FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne sjećam se da nas je nešto drastično zakidao, osim za eventualni penal baš protiv zrinjskog prošle godine na 4:3 u Mostaru. Sudio nam je i zadnju sa zrinjskim na Koševu u Kupu, kada im je svirao penal, mislim opravdano.
Sutra svi na Koševo, nema izgovora!

šta šta je, je*em ti
Ako mi budemo pravi ne mogu nas oni pobijediti vise od 2 razlike. 

-
- Kontakt:
Brate ako se budemo zajebavali, igrali onako lose kao unazad neke tekme necemo ih dobiti , vidjet koja ce se formacija postaviti, imamo i povreda moje neko misljenje skromni X
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Dosadni ste obojica, k'o proljev.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Postaviti ću čim ti postaviš svoju.
Nije do šefa, nisu se zvijezde poklopile da bi odigrali agresivno i kvalitetno.luckystrike je napisao/la: ↑10 apr 2025, 14:33- rekao je šef stručnog štaba.Najviše me brine što na Koševu već dugo nismo odigrali pravu utakmicu, kvalitetnu u oba pravca, s dosta agresivnosti, s više kompaktnosti, s više razumjevanja i hrabrosti.
Rogić
Kuprešak, Paskalev, Soldo, Jović, Mujkić
Bubanja, Mustafić, Lulić
Kyeremeh, Gordeziani/Butić
Kuprešak, Paskalev, Soldo, Jović, Mujkić
Bubanja, Mustafić, Lulić
Kyeremeh, Gordeziani/Butić
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Još jedan proljev.HyperOS je napisao/la: ↑10 apr 2025, 22:20Nije do šefa, nisu se zvijezde poklopile da bi odigrali agresivno i kvalitetno.luckystrike je napisao/la: ↑10 apr 2025, 14:33- rekao je šef stručnog štaba.Najviše me brine što na Koševu već dugo nismo odigrali pravu utakmicu, kvalitetnu u oba pravca, s dosta agresivnosti, s više kompaktnosti, s više razumjevanja i hrabrosti.

-
- Kontakt:
Ma ide penal 1:0
-
- Kontakt:
Jel utorak 17:30h zvanicni termina Kupa ?
. Rogić
Jovic Paskalev Soldo Mujkic
Bubanja Mustafić
Krdzalic
Kera Gordeziani Vrban(Guli bi lego ko podmazan)
Kontraverzno ali sto da ne, ako ikad mozemo testirat, to mozemo sutra…
Jovic Paskalev Soldo Mujkic
Bubanja Mustafić
Krdzalic
Kera Gordeziani Vrban(Guli bi lego ko podmazan)
Kontraverzno ali sto da ne, ako ikad mozemo testirat, to mozemo sutra…
Za bordobijele boje
Jeli ima neko scenarij kako bi mi mogli do titule..dajte neke ideje
Jeste.
Ako bi bilo normalno sudenje mogli bi se i nadat al ovako tesko, naprimjer ja mislim da uz normalno sudenje sloboda lagano uzma bod iz bl, sa igorom jankovicem sloboda odlicno igra
Za bordobijele boje
Koji si ti k.rac. napisao jednu recenicu i dosadan ko proljev??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- luckystrike
- Kontakt:
Kad već prejudicirate sastave, ja bih volio da počnu sljedeći:
Rogic
Beganovic Paskalev Jovic Mujkic Kupresak
Bubanja
Lulic Pavicic
Gordeziani Kyeremeh
Eventualno sa Soldom na stoperu a Mujkicem na lijevom beku. Ne bih imao nista protiv i da Mustafic pocne umjesto Pavicica, kao ni Ristic umjesto Gordezianija.
U svakom slucaju, mislim da je zrinjskom veci ulog nego nama tako da bih ja potencirao defanzivnu igru po otetoj lopti. Tako smo ih i uzeli u Mostaru, s tim da smo tada imali Guliashvilija kao udarnu iglu.
Nadam se da će momci konačno pokazati dozu agresivnosti i ozbiljnosti, ako ne nasjednu na "provokacije" rezultat ne bi trebao izostati.
Rogic
Beganovic Paskalev Jovic Mujkic Kupresak
Bubanja
Lulic Pavicic
Gordeziani Kyeremeh
Eventualno sa Soldom na stoperu a Mujkicem na lijevom beku. Ne bih imao nista protiv i da Mustafic pocne umjesto Pavicica, kao ni Ristic umjesto Gordezianija.
U svakom slucaju, mislim da je zrinjskom veci ulog nego nama tako da bih ja potencirao defanzivnu igru po otetoj lopti. Tako smo ih i uzeli u Mostaru, s tim da smo tada imali Guliashvilija kao udarnu iglu.
Nadam se da će momci konačno pokazati dozu agresivnosti i ozbiljnosti, ako ne nasjednu na "provokacije" rezultat ne bi trebao izostati.
šta šta je, je*em ti