Pa i GM je dobio otkaz.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 apr 2025, 19:49Ma bio je i vakat da Malonea maršnu, ali totalno pogrešan tajming. Trebalo je sačekati kraj sezone, po meni.
Prvi koji je trebao da leti jeste GM i ako na ljeto ne bude bivši, nemam pojma šta rade vlasnici onda. Čovjek je 75-80%tni krivac za ovo stanje i roster u kojem se Nuggetsi nalaze sa najboljim igračem lige, što je sramota. Svaki potez koji je vukao je pogrešan, mimo možda potpis Westbrooka na FA.
NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nisam vidio odma, odličan potez vlasnika onda. GM je teško smeće i on je najveći krivac za ovo sve.

Trebalo je sačekati samo za Malonea da odradi kraj sezone, ali očigledno da su odlučili totalni reset uraditi i nisu mogli više čekati.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
cemu vakat tome je i vrijeme, samo da nadju sad nekog ko zna biti trener za razliku od ovog koji ne zna 2 nacrtat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vjerovatno je Murray OUT i za potencijalni PO, tj. Malone je svakako potvrdio da mu se povreda pogoršala i da se ne zna kad će se vratiti. Očigledno misle da ne mogu svakako daleko dogurati, pa restart odma.
Osim ako je sta sto nema veze s kosarkom, kao Udoka u Bostonu. Saznat ce se vjerovatno.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Meni Malone i nije neki trener (solidan i ništa više), ali realno GM je njih upropastio. Ljudi osvojili titulu i svake godine gubili ključne igrače, a čovjek nikoga nije dovodio. I 'ladno očekivao od Maleona da od pikova biranih između 20 i 30 pozicije napravi za godinu vrhunske igrače koji će pomoći osvajati titule. A i nije da je pogađao sa pikovima.
Blue Train
nista denver ovde ne gubi, isto ce se igrat u PO ha Malone ha Pasalic preuzeo, iz razloga sto covjek nista i ne radi, vjerovatno je Jokicu dokurcilo da se gubi 20 ratlike za 5 min kad izadje jer nema ni jedna akcija koja njega ne ukljucuje, isto ce proci u PO ko sto bi i sa Maloneom, mozda i bolje ako je ekipa bila protiv njega..po meni su samo ovi trebali prije uraditi i nadat se da neki kvalitetan trener bude tu za dogodine, ovo sto su igrali ove godine, to mogu i bez trenera...GM jestw keiv za neke stvari, ali pogledajte neke igrace koje Malone nije htio igrati u Denveru, kako igraju sad...i to bas na pozicijama gdje skripimo najvise
-
- Kontakt:
Oficijelna izjava
Ili da je Murray rekao da nece igrati dok je on trener, vjerovatno se i Jokic pitaobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 apr 2025, 19:54Vjerovatno je Murray OUT i za potencijalni PO, tj. Malone je svakako potvrdio da mu se povreda pogoršala i da se ne zna kad će se vratiti. Očigledno misle da ne mogu svakako daleko dogurati, pa restart odma.
Ovo je bilo juce, izgubio svlacionicu po svemu sudeci
moguce da ima i ovog, zato sto sam na par mjesta na x-u procitao kao da bi se Murray mogao "brzo vratiti"...mislim da ovo nije samo zbog rezultata, vise zbog problema izmedju Malonea i Booth-a koji su radili po svom bez obzira sta radi drugi, nikakvog dogovora nije bilo, prkosili jedan drugom, a onda vjerovatno i igracima pun **** takvog ponasanja, i Jokicu valjda prekipilo da igra za nekog koji jedino sto zna jeste da mu Jokic vodi ekipu...alemsa je napisao/la: ↑08 apr 2025, 22:04Ili da je Murray rekao da nece igrati dok je on trener, vjerovatno se i Jokic pitaobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 apr 2025, 19:54Vjerovatno je Murray OUT i za potencijalni PO, tj. Malone je svakako potvrdio da mu se povreda pogoršala i da se ne zna kad će se vratiti. Očigledno misle da ne mogu svakako daleko dogurati, pa restart odma.
Ovo je bilo juce, izgubio svlacionicu po svemu sudeci
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Užasna povreda Wellsa, baš jezivo izgleda pad. Nadam se da će sve biti u redu...
-
- Kontakt:
Ne mogu moji Knicksi dobiti Celticse i džaba...
Kako suci izbacise Luku da ovi jadnici iz OKCa ns bi opet dobili po tamburi 

Pokazuju da mogu igrati sa njima. Doktor Brunson se tek oporavio i taman ce uci u formu do druge runde playoffa. Tu ko prodje vjerujem izlazi sa istoka.

I mvp ubacio u brzinu vise. Ne moze Oklahomu niko izbaciti. Bice setnja.

Ne brini se ti nista.OKC nije taj kalibar,nakon Raketa,otpisujem i njih

Ako nisi gledao Lal vs OKc onda nemoj govoriti da ih ne moze niko zaustaviti. LaL su vodili do trenutka kad su sudije izbacile Luku, da se to nije desilo opet bi ih Lakersi dobili. Smijesan je postao ovaj nba i ove sudije. Luka se radpravlja sa publikom i sudija se nadje uvrijedjen da je njemu nesto rekao i izbaci ga
Šteta, mogli ovo Lakersi dobiti. Ako ikome treba odmor, to su oni.
Sad valja zapeti protiv Davisa i kompanije u back-to-back gostujucoj utakmici, a to će biti vrlo teško.
Sad valja zapeti protiv Davisa i kompanije u back-to-back gostujucoj utakmici, a to će biti vrlo teško.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Prejaka situacija, serija Warriorsa podsjeca na najbolje dane.
Upravu je ovaj kom za sve sto je rekao, smijesno i zalosno sta sudije rade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.