FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ako ovako nastavimo postaćemo (uz dužno poštovanje) Juventus. Ali, ako baš ovako nastavimo, postaćemo Jedinstvo.
Miler je post'o šesti najbolji strijelac u 'istoriji LP.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Vec smo postali...gotovo jeCentre forward je napisao/la: ↑09 apr 2025, 21:49Ako ovako nastavimo postaćemo (uz dužno poštovanje) Juventus. Ali, ako baš ovako nastavimo, postaćemo Jedinstvo.
-
- Kontakt:
Da se ne zavaravamo ako nekom ludom srecom prodjemo inter, gdje su nam male sanse al eto imaju sa ranim golom, mislite li da mozemo bolje proci protiv Barce na Kamp Nou od Dortmunda veceras?
Sinoc greski mnogo od pozicija igraca i slicno, po meni najveca greska i kljucni momenat poraza jest promasaj Kane. Do tad smo igrali, kada je fulio mi smo nestali sa terena. Znaci najveci problem je MENTALNI PATULJCI. I Miler je trebo bas sinoc zbog tog svog faktora. Fala Kane cijela ekipa pada osim Olisea. Sinoc primamo drugi Miler loptu nosi na centar i gura ekipu.
Sinoc greski mnogo od pozicija igraca i slicno, po meni najveca greska i kljucni momenat poraza jest promasaj Kane. Do tad smo igrali, kada je fulio mi smo nestali sa terena. Znaci najveci problem je MENTALNI PATULJCI. I Miler je trebo bas sinoc zbog tog svog faktora. Fala Kane cijela ekipa pada osim Olisea. Sinoc primamo drugi Miler loptu nosi na centar i gura ekipu.
Jedva čekam da vidim face kad dođe Hansi na Allianz Arenu u finale i onako se fino popiša po svima iz uprave.
Zamisli mentola iz uprave dovesti Kompanya koji ni Burnley nije mogao voditi a istovremeno odbiti Flicka koji je maltene molio da se vrati.Jer im je Guardiola dao savijet da je Kompany pravi izbor.
Pa i nije čudno ovo što se dešava sa klubom zadnjih godina.
Čim Uli više ne drži konce u rukama ovi levati ne znaju šta da rade svaka odluka pogrešna.
Zamisli mentola iz uprave dovesti Kompanya koji ni Burnley nije mogao voditi a istovremeno odbiti Flicka koji je maltene molio da se vrati.Jer im je Guardiola dao savijet da je Kompany pravi izbor.

Čim Uli više ne drži konce u rukama ovi levati ne znaju šta da rade svaka odluka pogrešna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
thomashasler je napisao/la: ↑09 apr 2025, 00:55Ima li ucinak Keba Krabe? Ako mozes da postavis. Hvala

Lijepo nasminkao praznu statistiku...
Normalno, covjek odmah skontao koliko je sati. To ga je na kraju i kostalo glave...Bundesliga je napisao/la: ↑09 apr 2025, 11:40Neznalice kolega, kaže Goretzka podigao formu, igra za novi ugovor![]()
Nije TT bezveze maršnuo i njega i "šesticu."
- bavaracmujo
- Kontakt:
Normalan fudbalski proces koje sve ekipe prolaze al nismo mi ni blizu i ne vidim razlog bas tolikog pesimizma al bukvalno iz godine u godinu iste izlizane stvari na istom mjestu citamo.Puri83 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:17Vec smo postali...gotovo jeCentre forward je napisao/la: ↑09 apr 2025, 21:49Ako ovako nastavimo postaćemo (uz dužno poštovanje) Juventus. Ali, ako baš ovako nastavimo, postaćemo Jedinstvo.
Da izlizane, pa muppete je kupnja Olisea spasila i koji ih sam još uvijek drži iznad vode, inače bi prošla sezona bila mega uspješna prema ovoj koju i dalje stignu upropasiti...
Imamo najstariju ekipu u Bundesligi, dosta igrača koji su dali svoje ili nisu više za Bayerna. Treba novih lica, potrefiti sa pojačanjima i pogotovo sa trenerom.
Eto u tome se svi slažemo i svjesni smo toga.
Ali kao što reče @mujo, postaje izlizano pričati i ponavljati jedno te isto.
