NK Zvijezda Gradačac

Žbljohar
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Žbljohar » 11 apr 2011, 17:29

nostradamus je napisao/la:Ma ljudi moji ne zna te vi ko vas trenira mozda će vam ovo sto vam sad govorim biti nevjerovatno mozda ce te me svi napasti ali taj covjek koji je vas trenutni trener SIR DRAGAN JOVIC je vjerovali ili ne najveci namjestac u kratkoj istoriji PREMIJER LIGE .Riješite se te pošasti sto prije jer veceg prevaranta nema .Dok je on kod vas nikad iz lige ispasti necete niti ce te sta u ligi napraviti.Ako vas to zadovoljava izvolite .Ovo pisem iz razloga sto sam VAS gledao zadnjih 3 utaknice u ligi protiv Travnika i vi ste me igrom najvise odusevili od svih timova u ligi i kakav je bio rezultat to necu komentarisati.Covjek se cini tih i fin nikad ruzne rjeci od njega necete cuti ,ali taj ima mutne seme sa svima prodo bi mater rodjenu prodo je i Travnik da bi ga godinu kasnije svojim stelama u Hercegovini vratio u ligu.A zrinjski je posebna prica kad su god dosli pod njegovim vodstvom u Travnik nikad nisu SMJELI izgubiti.Pa i ovo VASE gostovanje stvarno ali stvarno vas ne podcjenjujem ,i ponovo kazem da ste dobri , ali svi su se ovdje smijali kako je Travnik od 0 2 okrenuo na 2 2 .CUVAJTE SE NAJVECE I NAJPODMUKLIJE ZMIJE U BH NOGOMETU kaze vam covjek Travnicanin koji ga dobro poznaje.Svi ste gledali Velez ,mostarska veza, ne bojte se ne priznaju takvi nacionalnoct da poznaju ne bi nas suspendovali.I JOS JEDNOM RJESITE SE ZMIJE INACE ISPADATE IDUCE GODINE i nas je tako izvaro....OVO JE DOBRONAMJERNO I AKO NEKI NE SVATE TAKO UNAPRED SE IZVINJAVAM ALI NE MOGU DA PRECUTIM ONO STO ZNAM I DA TO NEKO CINI KLUBU IZ MALE SREDINE SLICNOJ NAMA I LJUDIMA KOJI TOLIKO VOLE NOGOMET.Dobronamjerno iz Travnika...
Ne kenjaj,vec razguli sa ove teme,dobronamjerno zbog svih nas. :mrgreen:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 12 apr 2011, 00:02

ne znam jestel uocili,al ja jesam :D :D ova emisija premier liga na BHT,gledam je maloprije i kad ide ono na pocetku imena svih ekipa,samo je Zvijezda dvaput napisana,eh sad nekog nema,al nisam uocio koga.. :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ADOOO
Kontakt:

Post Postao/la ADOOO » 12 apr 2011, 20:30

ZVIJEZDINI NAVIJACI KAO I OSTALA MNOGOBROJNA PUBLIKA BI NAJVISE VOLJELA

DA CVITKUSIC I NURDO ODU IZ NASEG VOLJENOG KLUBA ONI GA VOLE ZBOG NEKIH SVOJIH INTERESA

A MI GA VOLIMO SRCEM I MI ZIVIMO ZA TO DA SE NAS STADION IZGRADI DO KRAJA A DOK SU ONI

U KLUBU TO SE NECE DESITI I MOLIMO SVE GRADANE GRADACAC DA NAS PODRZE U TOME DA SE

LOPOVI I PRODANE DUSE MAKNU IZ NASEG KLUBA
RD07
VOLIM ZVIJEZDU VOLIM GRADACAC

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 apr 2011, 20:32

Dobro je komsije osigurali ste opstanak,vjerovatno vam je to bio cilj,barem ste koliko-toliko osvjetljali obraz TK-a,mozda iduce sezone sa nekoliko pojacanja napasti i Evropu,uglavnom sretno vam u nastvaku.Pozdrav iz Banovica. :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 12 apr 2011, 20:37

neutralan__ je napisao/la:Dobro je komsije osigurali ste opstanak,vjerovatno vam je to bio cilj,barem ste koliko-toliko osvjetljali obraz TK-a,mozda iduce sezone sa nekoliko pojacanja napasti i Evropu,uglavnom sretno vam u nastvaku.Pozdrav iz Banovica. :)
takodjer i od mene ;)
1947!

