Ja išao i tada na utakmice a hvala Bogu idem i sad . Ono sto meni jedino smeta je sto ima malo domaci igraca a sve ostalo je nekad si gore nekad dole .HyperOS je napisao/la: ↑09 apr 2025, 17:36Manja tad bodovna razlika izmedju Zrinjskog i Sarajeva nego prosle godine izmedju nas i prvaka .bordobijeli je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:57
Tabela prije 20 godina na današnji dan. Ovi sto plaću i hoće prestati pratiti FkS sto nismo prvi .
Golem napredak, uzevsi u obzir da smo prije 20 godina imali prazan frizider, a sada ulazemo po 20-30 miliona.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/kevin-viv ... ler/580461 gledaj u Viverosa sto je skocila cijena 1,5 milka
ovo treba vratit obavezno..

Nisu uvijek bili ovakvi. Bitno je da mi vazda imamo neki izgovor, sudije, povrede, bakljada Hordi, neće u gol, vanzemaljci, pizde materine. Evo dobili su nas dvije tekme zaredom na našem stadionu, dobili su nas u ključnoj utakmici 2021. za titulu 0:2 uz perfektno suđenje. Ne osporavam ja da nas pljačkaju i da Borac guraju, to je apsolutna istina, ali mi je preko kurca izgovora godinama. I u Evropi se redovno ofiramo zadnjih godina i tu možeš vidjeti gdje smo i šta smo. Nije da svake godine ispadamo od Borussije i Atalante. Glupa rasprava, svak' svoje.
Neću komentarisati ovo ja sam ovo ja sam ono. Pola foruma je ovo i ono za FKS pa krene utakmica 90% ovih pljuvaca komentarisi po forumima. Al hajde evo i da ti vjerujem.NoProfit je napisao/la: ↑09 apr 2025, 17:15Godinama sam imao razumijevanja, više nemam. Da je bilo do trofeja, već dugo ne bih došao na Koševo, ali sada jeste. Ako smo najveći, najbogatiji, imamo najbolje uslove itd. mislim da je logično da imamo i najveća očekivanja i još logičnije da se ta očekivanja ispunjavaju. Pa niko ne traži da osvajamo pet ili deset godina uzastopno, tražim jedan yebeni trofej u 5 godina, je li to fakat puno???nokee je napisao/la: ↑09 apr 2025, 14:11Koji si ti glupan. Ti se ovdje javno odričes "svog" kluba jer neće osvojiti trofej par godina?NoProfit je napisao/la: ↑09 apr 2025, 09:25
Fino sam napisao u svoje ime. Ko voli nek' izvoli.
Godinama qrčenje nekim parama, avionima i kamionima i borba za treće mjesto mi se stvarno popela na ku.rac i nemam više gram volje.
Četiri godine, osam mogućih trofeja, osvojenih nula. Smučio mi se i Mirvić i ista šuplja iz godine u godinu. Pa neka se zapitaju zašto je posjeta iz utakmice u utakmicu sve manja i manja.
Yebo ih i Čelik i svaki transfer koji su napravili, ja kao navijač nemam ništa od toga.
TI I TAKVI kao ti što razmišljaju, mi (što dolazimo i dolaziti ćemo) ih se odričemo evo javno, da ne dolaze ni kad ide ni kad ne ide na utakmice FK Sarajevo.
**** li vam trofej mozgove.
U klubu je sve idealno, osim onoga što nas navijače najviše interesuje, a to su trofeji i rezultati. Kroz godinu-dvije ćemo postati kao navijači Željezničara i remi ili čak minimalan poraz protiv Zrinjskog i Borca će nam biti uspjeh.
Ja sam sa Sarajevom obišao pola Evrope, a Bosnu uzduž i poprijeko Bog samo zna koliko puta, ležao i u pritvoru i bolnici zbog utakmica i da mogu sve bih ponovio isto. Ali nemam više volje slušati šuplju priču iz sezone u sezonu i na kraju svake primati Samare.
To "glupan" ću ti oprostiti ovaj put i neću uzvratiti jer te cijenim kao forumaša i navijača Sarajeva.
