FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Do te mjere smo sjebani da nam je dopust na tribinu postao objava.
Ko da sam u gazi.
Ko da sam u gazi.
-
- Kontakt:
Taj Crepulja je i sad bolji od 90% naših igrača, opet imamo skup levata.
Hadžikić/Marić
Beganović Memišević Gojković Miličević Mujkić
Bubanja Cimirot
Rahmanović/Đorđević
Butić Crnac
Jović, Kyeremeh, Krdžalić, Vrban, Ristić...
Rogić, Rockov, Paskalev, Soldo, Kuprešak, Unušić, Lulić, Pavičić, Mustafić, Mehmedović, Turkeš i Gordeziani nam NE TREBAJU. Kad nam ekipa bude ovako/slično izgledala sa Zekićem na klupi, hajmo onda gledati gdje su nas pokrali i gdje su druge pogurali, ovako ti dodje Borac i pošteno se popiša po toj priči na tvom stadionu.
Hadžikić/Marić
Beganović Memišević Gojković Miličević Mujkić
Bubanja Cimirot
Rahmanović/Đorđević
Butić Crnac
Jović, Kyeremeh, Krdžalić, Vrban, Ristić...
Rogić, Rockov, Paskalev, Soldo, Kuprešak, Unušić, Lulić, Pavičić, Mustafić, Mehmedović, Turkeš i Gordeziani nam NE TREBAJU. Kad nam ekipa bude ovako/slično izgledala sa Zekićem na klupi, hajmo onda gledati gdje su nas pokrali i gdje su druge pogurali, ovako ti dodje Borac i pošteno se popiša po toj priči na tvom stadionu.
Covjek koji ne smrdi ni mirise,kao duh neprimjetan u napadu.

-
- Kontakt:
Bas tako. Vrhunac otvorena tribina. Tuga 2025 godinaErosViverosViv je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:00Do te mjere smo sjebani da nam je dopust na tribinu postao objava.
Ko da sam u gazi.
Ne pada mi na pamet da dođem na Koševo u petak.
Hoćemo trofeje **** jedne!
Hoćemo trofeje **** jedne!
Fino sam napisao u svoje ime. Ko voli nek' izvoli.
Godinama qrčenje nekim parama, avionima i kamionima i borba za treće mjesto mi se stvarno popela na ku.rac i nemam više gram volje.
Četiri godine, osam mogućih trofeja, osvojenih nula. Smučio mi se i Mirvić i ista šuplja iz godine u godinu. Pa neka se zapitaju zašto je posjeta iz utakmice u utakmicu sve manja i manja.
Yebo ih i Čelik i svaki transfer koji su napravili, ja kao navijač nemam ništa od toga.
-
- Kontakt:
Jbg druze sutra da se sve okrene naopako i ispadnemo iz lige ti bi skroz prestao navijati za klub. A bilo je takvih slucajeva koliko hoces u raznim ligama. Nemamo rezultata ali ne mozemo prestati dolaziti na utakmice, bar mi najvjerniji moramo biti tu a ovi derbi navijaci nek kalkulisu.NoProfit je napisao/la: ↑09 apr 2025, 09:25Fino sam napisao u svoje ime. Ko voli nek' izvoli.
Godinama qrčenje nekim parama, avionima i kamionima i borba za treće mjesto mi se stvarno popela na ku.rac i nemam više gram volje.
Četiri godine, osam mogućih trofeja, osvojenih nula. Smučio mi se i Mirvić i ista šuplja iz godine u godinu. Pa neka se zapitaju zašto je posjeta iz utakmice u utakmicu sve manja i manja.
Yebo ih i Čelik i svaki transfer koji su napravili, ja kao navijač nemam ništa od toga.
Mene vise boli sto se ne natkrije tribina za nas najvjernije od izostanka tih rezultata i trofeja
Sve stoji, ko može. Ja sam najviše i išao kada je bilo najgore (viršle), ali tad sam imao razumijevanja shodno situaciji. Ovako svake godine najveća očekivanja i šamarčina iz godine u godinu. Ko može svaka čast, ali mene nema više na Koševu do boljih dana, osim ako baš nemam pametnijeg posla, a uglavnom imam.Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 09:40Jbg druze sutra da se sve okrene naopako i ispadnemo iz lige ti bi skroz prestao navijati za klub. A bilo je takvih slucajeva koliko hoces u raznim ligama. Nemamo rezultata ali ne mozemo prestati dolaziti na utakmice, bar mi najvjerniji moramo biti tu a ovi derbi navijaci nek kalkulisu.NoProfit je napisao/la: ↑09 apr 2025, 09:25Fino sam napisao u svoje ime. Ko voli nek' izvoli.
Mene vise boli sto se ne natkrije tribina za nas najvjernije od izostanka tih rezultata i trofeja
Tribine i stadion su samo kap koja je prelila već prepunu čašu. Što napisa kolega gore, nama je u 2025. godini vijest da nam je otvorena tribina.