Svima je puno bolje da se priča o aktuelnim stvarima, utakmicama, (ne)uspjesima...
Kad dođe prijelazni rok, onda o pojačanjima i prodaji.
Evo ja se sjećam da se većina fanova sa barcine teme sprdala i nipodoštovala Flicka nakon njegovih uspjeha u Bayernu, sad se bogme šta je uradio od ekipe preko noći.
Ima još 'otpadnika' koji lewu i dalje smatraju letvom i panjom.
Eto u tome se svi slažemo i svjesni smo toga.
Ali kao što reče @mujo, postaje izlizano pričati i ponavljati jedno te isto.
Svima je puno bolje da se priča o aktuelnim stvarima, utakmicama, (ne)uspjesima...
Kad dođe prijelazni rok, onda o pojačanjima i prodaji.
Evo ja se sjećam da se većina fanova sa barcine teme sprdala i nipodoštovala Flicka nakon njegovih uspjeha u Bayernu, sad se bogme šta je uradio od ekipe preko noći.
Ima još 'otpadnika' koji lewu i dalje smatraju letvom i panjom.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Saurman je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:53Jedva čekam da vidim face kad dođe Hansi na Allianz Arenu u finale i onako se fino popiša po svima iz uprave.
Zamisli mentola iz uprave dovesti Kompanya koji ni Burnley nije mogao voditi a istovremeno odbiti Flicka koji je maltene molio da se vrati.Jer im je Guardiola dao savijet da je Kompany pravi izbor.![]()
Jedva cekam, no opet naginje ka tome da PSG uzima. Popljuva ja Douea, momak bolji od Olisea

Strasno kakvu su neznalicu doveli na klupi, pa Sebastia Hoeness bi bio bolji 5x. Njega nisu zbog "nepotizma" a doktor za Kompanya.
Poslije one bruke jucer neki i dalje ocekuju prolaz, wow.
Nabijem vas na k i takve navijace, lajete ko kerovi posle jednog poraza...eto budala kaze za sve kriv Kompany, a onda u istom postu: igrali smo odlicno do promasaja Kanea, a trener nista nije promjenio koliko se sjecam. Lizu kitu Flicku, a yebavali sve Kompaniju kad je slicnu igru forsirao, Flick je u spanskom prvenstvu prvi samo zahvaljujuci idiotlucima Reala, ima poraza vise od Bayerna. Hajmo MARS pa navijaj za Katalonce yebo vas Flick za koga je Zubalo doktor sa reprezentacijom. Ona kanta, sarma ili kako se vec zove (Dorat mu najvise pristaje) istom neki poraz dodje on vrsti ovuda, vise klubova mjenjao neko Anelka, umjesto da suti jedno 20 godina pa da dobije pravo glasa. Ona dva kretena jos uvijek samo na Tuchela misle, vadi blento neku statistiku one rage iz Portugala koji djeluje kao marsovac kada ga uvedu (znas da postoji, ali ga nevidis). Ako osvojimo titulu Kompany ostaje naravno, sledece godine slaze tim po svom nahodjenju i idemo u visegodisnju vladavinu Evropom. 2:0 dobijamo u Milanu.
-
- Kontakt:
‘Jednog poraza’Dilah je napisao/la: ↑10 apr 2025, 02:53Nabijem vas na k i takve navijace, lajete ko kerovi posle jednog poraza...eto budala kaze za sve kriv Kompany, a onda u istom postu: igrali smo odlicno do promasaja Kanea, a trener nista nije promjenio koliko se sjecam. Lizu kitu Flicku, a yebavali sve Kompaniju kad je slicnu igru forsirao, Flick je u spanskom prvenstvu prvi samo zahvaljujuci idiotlucima Reala, ima poraza vise od Bayerna. Hajmo MARS pa navijaj za Katalonce yebo vas Flick za koga je Zubalo doktor sa reprezentacijom. Ona kanta, sarma ili kako se vec zove (Dorat mu najvise pristaje) istom neki poraz dodje on vrsti ovuda, vise klubova mjenjao neko Anelka, umjesto da suti jedno 20 godina pa da dobije pravo glasa. Ona dva kretena jos uvijek samo na Tuchela misle, vadi blento neku statistiku one rage iz Portugala koji djeluje kao marsovac kada ga uvedu (znas da postoji, ali ga nevidis). Ako osvojimo titulu Kompany ostaje naravno, sledece godine slaze tim po svom nahodjenju i idemo u visegodisnju vladavinu Evropom. 2:0 dobijamo u Milanu.

