FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nikakve euforije nema,samo jasno je iz aviona koliko je ova barca mocnija i kvalitetnija od intera ili bajerna i optimizam nas je sasvim opravdan
Imamo mi i nekih mana,vidjelo se to i protiv borusije,normalno da su mogli realno izjednaciti nakon 1 0, a mogli su i jos realnije gubiti 3 0 naon prvih 25 minuta,moze se i tako gledati,a i da su izjednacili primili bi opet 4 5 komada jer vidjelo se da je nasa ekipa i igra svemirski brod za njih, a za bajern i inter ne svemirski brod,al osjetna klasa iznad jeste
Sve sel otvorilo,al nista jos nije gotovo i ok je imati optimizam al ne i euforiju. Sad flik mora mudar biti, ima dosta utakmica, umor i povrede su najopasniji faktor sad.
U subotu protiv leganesa mora se smoci snage i pobijediti i onda se sve ljepse otvara, gostovanje dortmundu lagano kombinovani sastav,onda kuci u ligi dvije zaredom celta i maljorka isto moze kombinovan sastav, s druge strane real ide alavesu i ceka bilbao sto je vrlo moguce jedna kiks njihov
Po meni ovaj period sad mora flik iskoristit da odmori fino pedrija,lamina i kundea prvenstveno
Imamo mi i nekih mana,vidjelo se to i protiv borusije,normalno da su mogli realno izjednaciti nakon 1 0, a mogli su i jos realnije gubiti 3 0 naon prvih 25 minuta,moze se i tako gledati,a i da su izjednacili primili bi opet 4 5 komada jer vidjelo se da je nasa ekipa i igra svemirski brod za njih, a za bajern i inter ne svemirski brod,al osjetna klasa iznad jeste
Sve sel otvorilo,al nista jos nije gotovo i ok je imati optimizam al ne i euforiju. Sad flik mora mudar biti, ima dosta utakmica, umor i povrede su najopasniji faktor sad.
U subotu protiv leganesa mora se smoci snage i pobijediti i onda se sve ljepse otvara, gostovanje dortmundu lagano kombinovani sastav,onda kuci u ligi dvije zaredom celta i maljorka isto moze kombinovan sastav, s druge strane real ide alavesu i ceka bilbao sto je vrlo moguce jedna kiks njihov
Po meni ovaj period sad mora flik iskoristit da odmori fino pedrija,lamina i kundea prvenstveno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Tako je. Prvo Leganes. Bez euforije i ozbiljno, pod punim gasom, odigrati, a tek onda Dortmund.jasonstatham je napisao/la: ↑10 apr 2025, 10:07Kad čitam neke pojedine komentare ovdje, bude jasno kako su se desile Rome i Liverpooli.
Nadam se da će, ustvari znam da će stvari biti ovaj put drugačije, jer je Hansi ipak sabraniji, ozbiljniji trener, te će djeci objasniti da su se gotove utakmice ranije prosipale zbog "lako ćemo" i "ovi su davno gotovi" pristupa.
Sezona nije gotova 10-og aprila, rejal nije ispao iz utrke, a samo jedna loša utakmica i kraj je nastupa u ligi prvaka.
Što kaže Joe, onaj iz Gambije promaši kompletan fudbal za 1:1, a već tada je trebalo biti 3:0. Tanka je tu linija između pobjede i poraza.
Polako. Polako. Jesu li kobasice ili bunkeraši iz Milana, totalno nebitno sada. Fokusirati se na Signal arenu i utorak.
Prije toga, prvo gostovanje Leganesu, obavezno uzeti tri boda, prebaciti pritisak na gnjidice, vidjećemo kako će reagovati. Sada se zaista lomi sezona.