Poslije Kupa i poraza od borca 0:1 rekao sam da neću ići protiv kamenjara (jer su me razočarali igrom, zalaganjem, trkom, nonšalantnošću) ali, vidimo se aBd u petak! (na zapadu) 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma cirkus burazeru, prije mjesec dana niko nije mogao na stadion radi sigurosnih razloga a sad mogu svi na bilo koju tribinu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 apr 2025, 20:55Sta je sad citav stadion ispunjava uslove?
Joj kakve su ovo sprdacine majko,gdje mi zivimo,za sta se borimo...
Ma prije će biti da je zapelo oko nekog papira. Nakon Novog Sada neće niko bianco da potpisuje ništa. Tako i treba, ne bih ni ja.moreno123 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 11:03Ma cirkus burazeru, prije mjesec dana niko nije mogao na stadion radi sigurosnih razloga a sad mogu svi na bilo koju tribinu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 apr 2025, 20:55Sta je sad citav stadion ispunjava uslove?
Joj kakve su ovo sprdacine majko,gdje mi zivimo,za sta se borimo...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Priča da je Sjever (i istok) bio zatvoren "namjerno" samo za utakmice protiv borca su priče za malu djecu. Jesu li Horde bile na utakmicama protiv borca (i Igmana u tom slučaju)? Jesu. Jesu li Horde navijale te tri utakmice? Jesu. Kakve veze ima da li navijaju sa Sjevera ili (istoka) zapada? Kakve veze ima s koje tribine su Horde podržavale ekipu ako smo zijanili obje protiv borca? Čuj namjerno zatvoreno baš tad .. A kao sad je namjerno pušten Sjever da nam je "lakše pobjediti kamenjare" 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Nije ni Dortmund nista osvojio 5,6 godina (kup uzeli), pa im je opet pun westfallen. A prvaci nisu bili ima brat bratu 15 godina. A drugi najveci klub u zemlji. Jbg ko navija za neki klub iskljucivo zbog trofeja, najbolje da navija za city ili real.NoProfit je napisao/la: ↑09 apr 2025, 09:25Fino sam napisao u svoje ime. Ko voli nek' izvoli.
Ma ovo mora biti peta kolona, čuj hvališ se na forumu navijača Sarajeva kako nećeš na utakmicu 

Tačno ne znaš koji su gori, teoretičari zavjera ili ovi što ponosno govore kako neće na utakmicu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem i to me uzasno nervira,npr nije ovo neki igrac od 20 mil il 5 nego mil i po a pravio bi veliku razliku nesto tipa Guli,samo sa takvim pojacanjima mozes se nadat nekom donekle evropskom Sarajevu,a ovo ostalo dovodjenje pavicica nekih i ljudi koji su vec potonuli sa karijerana vodi samo natrag u jedan zacarani krug u kome se vrtimo godinama bez napretka,primjera radi dovedes Djordjevica mlad igrac milion pokaze ti da je prevaga asistencijama i golovima i vidimo kako nam fali,takodjer i Bubanja jako solidan.U modernom fudbalu nam fali ove juznoamericke prave klime.HyperOS je napisao/la: ↑08 apr 2025, 07:48Koliko smo jadni sa ovim, evo vec cetiri godine mi to tako, molimo nekoga da pokaze jaja i dovede igraca. Ne moze, mislim sa parama on moze, ali ne zna. Ili nece. Jer ne moze uci u tal s menadjerima.Imamkarbarum je napisao/la: ↑07 apr 2025, 21:58Shvatam da nismo Real i da ne mozemo dovoditi koga hocemo mi ali hajde Ismire malo jaja da vidimo, evo dovedi ovako nesto posto volis taj juznoamericki miris vjetra i slicno hahah https://www.transfermarkt.com/emerson-b ... ler/747148.
Ovaj bi pojeo ligu, samo tamne puti nam treba to je fudbal.
Mozda je on dobar kao covjek, ali trenutno je u losem drustvu. A ne cudi me da nas razmislja prodati, jer pritisak svakojakih "menadjera" ili ti krimosa je prevelik.
PotpisujemNoProfit je napisao/la: ↑09 apr 2025, 09:25Fino sam napisao u svoje ime. Ko voli nek' izvoli.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], juka55, kontra, napoleon72, OzmoodPinglewood i 31 gost.