Druže, jednostavno NE MOŽEŠ se odreći svog kluba jer nije ništa osvojio nekoliko sezona. Jednostavno onda ne osjećaš to na način na koji bi trebao nego čisto da se možeš kurciti u kvartu, naselju kako ti je klub nešto osvojio itd.
Pa vidi u tome o navijačima komsija ima nešto i lijepo, a to je podrška klubu i u drugoj ligi ako treba. Naravno da ne treba upadati u prosječnost i zadovoljavati se sitnicama.
Ali zbog toga da se nesta odrices kluba i podrške,jednostavno ne ide.
Apsolutno da ide, nije se jednom dešavalo da navijači bojkotuju klub zbog loših rezultata. Nemaš rezultate, stadion ti se raspada, ali bitno je da se qrčimo nekakvim milionima, transferima i trening kampovima od kojih mi kao navijači nemamo apsolutno ništa. Nama trebaju rezultati, to očekujemo, a nemamo ih godinama.nokee je napisao/la: ↑09 apr 2025, 21:25Neću komentarisati ovo ja sam ovo ja sam ono. Pola foruma je ovo i ono za FKS pa krene utakmica 90% ovih pljuvaca komentarisi po forumima. Al hajde evo i da ti vjerujem.NoProfit je napisao/la: ↑09 apr 2025, 17:15Godinama sam imao razumijevanja, više nemam. Da je bilo do trofeja, već dugo ne bih došao na Koševo, ali sada jeste. Ako smo najveći, najbogatiji, imamo najbolje uslove itd. mislim da je logično da imamo i najveća očekivanja i još logičnije da se ta očekivanja ispunjavaju. Pa niko ne traži da osvajamo pet ili deset godina uzastopno, tražim jedan yebeni trofej u 5 godina, je li to fakat puno???nokee je napisao/la: ↑09 apr 2025, 14:11
Koji si ti glupan. Ti se ovdje javno odričes "svog" kluba jer neće osvojiti trofej par godina?
TI I TAKVI kao ti što razmišljaju, mi (što dolazimo i dolaziti ćemo) ih se odričemo evo javno, da ne dolaze ni kad ide ni kad ne ide na utakmice FK Sarajevo.
**** li vam trofej mozgove.
U klubu je sve idealno, osim onoga što nas navijače najviše interesuje, a to su trofeji i rezultati. Kroz godinu-dvije ćemo postati kao navijači Željezničara i remi ili čak minimalan poraz protiv Zrinjskog i Borca će nam biti uspjeh.
Ja sam sa Sarajevom obišao pola Evrope, a Bosnu uzduž i poprijeko Bog samo zna koliko puta, ležao i u pritvoru i bolnici zbog utakmica i da mogu sve bih ponovio isto. Ali nemam više volje slušati šuplju priču iz sezone u sezonu i na kraju svake primati Samare.
To "glupan" ću ti oprostiti ovaj put i neću uzvratiti jer te cijenim kao forumaša i navijača Sarajeva.
Druže, jednostavno NE MOŽEŠ se odreći svog kluba jer nije ništa osvojio nekoliko sezona. Jednostavno onda ne osjećaš to na način na koji bi trebao nego čisto da se možeš kurciti u kvartu, naselju kako ti je klub nešto osvojio itd.
Pa vidi u tome o navijačima komsija ima nešto i lijepo, a to je podrška klubu i u drugoj ligi ako treba. Naravno da ne treba upadati u prosječnost i zadovoljavati se sitnicama.
Legendo, ti porediš našu situaciju sa situacijom u Željezničaru. Dovoljno si mi rekao, ne moraš više ništa.