Sad je leganes utakmica vrlo vrlo bitna i vrlo moguce ce usmjeriti ligu u jednom ili drugom smijeru
Ako pobijedimo, otvaramo mogucnost jos jednog pobjesnickom niza u narednim kolima, a realu ubijamo volju i nadu da mogi nesro napraviti sto ce najvjerovatnije znaciti njihov kiks protiv alavesa ili bilbaoa i to je ende
Ako ne pobijedimo, oni imaju mogucnost da nam dodju na -2, i onda imaju sve u svojim rukama i vratit ce im se nada i zelja da se bore a ligu kad nemaju sansi u ligi prvaka
Znamo da je ekipa sad i umorna mozda,no u subotu moraju zapeti iz peta ako bude trebalo i otresti leganesa koji nije nimalo naivna ekipa,skoro su napatili reala u gostima,nas su su dobili,bice nabrijani itekako u subotu i moraju se shvatiti vrlo ozbiljno,od prve minute moramo napasti i sto ranije rijesiti utakmicu, moze tu odmoriti jedan ili dva igraca, bolje odmarati protiv dortmunda nego njih
Ako pobijedimo, otvaramo mogucnost jos jednog pobjesnickom niza u narednim kolima, a realu ubijamo volju i nadu da mogi nesro napraviti sto ce najvjerovatnije znaciti njihov kiks protiv alavesa ili bilbaoa i to je ende
Ako ne pobijedimo, oni imaju mogucnost da nam dodju na -2, i onda imaju sve u svojim rukama i vratit ce im se nada i zelja da se bore a ligu kad nemaju sansi u ligi prvaka
Znamo da je ekipa sad i umorna mozda,no u subotu moraju zapeti iz peta ako bude trebalo i otresti leganesa koji nije nimalo naivna ekipa,skoro su napatili reala u gostima,nas su su dobili,bice nabrijani itekako u subotu i moraju se shvatiti vrlo ozbiljno,od prve minute moramo napasti i sto ranije rijesiti utakmicu, moze tu odmoriti jedan ili dva igraca, bolje odmarati protiv dortmunda nego njih
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Čitam Flick najavljuje rotacije, ne znam koliko je pametno ali kad skontaš ovim tempom, pocrkat će.
Don't hate what you don't understand.
Pa bolje u Dortmundu da rotira.
Samo Garcija umjesto De Jonga i Araujo umjesto Cubarsija.
Don't hate what you don't understand.
Trebao je Pedrija odmoriti, a ne de Jonga.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Pedri bolje igra što češće/ vise igra. Navodno zbog fizionomije mišića, nisam siguran.
Sretno momci! Napadnite jako i žestoko, vratite za one bodove.
Sretno momci! Napadnite jako i žestoko, vratite za one bodove.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Nije da se i meni svidja sastav,al flik zna valjda najbolje sta i kako i sta kome godi
Ne bi me iznenadilo i protiv dortmunda da izvede najjaci sastav
Bitna je pobjeda veceras, jos bolje ako bude neka rutinska bez puno potrosnje
Ne bi me iznenadilo i protiv dortmunda da izvede najjaci sastav
Bitna je pobjeda veceras, jos bolje ako bude neka rutinska bez puno potrosnje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Patnja u najavi...
Ovako je uvijek na postavljen bunker. Mora se u tri brzine vise ubaciti.
Ne da im Leganes opepeliti.
Najvjerovatnije ide novi kiks.
Najvjerovatnije ide novi kiks.
Pedri je umro vec. Treba vani.
Napad nista nije uradio. Prelose.
Napad nista nije uradio. Prelose.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Ekstremno loše, ekstremno nikakvo.
Nisu došli, nisu ni izašli na utakmicu.
Može ovo jako loše završiti.
Bolikurci.
Nisu došli, nisu ni izašli na utakmicu.
Može ovo jako loše završiti.
Bolikurci.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Barca vazda tezim putem.
Umjesto da na svom terenu pobjede Betis, oni dozvole da im ovi izbiju bodove iz jednog suta i sad se pati sa Leganesom.
Mora se nesto mijenjati na poluvremenu.
Umjesto da na svom terenu pobjede Betis, oni dozvole da im ovi izbiju bodove iz jednog suta i sad se pati sa Leganesom.
Mora se nesto mijenjati na poluvremenu.
Treba nekad i srece imati 

Ide nafaka 

Lakse se dise.
Bravo Martin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.