Tata ti je glup, glupane.Lecler je napisao/la: ↑10 apr 2025, 12:23Pusti levata,ne troši energiju vidiš da je glupPendulum je napisao/la: ↑10 apr 2025, 12:04Pa upravo zato što svake godine (ili nekih 10 mjeseci) mijenjamo trenere, zato nam se i dešava da imaju bolje igrače od nas. Dovedeš jednog trenera, on dovede 10 igrača - dobije otkaz - dođe drugi trener otjera 10 igrača dovede nekih novih 15 i tako sve u krug?
Koliko je Husref bio na klupi prije nego je osvojio duplu krunu? Sigurno nije 10 mjeseci.
Što si preskočio dio gdje piše da nam fali 5 standardnih igrača a da smo opet tu negdje sa četniks i kamenjarima? Nećemo pričati o pogurancima i za jedne i za druge (spomenuto u više navrata)? Oni pogurani u 10 utakmica a mi zakinuti u 10 i opet nam bježe "samo" 8 bodova i zijanili smo 0:1 u Kupu.
Previše mi kritikujemo kad se sve uzme i sabere, barem ove sezone. Treba li spominjati kol'ko Klub ima članova? Treba li spominjati kol'ko nas ima na stadionu?
Što se tiče uslova i ulaganja, nikad mi nije bilo jasno zašto navijači o tome raspravljaju kao da neko iz njhovog džepa daje te uslove/plate ili šta već?
Edit: Nema borac bolju ekipu od nas već par godina nego samo ove sezone. Za nijansu bolje, ništa pretjerano.
@Pendulum
Pa u izravnoj tekmi za prvo mjesto su te mlatnuli na Koševu kad si ispustio 13 bodova prednosti. I tad su bili bolji.
S obzirom da (vjerovatno jedini) plaćamo obeštećenja i dajemo najveće plate igračima u državi očekujem i poneki trofej, ali umjesto toga redovno dobijamo šamare. O amaterskim ekipama od kojih ispadamo iz evropskih takmičenja ne treba ni trošiti riječi.
Nebitno, ako ste vi zadovoljni ovim Sarajevom kakvo gledamo u zadnje četiri godine super, nastavite im aplaudirati, ja neću.