NoProfit je napisao/la: ↑09 apr 2025, 21:38Apsolutno da ide, nije se jednom dešavalo da navijači bojkotuju klub zbog loših rezultata. Nemaš rezultate, stadion ti se raspada, ali bitno je da se qrčimo nekakvim milionima, transferima i trening kampovima od kojih mi kao navijači nemamo apsolutno ništa. Nama trebaju rezultati, to očekujemo, a nemamo ih godinama.nokee je napisao/la: ↑09 apr 2025, 21:25Neću komentarisati ovo ja sam ovo ja sam ono. Pola foruma je ovo i ono za FKS pa krene utakmica 90% ovih pljuvaca komentarisi po forumima. Al hajde evo i da ti vjerujem.NoProfit je napisao/la: ↑09 apr 2025, 17:15
Godinama sam imao razumijevanja, više nemam. Da je bilo do trofeja, već dugo ne bih došao na Koševo, ali sada jeste. Ako smo najveći, najbogatiji, imamo najbolje uslove itd. mislim da je logično da imamo i najveća očekivanja i još logičnije da se ta očekivanja ispunjavaju. Pa niko ne traži da osvajamo pet ili deset godina uzastopno, tražim jedan yebeni trofej u 5 godina, je li to fakat puno???
Legendo, ti porediš našu situaciju sa situacijom u Željezničaru. Dovoljno si mi rekao, ne moraš više ništa.

A ne poredim ja ništa kralju moj.. Mahh.. Zaboravi..
a i izgleda da je jedina greška tebi nešto pokušati objasniti. Nista, živio i zaobidji nas i ako slučajno osvojimo sta, ziv bio.
Pokradose kozaru u kupu rs-a, sta ces u revansu ocekivati
-
- Kontakt:
Dinamo za 4 godine promjenio 7 trenera a sad ce i 8.
U tom segmentu jesmo bosanski Dinamo.
U tom segmentu jesmo bosanski Dinamo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Rekoše mi jučer neki ozbiljni ljudi, novinari-urednici, da se ozbiljno šuška o odlasku Mirvića na ljeto te da će klub preuzeti Damir Mišković. Ako bude išta od toga, znaci da hrvatski bjegunac sa BiH pasošem ulazi u klub. E to bi bio spektakl i sa sudijama i sa svim ostalim zezancijama. Kako je hvalio Sarajevo i ljude kako su ga primili, u zadnjem press-u, koji je imao u Mostaru, ne bi me začudilo da je istina…

.
Jedino u Sarajevu on moze dobiti ono sto je imao u Dinamu. Potpunu kontrolu kluba.Sazg je napisao/la: ↑10 apr 2025, 07:24Rekoše mi jučer neki ozbiljni ljudi, novinari-urednici, da se ozbiljno šuška o odlasku Mirvića na ljeto te da će klub preuzeti Damir Mišković. Ako bude išta od toga, znaci da hrvatski bjegunac sa BiH pasošem ulazi u klub. E to bi bio spektakl i sa sudijama i sa svim ostalim zezancijama. Kako je hvalio Sarajevo i ljude kako su ga primili, u zadnjem press-u, koji je imao u Mostaru, ne bi me začudilo da je istina….
Ima kamp za razvoj igraca, sto je njemu i najbitnije.
Veliki klub, veliki grad i primamljiv da dodju u BiH za strane igrace.
Mirvic svakako nije za ovoga.
-
- Kontakt:
odlicna vijestSazg je napisao/la: ↑10 apr 2025, 07:24Rekoše mi jučer neki ozbiljni ljudi, novinari-urednici, da se ozbiljno šuška o odlasku Mirvića na ljeto te da će klub preuzeti Damir Mišković. Ako bude išta od toga, znaci da hrvatski bjegunac sa BiH pasošem ulazi u klub. E to bi bio spektakl i sa sudijama i sa svim ostalim zezancijama. Kako je hvalio Sarajevo i ljude kako su ga primili, u zadnjem press-u, koji je imao u Mostaru, ne bi me začudilo da je istina….

onog nogom nabiti nek ide amazon prodavati gaće
Naravno Zekicu dati jos jednu godinu
U navijačkom smislu bi se trebali ugledati na Hajduk, a klub bi se treba ugledati na Dinamo. Da je iole uređen Savez mi bi se barem ove sezone borili žestoko za titulu. Klub, a i mi navijači, moramo sebi reći za sva vremena da mijenjanje 10 igrača po sezoni nije put uspjeha. To što nam se svake sezone nakupi toliko igrača za koje se ispostavi da nisu nikakav materijal za vrhunske rezultate, je znak da se slabo i neselektivno skautiraju i dovode igrači.
