Ma ne mislim bukvalno, ali nisu ekipa tipa inter 2010 koja ce onako ludjacki braniti, niti oni to mogu niti imaju igrace za tako nesto. A mozda na kraju budu moralimarlostanf1eld je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:22Arsenal se ne zna braniti? Kad si ih zadnji put gledao, za vrijeme Wengera?boki86 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:06Ovo je samo prvo poluvrijeme, biti ce svega u revansu. Ako iko moze preokrenuti to je Real, ali i Arsenal ima svoje adute, pogotovo iz kontre. Arsenal mi nije ekipa da se zna braniti ili igrati na rezultat, nisu to talijani, oni ce pokusati nesto napraviti i u madridu.
Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2024/25
- JayCatwright
- Kontakt:
ne pamtim da je neka skupina navijača ovoliko slavila pobjedu nakon prve utakmice četvrtfinala 

Meni simpatično da najmanje pobjedu slave navijaci Arsenala.JayCatwright je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:43ne pamtim da je neka skupina navijača ovoliko slavila pobjedu nakon prve utakmice četvrtfinala![]()
Vise se ostali nadigli. Ali dobro, razvalit Madrida je valjda haman svima zelja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Niti je Real ekipa koja zna igrati na postavljenu odbranu, niti ima kreacuju u igri. A tranziciju, tesko da ce ovdje dobiti.boki86 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:38Ma ne mislim bukvalno, ali nisu ekipa tipa inter 2010 koja ce onako ludjacki braniti, niti oni to mogu niti imaju igrace za tako nesto. A mozda na kraju budu moralimarlostanf1eld je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:22Arsenal se ne zna braniti? Kad si ih zadnji put gledao, za vrijeme Wengera?boki86 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:06Ovo je samo prvo poluvrijeme, biti ce svega u revansu. Ako iko moze preokrenuti to je Real, ali i Arsenal ima svoje adute, pogotovo iz kontre. Arsenal mi nije ekipa da se zna braniti ili igrati na rezultat, nisu to talijani, oni ce pokusati nesto napraviti i u madridu.
Gdje bolan nisu, jesil ti gledao Arsenal zadnje dvije sezone ikako?boki86 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:38Ma ne mislim bukvalno, ali nisu ekipa tipa inter 2010 koja ce onako ludjacki braniti, niti oni to mogu niti imaju igrace za tako nesto. A mozda na kraju budu moralimarlostanf1eld je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:22Arsenal se ne zna braniti? Kad si ih zadnji put gledao, za vrijeme Wengera?boki86 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:06Ovo je samo prvo poluvrijeme, biti ce svega u revansu. Ako iko moze preokrenuti to je Real, ali i Arsenal ima svoje adute, pogotovo iz kontre. Arsenal mi nije ekipa da se zna braniti ili igrati na rezultat, nisu to talijani, oni ce pokusati nesto napraviti i u madridu.
Znaju igrati bunker u svojih 16 svih 90 minuta i imaju savrsene igrace za to
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prošle sezone su na Etihadu igrali bunker kojeg se ni Mourinho ne bi postidio.boki86 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:38Ma ne mislim bukvalno, ali nisu ekipa tipa inter 2010 koja ce onako ludjacki braniti, niti oni to mogu niti imaju igrace za tako nesto. A mozda na kraju budu moralimarlostanf1eld je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:22Arsenal se ne zna braniti? Kad si ih zadnji put gledao, za vrijeme Wengera?boki86 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 13:06Ovo je samo prvo poluvrijeme, biti ce svega u revansu. Ako iko moze preokrenuti to je Real, ali i Arsenal ima svoje adute, pogotovo iz kontre. Arsenal mi nije ekipa da se zna braniti ili igrati na rezultat, nisu to talijani, oni ce pokusati nesto napraviti i u madridu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Šanse su realno nekih 90% 95% da Topnici idu dalje. A i ovih 10% je mozda puno, da prođu treba im pobjeda od 4 gola razlike. Nije nemoguće ali nije da će u uzvrat otići West Bromwich umjesto njih
Inter je na jedno 60,65% sa pobjedom u prvom meču.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Koliko je fudbal pao kvalitetom govori i ovaj gol iz slobodnjaka koji je čista poezija i kakav vidiš jednom u 2-3 godine a i ovo je možda.Sad ne možeš vidjeti slične majstorije gol iz slobodnjaka ili gol sa 25-35m jer su šutevi van 16m svedeni na minimum,igra se zasniva da se ušetaš sa loptom u gol.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sjooo kad se sjetim te utakmice protiv Liverpoola i glodara Albe koji u zicer sansi dodaje povratnu loptu Messiju

