Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uvijek ste govorili kako jesteOd stupanja na snagu zakona o minimalcu od 1000 KM, u Federaciji je broj zaposlenih za prva tri mjeseca ove godine pao za 8649. Dakle, od 31.12. 2024. do 31.32025. godine broj zaposlenih u Federaciji je smanjen za preko 8000
Upravu si, kod mene zena u bingu dobije 1300 - 1400 kmolaterelativizam je napisao/la: ↑11 apr 2025, 00:16
To možda u nekoj privatnoj klinici gdje će ta sestra još 6,7 joja dobiti u ruke
U kojoj državnoj bolnici ili kako već med sestra ima 1160km
Pa u bingu vece plate
hvala na pomoci, trazi se u tom dijelu stan, pregledo sam ovaj airbnb, nije losa stranica.soko je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:43Ne znam nekoga licno. Imas nasih u Astoriji. Imas par nasih restorana tamo. Sarajevo i jos neki. Mozda na FB da pogleda ko je tu pa nek se raspita.muhamedhulk je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:19dje su ovi ameri...ima li ko nekoga u NY? treba mi (ne meni licno) stan na 1-2 mjeseca, od augusta do polovine septembra u NY ili okolini (pozeljnije jer je jeftinije).
jedna đevojka stazira u UN pa joj treba smjestaj...
hvala unaprijed na pomoci.
NY je skup. Moze se preko Airbnb pogledati, imas cak i opciju da pricaju nas. Pogotovo na tako kratko vrijeme, ja mislim airbnb je najbolja opcija.
U ovoj emisiji je još rečeno da su opasnost po Srbe, airsoft klubovi iz Federacije. Na momente sam pomislio da gledam RTRS plus
ja upalim iz znatizelje, cuo da je BN kao nesto boljiMarcoBorriello je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:09U ovoj emisiji je još rečeno da su opasnost po Srbe, airsoft klubovi iz Federacije. Na momente sam pomislio da gledam RTRS plus![]()
Meni nekad naleti na fejsu pa se obicno ismijemakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:11ja upalim iz znatizelje, cuo da je BN kao nesto boljiMarcoBorriello je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:09U ovoj emisiji je još rečeno da su opasnost po Srbe, airsoft klubovi iz Federacije. Na momente sam pomislio da gledam RTRS plus![]()
u prosloj emisiji neki lik iz Vukanove stranke koji bi ga naslijedio u NSRS naziva RS drzavom 200 puta i onda vidim svi koji su to prozivali u komentarima, paf, BN naredni dan obrisao sve takve komentare
Kad pametan zacuti,budala progovori. Pametni ljudi,poslovni,sposobni su digli ruke od ove drzave i ubjedjivanja budalama. Nama sad drzavu,politiku,ekonomiju vode oni koji svojim rukama ne bi mogli sebi zaraditi da prezive,a kamoli da imaju i malo fin zivot. Zato su morali u politiku,jer ne znaju nista da rade,nesposobni su,pa daj da lizemo guzice,prodajemo muda pod bubrege i obraz nam bude djon da bi narod glasao i dao nam kruh.alemsa je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:20Meni nekad naleti na fejsu pa se obicno ismijemakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:11ja upalim iz znatizelje, cuo da je BN kao nesto boljiMarcoBorriello je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:09
U ovoj emisiji je još rečeno da su opasnost po Srbe, airsoft klubovi iz Federacije. Na momente sam pomislio da gledam RTRS plus![]()
u prosloj emisiji neki lik iz Vukanove stranke koji bi ga naslijedio u NSRS naziva RS drzavom 200 puta i onda vidim svi koji su to prozivali u komentarima, paf, BN naredni dan obrisao sve takve komentare
https://www.facebook.com/share/v/1Ac4fqHQBM/
Ovaj celo je pravnik jebte![]()
Joj, ovi ZNGovci se baš bili raspojasali po Sarajevu.U nastavku akcije "Koverta" policijski službenici Odjeljenja za privredni kriminal i borbu protiv korupcije MUP-a Kantona Sarajevo danas su u prostoru Međunarodnog aerodroma Sarajevo uhapsili Ibrahima Obhođaša (Za nove generacije).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.