Navijači imaju ulogu i jedinu svrhu da bodre svoju ekipu, kupe sezonsku, klupske artikle i uživaju na tribini. Nažalost kod nas su tribine mjesta ispoljavanja frustracija i traženja razloga vlastitih nerealizovanih ciljeva. U većini liga na svijetu 3-4 kluba osvajaju trofeje, ostali se takmiče za što bolji plasman. Da su trofeji jedini smisao ugasilo bi se 75% klubova.
Ne želim poentirati da se trebamo pomiriti sa tim da smo mi ti koji ne trebaju očekivati i boriti se za trofeje, ali ne treba se vala ni zanositi da smo na njih navikli od 1946 pa na ovamo. U tih 80 sezona postojanja u opticaju je bilo oko 200 trofeja, a mi smo ih osvojili koliko?
Notjngem Forest osvojio čini mi se dvije lige prvaka, pa su 30 godina druga liga...
Navijači imaju ulogu i jedinu svrhu da bodre svoju ekipu, kupe sezonsku, klupske artikle i uživaju na tribini. Nažalost kod nas su tribine mjesta ispoljavanja frustracija i traženja razloga vlastitih nerealizovanih ciljeva. U većini liga na svijetu 3-4 kluba osvajaju trofeje, ostali se takmiče za što bolji plasman. Da su trofeji jedini smisao ugasilo bi se 75% klubova.
Ne želim poentirati da se trebamo pomiriti sa tim da smo mi ti koji ne trebaju očekivati i boriti se za trofeje, ali ne treba se vala ni zanositi da smo na njih navikli od 1946 pa na ovamo. U tih 80 sezona postojanja u opticaju je bilo oko 200 trofeja, a mi smo ih osvojili koliko?
Notjngem Forest osvojio čini mi se dvije lige prvaka, pa su 30 godina druga liga...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nije samo mirvic tu, zaboravljate i Tana. Ne vjerujem bas da bi se mirvic skroz povukao, cak i ako taj miskovic dodje, vjerovatno ce biti u nekoj sinergiji/talu sa ovom dvojicomSazg je napisao/la: ↑10 apr 2025, 07:24Rekoše mi jučer neki ozbiljni ljudi, novinari-urednici, da se ozbiljno šuška o odlasku Mirvića na ljeto te da će klub preuzeti Damir Mišković. Ako bude išta od toga, znaci da hrvatski bjegunac sa BiH pasošem ulazi u klub. E to bi bio spektakl i sa sudijama i sa svim ostalim zezancijama. Kako je hvalio Sarajevo i ljude kako su ga primili, u zadnjem press-u, koji je imao u Mostaru, ne bi me začudilo da je istina….
- relativizam
- Kontakt:
ne ide mirvic nigdje,ceka se kraj sezone i sljedece ide najveci ulog do sada,kao sto bi rekli all in
a ove informacije od "uglednih i ozbiljnih novinara " pa mi to nismo imali od Mladena Marica ,tako da ne slusajte suplje
a ove informacije od "uglednih i ozbiljnih novinara " pa mi to nismo imali od Mladena Marica ,tako da ne slusajte suplje
-
- Kontakt:
najveci ulog bez rezultata i sa stadionom koji se raspada i za kraj evropa u Zenicirelativizam je napisao/la: ↑10 apr 2025, 08:45ne ide mirvic nigdje,ceka se kraj sezone i sljedece ide najveci ulog do sada,kao sto bi rekli all in

- relativizam
- Kontakt:
rezultati su promjenjiva kategorija i sam sam nekad ljut sto se ne pitamo u ligi i mnogo kritikujem ali nije sigurno kriv covjek koji ti sacuva najboljeg igraca lige i dovede reprezentativca u odbrani, siguran sam da bi on isto toliko volio da se igra liga prvaka kao i miEastMadness je napisao/la: ↑10 apr 2025, 08:47najveci ulog bez rezultata i sa stadionom koji se raspada i za kraj evropa u Zenicirelativizam je napisao/la: ↑10 apr 2025, 08:45ne ide mirvic nigdje,ceka se kraj sezone i sljedece ide najveci ulog do sada,kao sto bi rekli all in
a ove informacije od "uglednih i ozbiljnih novinara " pa mi to nismo imali od Mladena Marica ,tako da ne slusajte suplje![]()
![]()
rezultati sami po sebi nekad ih ima nekad nema a mi ih trenutno nemamo sto zbog politike sto zbog saveza,sudija ,sto zbog lose srece sto zbog lose formacije ili profulanih "pojacanja".
