anton 1983 je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:
dosao sam dovede" razvikanog Pastorea" i ne citam dalje ,iako sam se slozio sa pocetkom tvog posta, al nakon takve recenice meni je jasno, da trosim dzaba vrijeme

Trebo si pročitati dalje jer pastore je razvikan. To neznači da je loš il nešto tako, al o njemu se zbog jedne sezone piše o ciframa od 60-70 miljona eura, a on nevrijedi više od 25 i to sam znaš. To je zasad još uvijek tako u Italiji jer se tamo lakše nabija cijena...Do kad će tako biti vrijeme će pokazati. Ne krenu li Talijani bolje igrati u Europi uskoro, takve igrače klubovi izvan SERIE A neće šljiviti niti pol posto

eh , jednom ja napisah, da nije bitno sta pise, nego ko pise, tako isto , tu cijenu koju si procitao, od oko 60 miliona ili 50 ili sta vec, dakle to si citao izjave Zamparinia, jednog klauna koji svake sedmice izvaljuje gluposti i mnogi ga ne uzimaju za ozbiljno, te si na osnovi Zampinih cirkusija ti dosao do zakljucka da je Pastore razvikan, dakle, prvo odgledaj koju utakmicu a ne slusaj cirkusante pa donosi fudbalske zakljucke, rekoh ti ,pratis fudbal kao kakva tetka ili cura, de malo detaljnije to, sem BL, ako vec hoces da razglabas i o italijanskoj ligi, a ovo govoris "zbog jedne " sezone, eh pa moguce je i u jednoj utakmic vidjet ko koliko vrijedi, sjecam se jedno 6 godina unazad, kad je igrao Juve sa Barselonom prijateljsku i bilo 2:2 i Don Capelo rece, "Messi ce biti najbolji igrac svijeta", dakle vjerovatno Capelo do tada nije ga ,Messia nesto ni pratio,jer tada zapravo niko nije znao ni ko je on,sem navijaca koji detaljnije prate Barselonu i fudbalskih strucnjaka kojima je to posao,eto Capelo kao znalac kakav jeste, dade takvu smionu recenicu,samo nakon jedne prijateljske utakmice, vidis da se moze kad se hoce, stvar je znanja, a ne slusanja izjava cirkusanata od predsjenika , kao sto je Zamparini

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.