NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
- Kontakt:
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Kakva krađa sinoć na štetu Lejkersa,nevjerovatno.Do Lukinog isključenja 108-107 rezultat i onda OKC pravi seriju naravno,nepostojeći fauli svirani na SGA itd.Ovaj OKC ako naleti na Lejkerse u Playoffu,tu im je i kraj.
losa je ovo ulsuga OKCju in njihovim navijacima
ako se sretnu je ovo 4-0 za lakerse
ako se sretnu je ovo 4-0 za lakerse
dobre guzove ima Belma
Ma trebali su ovu odmoriti svi i dovidjenja,ovoga sam se najvise i pribojavao da ce utakmica biti blizu i da ce na kraju izgubiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lakerse slobodna bacanja drzali u tekmi i placu na sudije?
Navijamo za Lal-Gsw u prvoj rundi
Navijamo za Lal-Gsw u prvoj rundi

Pazi sad kad ih Softis natrpa. Ja sam bio siguran da im glavni nece igrati ovu. Sad su ugrozili trecu poziciju na kraju. Sreca pa bi Houston trebao odmoriti protiv njih jer ce im biti nebitno.

Ne igra nam veceras niko, odmaranje do playoffa je poceloMogli je napisao/la: ↑09 apr 2025, 14:13Pazi sad kad ih Softis natrpa. Ja sam bio siguran da im glavni nece igrati ovu. Sad su ugrozili trecu poziciju na kraju. Sreca pa bi Houston trebao odmoriti protiv njih jer ce im biti nebitno.![]()
Namjesta se na Houston-Memphis. I treba da dobro odmore da imaju neku sansu proci.alemsa je napisao/la: ↑09 apr 2025, 14:16Ne igra nam veceras niko, odmaranje do playoffa je pocelo

kolko je sigurno da ne igra Thompson, imam ga na fantasyualemsa je napisao/la: ↑09 apr 2025, 14:16Ne igra nam veceras niko, odmaranje do playoffa je pocelo

-
- Kontakt:
Slobodno pritefteri da već imaš jednu promašenu prognozu

Ti reče prije mjesec i kusur da Knicksi izbacuju Celticse. Knicksi imaju veće šanse da budu pometeni, nego danuzmu dvije utakmice Celticsima. Eto toliko o tome...
Zadnje kolo GSW vs Clipersi bi mogla biti haos, jedna pobjeda ih djeli , a clipe imaju 3-0 znaci bolji su u medjusobnom. Bas ce biti ludo ispratiti zapad, a jos u nedjelju svi termini u 19h i 21:30 po nasem vremenu
Ma kakvi šesti, biće vjerovatno četvrti ili peti.
Lakersima su dovoljne dvije pobjede protiv "odmarajućeg" Houstona i protiv Portlanda zadnji dan, da bi osigurali 3. mjesto.
Samo bi bilo poželjno da dobiju Dallas večeras, da mogu odmarati zadnji dan.
Valjda će se Luka naoštriti više nego Davis.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Clippersi bi trebali zavrsiti 4i, imaju tiebreaker nad svima, Minnesota bi trebala dobiti sve do kraja, tako da je vrlo moguce da ce zavrsiti 5i, Gsw 6, zavisno od zadnje tekme. Denver najvjerovatnije spada u play-injose je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:19Ma kakvi šesti, biće vjerovatno četvrti ili peti.
Lakersima su dovoljne dvije pobjede protiv "odmarajućeg" Houstona i protiv Portlanda zadnji dan, da bi osigurali 3. mjesto.
Samo bi bilo poželjno da dobiju Dallas večeras, da mogu odmarati zadnji dan.
Valjda će se Luka naoštriti više nego Davis.![]()
Previse se uzdizu Celticsi. Prosle godine su osvojili jer im se sve otvorilo u playoffu i nisu imali ozbiljnog protivnika. Cim ih neko malo ugrozi vjerujem da ide choke Tatuma i povreda Zingisa.TripleThreat je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:14Slobodno pritefteri da već imaš jednu promašenu prognozu![]()
Ti reče prije mjesec i kusur da Knicksi izbacuju Celticse. Knicksi imaju veće šanse da budu pometeni, nego danuzmu dvije utakmice Celticsima. Eto toliko o tome...

-
- Kontakt:
I Clipersi i Lakersi kao i Gsw,prije OKC i Houstona u finalu zapada !
-
- Kontakt:
Nije ovdje stvar Celticsa, nego KnicksaMogli je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:07Previse se uzdizu Celticsi. Prosle godine su osvojili jer im se sve otvorilo u playoffu i nisu imali ozbiljnog protivnika. Cim ih neko malo ugrozi vjerujem da ide choke Tatuma i povreda Zingisa.TripleThreat je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:14Slobodno pritefteri da već imaš jednu promašenu prognozu![]()
Ti reče prije mjesec i kusur da Knicksi izbacuju Celticse. Knicksi imaju veće šanse da budu pometeni, nego danuzmu dvije utakmice Celticsima. Eto toliko o tome...![]()

Dalo bi se raspravljati o tome da bi dva najbolja igraca u toj seriji bila kod Knicksa.TripleThreat je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:33Nije ovdje stvar Celticsa, nego KnicksaMogli je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:07Previse se uzdizu Celticsi. Prosle godine su osvojili jer im se sve otvorilo u playoffu i nisu imali ozbiljnog protivnika. Cim ih neko malo ugrozi vjerujem da ide choke Tatuma i povreda Zingisa.TripleThreat je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:14
Slobodno pritefteri da već imaš jednu promašenu prognozu![]()
Ti reče prije mjesec i kusur da Knicksi izbacuju Celticse. Knicksi imaju veće šanse da budu pometeni, nego danuzmu dvije utakmice Celticsima. Eto toliko o tome...![]()
![]()

Lakersi samo na krilima sudija, drugacije nikakoMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:20I Clipersi i Lakersi kao i Gsw,prije OKC i Houstona u finalu zapada !

Nemaju odbrane, slaba klupa, zavise od 2 igraca, od kojeg je jednom 67 godina
Ne znam kako Doncica nije sramota. Konstantno ih guraju i opet stalno nesto kmeci. Opravdano ga iskljucise.alemsa je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:55Lakersi samo na krilima sudija, drugacije nikakoMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:20I Clipersi i Lakersi kao i Gsw,prije OKC i Houstona u finalu zapada !![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.