a šta sve napisa živ bio...Dilah je napisao/la: ↑10 apr 2025, 02:53Nabijem vas na k i takve navijace, lajete ko kerovi posle jednog poraza...eto budala kaze za sve kriv Kompany, a onda u istom postu: igrali smo odlicno do promasaja Kanea, a trener nista nije promjenio koliko se sjecam. Lizu kitu Flicku, a yebavali sve Kompaniju kad je slicnu igru forsirao, Flick je u spanskom prvenstvu prvi samo zahvaljujuci idiotlucima Reala, ima poraza vise od Bayerna. Hajmo MARS pa navijaj za Katalonce yebo vas Flick za koga je Zubalo doktor sa reprezentacijom. Ona kanta, sarma ili kako se vec zove (Dorat mu najvise pristaje) istom neki poraz dodje on vrsti ovuda, vise klubova mjenjao neko Anelka, umjesto da suti jedno 20 godina pa da dobije pravo glasa. Ona dva kretena jos uvijek samo na Tuchela misle, vadi blento neku statistiku one rage iz Portugala koji djeluje kao marsovac kada ga uvedu (znas da postoji, ali ga nevidis). Ako osvojimo titulu Kompany ostaje naravno, sledece godine slaze tim po svom nahodjenju i idemo u visegodisnju vladavinu Evropom. 2:0 dobijamo u Milanu.
Volim te Zeljo!!!
Ma ove sezone samo da mi Bundesku uzmemo i tu da se stvari posloze i vrate na staro. Nazalost mnoge povrede i pehovi nam ne daju optimizam da ćemo doci u samu završnicu Lige prvaka, odraditi i tu hrabro pa šta nam Bog da a onda sve posvetiti na Bundesku, i ovo ljeto napokon odraditi pametan prelazni rok, dovesti ciljano igrače pogotovo odbrana + novi golman, aBd da se prodaju likovi tipa Gnabri, Koman, Gorecka + rijesimo se plate Mulera i Nojera i onda dva štopera, bek, golman, krilo i eventualno jedan back up napadač. Fali nam širine ove sezone a i povrede su nas urnisale.
Što se tiče Kompanija, svakako da ima boljih trenera od njega ali šta bi napravili kada bi raskinuli sada ugovor sa njim pa opet trazili nekoga da "zida" ekipu od starta itd. ne znam...ako osvoji Bundesku a hoce aBd, a pogotovo ako prođe Inter, ja bi ga ostavio da počne i sljedeću sezonu pa onda ako zakuje opet jbg mjenjati ga i gotovo.
Što se tiče Kompanija, svakako da ima boljih trenera od njega ali šta bi napravili kada bi raskinuli sada ugovor sa njim pa opet trazili nekoga da "zida" ekipu od starta itd. ne znam...ako osvoji Bundesku a hoce aBd, a pogotovo ako prođe Inter, ja bi ga ostavio da počne i sljedeću sezonu pa onda ako zakuje opet jbg mjenjati ga i gotovo.
Volim te Zeljo!!!
Halida Inn opet preskočio terapiju.Sve više vjerujem da je on neki ubačen element ovdje jer ove šizofrene postove ne možeš napisati ako misliš dobro klubu.Nadrobio hrpu sranja ali jedno ili dva se ističu kao mi pljujemo nakon jednog poraza a Vensan nije krivac i njemu ćemo dovesti Wirtza i druga pojačanja sa kojim ćemo pokoriti sve. 

-
- Kontakt:
Kompany je uspio do sada nakupiti 4 poraza u jednoj sezoni Lige Prvaka do četvrtfinala. Toliko Bayern često nakupi u 4 sezone
A onaj delegat priča o jednom porazu.