losi rezultati su sinergija svega toga.
stadion nije tvoj odnosno nas, ionako koliko god mi to osjecali ili tako zivjeli,da li bi ti na kuci u kojoj zivis kao podstanar nabacio novi krov,uradio fasadu zamijeni stolariju a da stanodavac ne da neku garanciju ili ugovor u kojem ce i on ucestvovati ili da za nekoliko godina tebi to prepusti.
Evropa ako nisu kvalifikacije za LP mene i ne interesuje sve ostalo je 2,3 kola i noga
Ne vodi nas Abramovic da moze oprostiti godisnje stotinjak miliona,kad se kaze ogromna sredstva misli se na sredinu u kojoj zivimo sto bi u normalnim uslovima trebalo biti dovoljno i da se borimo za titulu do zadnjeg kola
i ja sam ogorcen sto u aprilu vec pricamo o sljedecoj sezoni ali kako je tako je,ako neko ima bogatiji neka preuzme klub,tako sve funkcionise i sto prije shvatimo lakse je

-
- Kontakt:
Ovdje da dodju ovi iz Citija nece biti prvaci,drugo je sto ste ograniceni i ne vidite dalje od balkona i sta se sve radi. Bas me zanima kako bi nasi forumaki strucnjaci reagovali kad bi bili prvi na tabeli i u sred borbe za sampiona rasprodamo sve najbolje igraceEastMadness je napisao/la: ↑10 apr 2025, 07:56odlicna vijestSazg je napisao/la: ↑10 apr 2025, 07:24Rekoše mi jučer neki ozbiljni ljudi, novinari-urednici, da se ozbiljno šuška o odlasku Mirvića na ljeto te da će klub preuzeti Damir Mišković. Ako bude išta od toga, znaci da hrvatski bjegunac sa BiH pasošem ulazi u klub. E to bi bio spektakl i sa sudijama i sa svim ostalim zezancijama. Kako je hvalio Sarajevo i ljude kako su ga primili, u zadnjem press-u, koji je imao u Mostaru, ne bi me začudilo da je istina….
![]()
Naravno Zekicu dati jos jednu godinu

Pa evo bio ti je otvoren put do finala kupa, koji smo izgovor za to smislili?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 09:10Ovdje da dodju ovi iz Citija nece biti prvaci,drugo je sto ste ograniceni i ne vidite dalje od balkona i sta se sve radi. Bas me zanima kako bi nasi forumaki strucnjaci reagovali kad bi bili prvi na tabeli i u sred borbe za sampiona rasprodamo sve najbolje igraceEastMadness je napisao/la: ↑10 apr 2025, 07:56odlicna vijestSazg je napisao/la: ↑10 apr 2025, 07:24Rekoše mi jučer neki ozbiljni ljudi, novinari-urednici, da se ozbiljno šuška o odlasku Mirvića na ljeto te da će klub preuzeti Damir Mišković. Ako bude išta od toga, znaci da hrvatski bjegunac sa BiH pasošem ulazi u klub. E to bi bio spektakl i sa sudijama i sa svim ostalim zezancijama. Kako je hvalio Sarajevo i ljude kako su ga primili, u zadnjem press-u, koji je imao u Mostaru, ne bi me začudilo da je istina….
![]()
Naravno Zekicu dati jos jednu godinunekad mi je neke ljude bas zao koliko su ograniceni,ovaj je ocit primjer.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, skoJaa i 63 gosta.