FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Pendulum
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pendulum » 09 apr 2025, 13:42

Sazg je napisao/la:
09 apr 2025, 07:23
slika

slika
Zagreb u blizini hotela Antunović 😊😊😊
:ljepota: :ljepota:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 apr 2025, 14:04

Jbt kontam kakvi bi ovdje izljevi bijesa i pljuvacine bili da smo mi kao Dinamo pa da 3 trenera zamijenimo za jednu sezonu..

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 apr 2025, 14:11

NoProfit je napisao/la:
09 apr 2025, 09:25
PapakIzSa je napisao/la:
09 apr 2025, 08:45
NoProfit je napisao/la:
09 apr 2025, 07:37
Ne pada mi na pamet da dođem na Koševo u petak.

Hoćemo trofeje **** jedne!
Ne brukaj nas
Fino sam napisao u svoje ime. Ko voli nek' izvoli.

Godinama qrčenje nekim parama, avionima i kamionima i borba za treće mjesto mi se stvarno popela na ku.rac i nemam više gram volje.

Četiri godine, osam mogućih trofeja, osvojenih nula. Smučio mi se i Mirvić i ista šuplja iz godine u godinu. Pa neka se zapitaju zašto je posjeta iz utakmice u utakmicu sve manja i manja.

Yebo ih i Čelik i svaki transfer koji su napravili, ja kao navijač nemam ništa od toga.
Koji si ti glupan. Ti se ovdje javno odričes "svog" kluba jer neće osvojiti trofej par godina?

TI I TAKVI kao ti što razmišljaju, mi (što dolazimo i dolaziti ćemo) ih se odričemo evo javno, da ne dolaze ni kad ide ni kad ne ide na utakmice FK Sarajevo.
**** li vam trofej mozgove.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 09 apr 2025, 14:27

AVNOJ je napisao/la:
09 apr 2025, 13:22
Sazg je napisao/la:
09 apr 2025, 07:23
slika

slika
Zagreb u blizini hotela Antunović 😊😊😊
Purgeru, okupljaš pitare po Zagrebu :opaopa: :bih:
Ganola 😜😜😜😜😜

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 09 apr 2025, 14:28

nokee je napisao/la:
09 apr 2025, 14:04
Jbt kontam kakvi bi ovdje izljevi bijesa i pljuvacine bili da smo mi kao Dinamo pa da 3 trenera zamijenimo za jednu sezonu..
Pa ne moraš zamišljati. Samo čitaj komentare poslije dva poraza od borca i pobjede protiv GOŠKa. Neprijatelji nam ne trebaju.

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 09 apr 2025, 14:46

nokee je napisao/la:
Nije da nismo to vec vidjeli 🙃

PapakIzSa
Kontakt:

Post Postao/la PapakIzSa » 09 apr 2025, 15:36

NoProfit je napisao/la:
PapakIzSa je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:
09 apr 2025, 07:37
Ne pada mi na pamet da dođem na Koševo u petak.

Hoćemo trofeje **** jedne!
Ne brukaj nas

Godinama qrčenje nekim parama, avionima i kamionima i borba za treće mjesto mi se stvarno popela na ku.rac i nemam više gram volje.

Četiri godine, osam mogućih trofeja, osvojenih nula. Smučio mi se i Mirvić i ista šuplja iz godine u godinu. Pa neka se zapitaju zašto je posjeta iz utakmice u utakmicu sve manja i manja.

Yebo ih i Čelik i svaki transfer koji su napravili, ja kao navijač nemam ništa od toga.
Nemoj onda ni dolazit kad budemo osvajali takvi ko ti nam ne trebaju
Za bordobijele boje

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2025, 15:57

slika
Tabela prije 20 godina na današnji dan. Ovi sto plaću i hoće prestati pratiti FkS sto nismo prvi .

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 apr 2025, 17:15

nokee je napisao/la:
09 apr 2025, 14:11
NoProfit je napisao/la:
PapakIzSa je napisao/la:

Ne brukaj nas

Koji si ti glupan. Ti se ovdje javno odričes "svog" kluba jer neće osvojiti trofej par godina?

TI I TAKVI kao ti što razmišljaju, mi (što dolazimo i dolaziti ćemo) ih se odričemo evo javno, da ne dolaze ni kad ide ni kad ne ide na utakmice FK Sarajevo.
Godinama sam imao razumijevanja, više nemam. Da je bilo do trofeja, već dugo ne bih došao na Koševo, ali sada jeste. Ako smo najveći, najbogatiji, imamo najbolje uslove itd. mislim da je logično da imamo i najveća očekivanja i još logičnije da se ta očekivanja ispunjavaju. Pa niko ne traži da osvajamo pet ili deset godina uzastopno, tražim jedan yebeni trofej u 5 godina, je li to fakat puno???

U klubu je sve idealno, osim onoga što nas navijače najviše interesuje, a to su trofeji i rezultati. Kroz godinu-dvije ćemo postati kao navijači Željezničara i remi ili čak minimalan poraz protiv Zrinjskog i Borca će nam biti uspjeh.

