganska.
I pitam se, koje kriv ovome svemu? Uprava koja ne zna sta hoce, ili trener koji nije u stanju da sastavi ostvarljiv cilj s ekipom iz godine u godinu?
Eto slavite onog Pioletta, kao gospodara svemira. Napravio si cilj da udes u Ch Ligu i stvori ti se Ibra i ti osvoji Scudetto. Ok, sta je sa slijedecom sezonom? KAkav je tu plan bio? gubit od merde, bit 5ti ali Juve ce ispast pa cemo mi proci???? I dode slijedeca sezona, a mi jos gori, cijela ekipa stagnira, al nije do trenera vec do igraca. Kako nije do trenera da sezonama radi sa No-Name i cijelo vrijeme se bori za titulu i evo sad u Ch Ligi nabija Real? I sad ce te vi reci, sacekajmo 2025-26 pa da vidis kako ce Arsenal propast. Eto ja cekam vec 3 godine, ali ljudi samo napreduju, za rauzliku od naseg sarlatana koji si tetoviro scudetto na ruci.
Nadam se da necemo u Europu ni u Confi ligu, pusti tu glupost. Uzmi DSa, uzmi trenera koji zna i reci mu da ima 38 utakmica. Znaci dovoljno mu 22 igraca. Nek otjera sve sto mu smeta, i dovede 3 dodatna da pojaca ti 22. I od slijedece sezone krecemo jovo nanovo.
Ali... nema nista od toga. Jer mi cemo idalje svojim putem, punit stadione, furat se da smo il grande Milan, i bacat navijace u ocaj kad vide koji debili izlaze na San Siro.
NE gledam Milan vec duze, i drago mi je. Ne zasluzuju moju paznju. Poslije decenija gledanja, ovo je prvi put da sam propustio vise nego 5 utakmica Milana, neke cak u redu. E zato im treba cestitat i reci: bravo decki, pa vi cak i kod navijaca stvarate rekorde.
gledas Arsenal koji nema neki veliki zvijezda. Sve je to kupljeno po potrebi. Dat je cijeli tim Arteti da radi sta hoce s tim da mu vjeruju. I takav jedan tim pobijedi Real 3:0. Al ne samo to, takav jedan tim vec cijelu sezonu fura ovaj fazon s kornerima, gdje su dosta uspijesni, taj tim fura slobodne udarce gdje su takoder uspjesni. Taj tim zna sta treba i kako treba. Tu su svi za tim, i tu nema Theo, Leao, Isma, Musah, ili neki paprikas. Tu igra ko zasluzi a ne zato sto se tako zove i zato sto mu je to manager.
Veceras sam vidio tim koji mi se svida, ekipu koja funkcionise, nesto sto sam ocekivao u Milanu al od uprave i trenera uvijek dobio razocarenje. Fonseca je jedini pokusao da izbaci nas tandem duo prima donna Theo - Leao, ali nazalost nije znao cime da ih zamjeni i na koji nacin. Pa mu se to odbilo od glavu tako da ovaj dvojac stoji na drugoj strani terena i prica dok je "tim" zajedno. Sta mislite, bili to proslo kod Artete?
Onda ti dode mister Sinan Sakic sa kubankom, koji krene na pocetku se zalit da to nije njegova taktika, da igraci rade pogresno. Eto sad si ispao iz svih takmicenja, imas dovoljno vremena, a ovi tvoji jos gore izgledaju nego pod Fonsecom. Care, ne laprdaj, bjezi iz Milana stoko ciganska.
I pitam se, koje kriv ovome svemu? Uprava koja ne zna sta hoce, ili trener koji nije u stanju da sastavi ostvarljiv cilj s ekipom iz godine u godinu?
Eto slavite onog Pioletta, kao gospodara svemira. Napravio si cilj da udes u Ch Ligu i stvori ti se Ibra i ti osvoji Scudetto. Ok, sta je sa slijedecom sezonom? KAkav je tu plan bio? gubit od merde, bit 5ti ali Juve ce ispast pa cemo mi proci???? I dode slijedeca sezona, a mi jos gori, cijela ekipa stagnira, al nije do trenera vec do igraca. Kako nije do trenera da sezonama radi sa No-Name i cijelo vrijeme se bori za titulu i evo sad u Ch Ligi nabija Real? I sad ce te vi reci, sacekajmo 2025-26 pa da vidis kako ce Arsenal propast. Eto ja cekam vec 3 godine, ali ljudi samo napreduju, za rauzliku od naseg sarlatana koji si tetoviro scudetto na ruci.
Nadam se da necemo u Europu ni u Confi ligu, pusti tu glupost. Uzmi DSa, uzmi trenera koji zna i reci mu da ima 38 utakmica. Znaci dovoljno mu 22 igraca. Nek otjera sve sto mu smeta, i dovede 3 dodatna da pojaca ti 22. I od slijedece sezone krecemo jovo nanovo.
Ali... nema nista od toga. Jer mi cemo idalje svojim putem, punit stadione, furat se da smo il grande Milan, i bacat navijace u ocaj kad vide koji debili izlaze na San Siro.
NE gledam Milan vec duze, i drago mi je. Ne zasluzuju moju paznju. Poslije decenija gledanja, ovo je prvi put da sam propustio vise nego 5 utakmica Milana, neke cak u redu. E zato im treba cestitat i reci: bravo decki, pa vi cak i kod navijaca stvarate rekorde.
Supeer, neka isprobava zamisli, moze i 3 5 2, svejedno nema rezultatskog znacaja....
Taman da ima dovoljno vremena da uigra tim za sljedece sezonu....
Taman da ima dovoljno vremena da uigra tim za sljedece sezonu....
Maignan; Tomori, Gabbia, Pavlovic; Jimenez, Reijnders, Fofana, Theo Hernandez; Pulisic, Jovic, Leao
Kao što je i rečeno ranije, 3-4-3 večeras, nije da ikoga zanima, ali eto.
Kao što je i rečeno ranije, 3-4-3 večeras, nije da ikoga zanima, ali eto.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Meni je samo drago zbog Jovica, momak je zasluzio da igra i nezasluzeno je zapostavljen , ostalo mi je svejedno
Ovako gledajući na papiru, ovo je najbolje što imamo u formaciji koja mi se čini najprikladnija ovom rosteru. Kako će to na terenu izgledati, boga pitaj, ali šteta što se ranije nije pokušalo uigrati.
Ali sredinom aprila mi nemamo ni fiksnu postavu ni formaciju već se i dalje nastavlja eksperimentisati u nadi da konačno nešto klikne, rano li je, tek je 32 kolo.
Ali sredinom aprila mi nemamo ni fiksnu postavu ni formaciju već se i dalje nastavlja eksperimentisati u nadi da konačno nešto klikne, rano li je, tek je 32 kolo.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sa ovim igračima se definitivno trebalo ranije probati sa ovom formacijom
Il Club più titolato al mondo!
Očito je dobio garancije da nova sezona ide s njim na klupi i sada slijede pripreme i otpisi za sljedeću godinu
Samo da mi ne izborimo europu, tako je najbolje za nas. Fokus na ligu iduce sezone pa da se mozemo necumu nadati. Naravno uz nekog talijanskog trenera na klupi
Iznenađujuće dobro su otvorili meč, šok. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kada hoće odlično igraju. Udinese se nije sastavio sa loptom. Samo problem je što im se rijetko igra
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ja bi iskreno Jovica zadrzao , a Abrahama svakako ne bi zadrzao, ovaj momak je meni puno bolji igrac od Abrahama, samo mu treba vise sanse dati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.