Mada, koliko znam najveci comeback u historiji LP je onaj Barcin protiv PSG kada u okrenuli 4-0 iz prve utakmice (Sergi Roberto za 6-1 u zadnjim sekundama). Ne znam da li je jos iko napravio takav preokret.
Arsenalu moze hladit mu.da do uzvrata, odmoriti komplet ekipu i pripremati se. Po prikazanom ove sezone, teško da Real moze do preokreta, po iskustvu iz proslih sezona, itekako da mogu
A druga utakmica je isto jos otvorena, Bayern uz sve hendikepe je po prilikama bio bolji tim.

A druga utakmica je isto jos otvorena, Bayern uz sve hendikepe je po prilikama bio bolji tim.
⚽FK Garaže⚽
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Izgleda da je tako, šteta samo što najjače ekipe evrope nema u daljem takmičenju, naprašiše ih neki farmeri iz francuske
Rođen s tobom da budem
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Totalno suprotno. Pažnja se posvećuje takvim finesama i banalnostima da ti operacija srca bude jednostavnija nego priprema utakmice na vrhunskom nivou. Kako i ne bi kada imaš kompletne tipove poput mbappea koji će defanzivnom igraču zbog pogrešnog stava ili pozicioniranja u sekundi pobjeći 5-10 metara. Nekoliko trenera za napad, odbranu, golmanski treneri, nekoliko kondicionih, psiholozi, doktori, hemija, oporavak, teretana..Saurman je napisao/la: ↑09 apr 2025, 14:39Koliko je fudbal pao kvalitetom govori i ovaj gol iz slobodnjaka koji je čista poezija i kakav vidiš jednom u 2-3 godine a i ovo je možda.Sad ne možeš vidjeti slične majstorije gol iz slobodnjaka ili gol sa 25-35m jer su šutevi van 16m svedeni na minimum,igra se zasniva da se ušetaš sa loptom u gol.
Naravno da su golovi sa 30 metara rijetkost kada imaš golmane koji vrijede 100+ miliona, koji su po 2 metra, a fleksibilnost, refleks, agilnost, koordinacija i brzina bolja nego mi svi mi u 13oj godini. Nema više dugokosih golmana u trenerkama i betonskim rukavicama koji leže u svom golu dok njihov tim napada. Vidiš li koliko se danas igra sa golmanom, a onaj koji nema igru nogom često nema šta da traži u profesionalnim ekipama.
Ovo je perfekcija što trenutno gledamo.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 09 apr 2025, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja ne vidim scenario gdje ovako slampavoj odbrani Reala Arsenal ne zabije bar jedan gol. Tu je onda zaista gotova prica, mada je ona po meni 95% vec gotova. Mada et nisam jednom to kontao 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Veće šanse ima Real nego Bayern
Bayern je jako ogranicena ekipa koja da nema Kompanya na klupi ne bi mogla ni raspalu Farmerligu osvojiti. Pa pogledaj samo ko im igra.

Ako bih morao birati ko će na Allianz Areni osvojiti Ligu Prvaka, a da nije Bayern, to je definitivno Arsenal.
Čudno od tebe. Negledljivi su od kako ih ovaj smrklo trenira, nemaju ni neke igrače.
Da je onaj stari Arsenal, pun dinamike, sjajnih igrača, ponekad i poderanih gaća radi igre na gol više, pa hajd.
Ovako jok. Ako i prođu halaše, udaraju na prvog favorita i tu im je kraj.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.