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 12 apr 2011, 21:36

ADOOO je napisao/la:ZVIJEZDINI NAVIJACI KAO I OSTALA MNOGOBROJNA PUBLIKA BI NAJVISE VOLJELA

DA CVITKUSIC I NURDO ODU IZ NASEG VOLJENOG KLUBA ONI GA VOLE ZBOG NEKIH SVOJIH INTERESA

A MI GA VOLIMO SRCEM I MI ZIVIMO ZA TO DA SE NAS STADION IZGRADI DO KRAJA A DOK SU ONI

U KLUBU TO SE NECE DESITI I MOLIMO SVE GRADANE GRADACAC DA NAS PODRZE U TOME DA SE

RD07
Jesi li ti svjestan šta pišeš. Pa Nurdo ti je pola tribine izgradio. Znaš li ti da je Nurdo kojeg ti hoćeš da otjeraš najviše svog novca dao za zvijezdu. Spametuj se malo i sljedeći put razmisli šta govoriš i šta pišeš. Odlaskom Nurde otišla bi i zvijezda taman u PM.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 12 apr 2011, 22:15

mačak u čizmama je napisao/la:
ADOOO je napisao/la:ZVIJEZDINI NAVIJACI KAO I OSTALA MNOGOBROJNA PUBLIKA BI NAJVISE VOLJELA

RD07
Jesi li ti svjestan šta pišeš. Pa Nurdo ti je pola tribine izgradio. Znaš li ti da je Nurdo kojeg ti hoćeš da otjeraš najviše svog novca dao za zvijezdu. Spametuj se malo i sljedeći put razmisli šta govoriš i šta pišeš. Odlaskom Nurde otišla bi i zvijezda taman u PM.
bila je Zvijezda i prije N...., ne treba nama jedan pijačar voditi politiku kluba i prodavati (dogovarati)utakmice,
podržavam RD

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 12 apr 2011, 22:41

jest, bila je zvijezda i prije nurde i igrala je po okolnim selima i svi je nabijali. Gračanica nas ostavljala u ligi. Nego i vas dvojica donesite vreću para i možete i vi štimati utakmice. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 13 apr 2011, 08:46

mačak u čizmama je napisao/la:jest, bila je zvijezda i prije nurde i igrala je po okolnim selima i svi je nabijali. Gračanica nas ostavljala u ligi. Nego i vas dvojica donesite vreću para i možete i vi štimati utakmice. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nije istina g. N je prije 2 godine preuzeo vođenje kluba (do tada je bio g. F), a od tada Zvijezda i počinje sa dogovorima itd.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 apr 2011, 09:59

Pao dogovor: Čelik - Zvijezda = neriješeno ;)
Logika im je nula: dvije utakmice dva boda, umjesto da jednu dobiju i drugu eto nek izgube i imali bi više bodova.
Dragon Town

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 13 apr 2011, 10:50

mačak u čizmama je napisao/la:

RD07
hehehehehehehehehehehehehe hahahahahahahahahah :lol: volis Nurdu ha

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 13 apr 2011, 12:21

Ne volim ja g. N ni najmanje. Nemam ga šta voliti. Ali realno gledajući samo Fadil i Nurdo ulažu u zvijezdu. Njhovim odlaskom sve bi se raspalo. Što se tiče Cvijiša on je taj koji bi trebao otići.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 13 apr 2011, 15:33

Jučer u Orašju prijateljska utakmica Orašje-Zvijezda 2:2
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 13 apr 2011, 15:36

husein veličanstveni je napisao/la:Jučer u Orašju prijateljska utakmica Orašje-Zvijezda 2:2
opet Orasje ;) zar oni nisu raskinuli sve sa nama ???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 13 apr 2011, 18:11

necko_gradacac je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Jučer u Orašju prijateljska utakmica Orašje-Zvijezda 2:2
opet Orasje ;) zar oni nisu raskinuli sve sa nama ???
Ovdje 3-4 covjeka komentarisu sa 20tak nickova,evo primjera,gdje sam sebi postavlja pitanje,he he,jedan te isti covjek,i imas jos 2 nicka koja ja znam. :D