Ja sam sa Sarajevom obišao pola Evrope, a Bosnu uzduž i poprijeko Bog samo zna koliko puta, ležao i u pritvoru i bolnici zbog utakmica i da mogu sve bih ponovio isto. Ali nemam više volje slušati šuplju priču iz sezone u sezonu i na kraju svake primati Samare.

To "glupan" ću ti oprostiti ovaj put i neću uzvratiti jer te cijenim kao forumaša i navijača Sarajeva.

Medjed
Kontakt:

Post Postao/la Medjed » 09 apr 2025, 17:15

Pendulum je napisao/la:
09 apr 2025, 10:02
Poslije Kupa i poraza od borca 0:1 rekao sam da neću ići protiv kamenjara (jer su me razočarali igrom, zalaganjem, trkom, nonšalantnošću) ali, vidimo se aBd u petak! (na zapadu) :mrgreen:
Postavi slike clanske i licne karte pa onda nesto pisi. Ofiran si strumfe.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 09 apr 2025, 17:17

Medjed je napisao/la:
09 apr 2025, 17:15
Pendulum je napisao/la:
09 apr 2025, 10:02
Poslije Kupa i poraza od borca 0:1 rekao sam da neću ići protiv kamenjara (jer su me razočarali igrom, zalaganjem, trkom, nonšalantnošću) ali, vidimo se aBd u petak! (na zapadu) :mrgreen:
Postavi slike clanske i licne karte pa onda nesto pisi. Ofiran si strumfe.
:rol: :rol:
:nene:

PapakIzSa
Kontakt:

Post Postao/la PapakIzSa » 09 apr 2025, 17:28

NoProfit je napisao/la:
09 apr 2025, 17:15
nokee je napisao/la:
09 apr 2025, 14:11
NoProfit je napisao/la:

Godinama sam imao razumijevanja, više nemam. Da je bilo do trofeja, već dugo ne bih došao na Koševo, ali sada jeste. Ako smo najveći, najbogatiji, imamo najbolje uslove itd. mislim da je logično da imamo i najveća očekivanja i još logičnije da se ta očekivanja ispunjavaju. Pa niko ne traži da osvajamo pet ili deset godina uzastopno, tražim jedan yebeni trofej u 5 godina, je li to fakat puno???

U klubu je sve idealno, osim onoga što nas navijače najviše interesuje, a to su trofeji i rezultati. Kroz godinu-dvije ćemo postati kao navijači Željezničara i remi ili čak minimalan poraz protiv Zrinjskog i Borca će nam biti uspjeh.

Ja sam sa Sarajevom obišao pola Evrope, a Bosnu uzduž i poprijeko Bog samo zna koliko puta, ležao i u pritvoru i bolnici zbog utakmica i da mogu sve bih ponovio isto. Ali nemam više volje slušati šuplju priču iz sezone u sezonu i na kraju svake primati Samare.

To "glupan" ću ti oprostiti ovaj put i neću uzvratiti jer te cijenim kao forumaša i navijača Sarajeva.
Pa kako uzeti trofej, sa ovakvim sudijama…
Za bordobijele boje

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 09 apr 2025, 17:33

nokee je napisao/la:
A ono ih mi cuvamo po 3 godine

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 09 apr 2025, 17:36

bordobijeli je napisao/la:
09 apr 2025, 15:57
slika
Tabela prije 20 godina na današnji dan. Ovi sto plaću i hoće prestati pratiti FkS sto nismo prvi .
Manja tad bodovna razlika izmedju Zrinjskog i Sarajeva nego prosle godine izmedju nas i prvaka .

Golem napredak, uzevsi u obzir da smo prije 20 godina imali prazan frizider, a sada ulazemo po 20-30 miliona.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 apr 2025, 17:49

PapakIzSa je napisao/la:
09 apr 2025, 15:36
NoProfit je napisao/la:
PapakIzSa je napisao/la:

Ne brukaj nas

Nemoj onda ni dolazit kad budemo osvajali takvi ko ti nam ne trebaju
Kakvi likovi,da sam gledao trofeje nikad nebi navijao za Sarajevo,titulu smo cekali 100 godina,likovi izgubljeni u vremenu i prostoru,za pocetak neka pogledaju tekme Bojca i sudjenje od ulaska iz lige RS,Real im nebi mogao parirati.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 apr 2025, 18:09

E jesmo baksuzi sa ovim povredama, mislim da niko nije imao ovakve probleme.