A onaj delegat priča o jednom porazu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma jok, eto deset poraza, u sredini tabele ali naginjemo ka dnu nećemo se plasirati u CL sledeće godine, ma jedinstvo smo postali…Nikako mentoli i tzv navijači da ukapiraju da su i porazi sastavni dio sporta pa i nogometa, da se situacije na koje ne možeš uticati kao što je promašaj Harija Kena , dogadjaju i uzrokuju daljni tok utakmice, pa i samog plasmana u sledeću rundu. Sve stručnjak, moj do mojega kite navijači, ugledajte se luzeri na Omera, čovjek odtuguje zbog tima, ne zbog sebe i svog ega, ali će opet podržati tim pa makar postao Jedinstvo. Bayern uber Alles!!CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑10 apr 2025, 05:41‘Jednog poraza’Dilah je napisao/la: ↑10 apr 2025, 02:53Nabijem vas na k i takve navijace, lajete ko kerovi posle jednog poraza...eto budala kaze za sve kriv Kompany, a onda u istom postu: igrali smo odlicno do promasaja Kanea, a trener nista nije promjenio koliko se sjecam. Lizu kitu Flicku, a yebavali sve Kompaniju kad je slicnu igru forsirao, Flick je u spanskom prvenstvu prvi samo zahvaljujuci idiotlucima Reala, ima poraza vise od Bayerna. Hajmo MARS pa navijaj za Katalonce yebo vas Flick za koga je Zubalo doktor sa reprezentacijom. Ona kanta, sarma ili kako se vec zove (Dorat mu najvise pristaje) istom neki poraz dodje on vrsti ovuda, vise klubova mjenjao neko Anelka, umjesto da suti jedno 20 godina pa da dobije pravo glasa. Ona dva kretena jos uvijek samo na Tuchela misle, vadi blento neku statistiku one rage iz Portugala koji djeluje kao marsovac kada ga uvedu (znas da postoji, ali ga nevidis). Ako osvojimo titulu Kompany ostaje naravno, sledece godine slaze tim po svom nahodjenju i idemo u visegodisnju vladavinu Evropom. 2:0 dobijamo u Milanu.![]()
- Centre forward
- Kontakt:
Ko je Halidu dao atest da nas kvalifikuje kao kerove i nabija na splovilo ?
Liga prvaka nikad lakša za uzet'. No dobro, mi i jesmo naučili da se do cilja uvijek dodje težim putem.
Tako je i kroz historiju, Pogledajte od koga smo mi gubili u finalima, npr., i sve je jasno.
Belgijski Yakubu mora napolje što prije, tu više diskusije nema. Tek kad riješimo taj akutni problem, onda možemo o nečemu više.
Liga prvaka nikad lakša za uzet'. No dobro, mi i jesmo naučili da se do cilja uvijek dodje težim putem.
Tako je i kroz historiju, Pogledajte od koga smo mi gubili u finalima, npr., i sve je jasno.
Belgijski Yakubu mora napolje što prije, tu više diskusije nema. Tek kad riješimo taj akutni problem, onda možemo o nečemu više.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Neće nitko normalan doći pogotovo nakon prošlog ljeta...
Šta si se obradivao, nisi ti medju onima koje naturim, možda se nisam dobro odrazio i imenova 2-3 na koje se odnosi, sorry za ostale. Za Komoanija po meni odlučuje(u) trofeji. Jedan trofej je napredak u odnosu na prošlu godinu i trebao bi dobiti šansu i sledeće sezone uz podizanje ljestvice. Prokockali li sve, noga…Centre forward je napisao/la: ↑10 apr 2025, 16:30Ko je Halidu dao atest da nas kvalifikuje kao kerove i nabija na splovilo ?
Kakvu dubinu Freund kad je čovjek stalno povrijeđen.Bolje da su ga poslali nazad u Galatu i sačuvali bar nešto novca.Galatasaray wanted to bring Sacha Boey back to the club on loan in January, but Bayern bosses - especially Christoph Freund - rejected the move to maintain the squad depth. At that time Freund was still convinced of 'his' €30m transfer. Boey also wanted to establish himself at Bayern. In Turkey, they cannot explain Boey's drop in performance since he joined Bayern as he was one of Galatasaray's best players and almost never injured. The Turkish, side, therefore, is still convinced of the Frenchman's qualities and could make another attempt to sign him in the summer. This time Bayern are unlikely to be opposed to a departure
Ali boldirani dio baš bode u oči.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.