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 13 apr 2011, 18:19

RD07

he he,da volis klub nebi tako pisao,nemoj svrstavati u svoje ime navijace i publiku,ti to pises iz neciji interesa,a ne iz kluba,taj dvojac zajedno sa Fadilom su napravili najvise u historiji kluba,dobili smo premijerligasa i stadion,takvi kao ti samo huskaju za porciju cevapa,od mene kao gradana nemas podrsku :D

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 13 apr 2011, 22:01

U subotu nas ceka gostovanje u Zenici.Celik pod imperativom pobjede zbog domaceg terena i sanse za izlazak u Europu preko prvenstva jer imaju male sanse u kupu protiv Zelje.Psiholoski su pod pritiskom sto naravno za ekipu nije dobro.Zvijezda u usponu sa blagom stagnacijom u proslom kolu.Realno su po kvalitetu tu negdje.Sumnjam u regularnost sudjenja tako da cemo imati male sanse u Zenici.Zbog ovakvih okolnosti maksimalno je za Zvijezdu remi.Nadam se da grijesim u predvidjanju.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 apr 2011, 12:32

zvjezdas je napisao/la:U subotu nas ceka gostovanje u Zenici.Celik pod imperativom pobjede zbog domaceg terena i sanse za izlazak u Europu preko prvenstva jer imaju male sanse u kupu protiv Zelje.Psiholoski su pod pritiskom sto naravno za ekipu nije dobro.Zvijezda u usponu sa blagom stagnacijom u proslom kolu.Realno su po kvalitetu tu negdje.Sumnjam u regularnost sudjenja tako da cemo imati male sanse u Zenici.Zbog ovakvih okolnosti maksimalno je za Zvijezdu remi.Nadam se da grijesim u predvidjanju.
reci mrzim celik i to je to,ne zna se sta je smjesnije sto si reko,po kojoj logici su nam male sanse kad smo ih razvalili na grbavici ko niko dosad al jbg. ne moze se protiv onog majmuna od sudije golaca..sta ima realno po kvalitetu tu negdje :lol: ko bi to svega ti iz zvijezde bio starter u celiku :?: tabela u nasoj ligi nikad nije mjerilo,svako ko se malo bolje razumije u igrace zna da celik na papiru ima ekipu koja je za top 4..da ne nabrajam sad gdje smo pokradeni i gdje nismo uzimali bodove,a bolji smo bili od protivnika..ti znaci sumnjas u regularnost iako smo samo 2 penala dobili u dosadasnjem dijelu prvenstvu,a troduplo vise ih je protiv nas svirano,nikom nismo uzeli bod il bodove golom u 90+ minuti nit smo to uradili golom iz ofsajda..tolko o nasoj neregularnosti :!:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

haka
Kontakt:

Post Postao/la haka » 14 apr 2011, 12:57

zvjezdas je napisao/la:U subotu nas ceka gostovanje u Zenici.Celik pod imperativom pobjede zbog domaceg terena i sanse za izlazak u Europu preko prvenstva jer imaju male sanse u kupu protiv Zelje.Psiholoski su pod pritiskom sto naravno za ekipu nije dobro.Zvijezda u usponu sa blagom stagnacijom u proslom kolu.Realno su po kvalitetu tu negdje.Sumnjam u regularnost sudjenja tako da cemo imati male sanse u Zenici.Zbog ovakvih okolnosti maksimalno je za Zvijezdu remi.Nadam se da grijesim u predvidjanju.
Eovaj post stvarno ne razumijem.Jel ti stvarno mislis da ce Celik otici u evropu prije preko prvenstva nego preko kupa?Za tvoju informaciju celik se nalazi na 10 mjestu,ne razumijem te.Ai to sto si rekao da Celik ima male sanse protiv zelje stvarno se vidi da nisi poznavalac fudbala.Celik ima jednu od najboljih ekipa u ligi i mogu svakog da pobijede,dokaz je da ih je samo sloboda pobijedila dva razlike u dosadasnjem prvenstvu i kupu.Zato rasmisli i pisi,a ako ne znas razmisljati onda od nekog prepisi post.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 14 apr 2011, 13:03

preko kupa BIH pobjednik ide u kup uefa..s obzirom da ce Zeljo 99 % biti drugi,to znaci da ide vec u evropska takmicenja,tako da se to mjesto iz kupa otvara i to ce mjesto zauzet finalista..tako da Celik ide u kup uefa..zar nije ovako *ebo ga.????
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.