Imamkarbarum
Kontakt:

Post Postao/la Imamkarbarum » 09 apr 2025, 18:14

fks74 je napisao/la:
09 apr 2025, 18:09
E jesmo baksuzi sa ovim povredama, mislim da niko nije imao ovakve probleme.
[/quote
Kao dugogodisnji sportista mogu ti reci,da mozda je i posledica loseg trenaznog procesa mozda se negdje pogrijesilo jer ovoliki broj povrijedjenih igraca mislim da samo mi imao u ligi ako grijesim nek me neko ispravi,opet kazem mozda sta znam.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 09 apr 2025, 18:15

Ovo sa ozljedama je stvarno peh, jbt pet standardnih igrača iz prve ekipe nam nedeostaje u ključnom dijelu sezone/prvenstva.
Ono kao nikad, sad možeš reći da, nemamo sreće.
Taman potrefiš tim poprilično posložiš i ono se ujebe na ovakav način.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 09 apr 2025, 18:15

FK Sarajevo predstavlja najnovije informacije o zdravstvenom stanju igrača pred naredne izazove.
Renato Gojković
Gojković se nalazi u fazi predoperativne pripreme, zbog povrede prednjeg križnog ligamenta, a operativni zahvat planiran je 15. aprila u Zagrebu.

Karlo Butić
Butić je zadobio snažan udarac u list desne noge, što je izazvalo veliki krvni podliv. Njegov nastup u predstojećoj utakmici je neizvjestan, a medicinski tim intenzivno radi na saniranju povrede. Daljnja dijagnostika će pokazati tok oporavka.

Vladan Bubanja i Mihael Kuprešak
Bubanja i Kuprešak imaju lakše povrede koje su u fazi saniranja. Očekuje se da će obojica biti spremni za narednu utakmicu.

Giorgi Guliashvili
Nakon povrede na utakmici protiv FK Borac, Guliashvilija očekuje kontrolni magnet. Intenzivno se radi na njegovom oporavku, dobio je plazmu i fizikalnu terapiju po protokolu, i njegov povratak bit će u skladu sa kontrolnim MRI .

Aleksandar Đorđević
Od ranije je poznato da se kod Đorđevića radi o hroničnoj upali Ahilove tetive. Prvi mjesec nakon simptoma, fiziklana terapija i rehabilitacija je svedena u Beogradu. Od početka zimskih priprema, na rehabilitaciji i fizikalnoj terapiji radio je medicinski tim FK Sarajevo. Đorđević je poslan na sekundarno mišljenje kod kolega van Bosne i Hercegovine. Dijagnostika je urađena nekoliko puta (tri puta ultrazvuk, te tri puta magnetna rezonanca). Nije pronađen patološki supstrat. Posljednje dvije sedmice poslan je u Rijeku i Zagreb na dodatna mišljenja(prof. Nemec i prof. Klobučar). Preporučena je i dalje fizikalna terapija koju po protokolu sprovodi medicinski tim FK Sarajevo.

Amar Beganović
Beganović je započeo s trčanjem i postupno ulazi u završnu fazu oporavka. Očekuje se da će se ubrzo vratiti u puni trenažni proces.

Stručni medicinski tim FK Sarajevo nastavlja intenzivno raditi na prevenciji, u dogovoru sa stručnim štabom, i oporavku svih povrijeđenih igrača kako bi se što prije vratili na teren. Njihovo stanje će se pratiti iz dana u dan, a novi bilten će biti objavljen u skladu s daljnjim razvojem situacije.
šta šta je, je*em ti

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 apr 2025, 18:45

Gojkovic se povrijedio nakon 1,5 mjesec kako je kod nas, nemoguce je da je do naseg trenanaznog procesa, plus povrijedio se hodajuci na utakmice (znaci nije na treningu da ga je neko udario ili kroz neke pogresne vjezbe)

Gulisa, igrao svaku utakmicu 24 utakmice evropa prvenstvo kup, skoro svaku utakmicu po 90 minuta, nastavak sezone isto tako 7-8 utakmica, oklizno se (jedino sta moze bit jeste da je podloga dravnjaka pocela da popusta i pravi rupe.

Beganovic, **** povreda na utakmicu u jakom duelu nemoze bit samo do loseg trenanznog procesa

Djordjevic, izgleda da je to nesto cudno mozda neka povreda od prije.. NJEGOVA POVREDA SA PRIPREMAMA I SS NEMA NIKAKVE VEZE.

Kupresak i bubanja povrede poso kojim se bave podrzaumjeva svako dnevno udaranje znaci u povredice i mesar ima vise posjekotinha nozem nego advokat

Butic isto ko i bubanja i kupresak sastavni dio posla da budes pretucen i da pretuces..

Gledao sam ponovo SAMO PRVO POLUVRIJEME (😎) protiv borca u kupu, nekako sad mi manje LOSE izgleda nego direktno kad sam gledo.. NIJE BIO BORAC BOLJI PRVO POLUVRIJEME. Drugo necu gledat da nebi utisak pokvario i nadu da mozemo proc..

Koja mjera bi bila da prodjemo Borac a da lezbejka sa grbavixce ispadne od ustasa

Moze odma novi dan drzavnosti da izglasamo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Dadox, ErosViverosViv, riki46 i 66 gostiju.