Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Njemu je do kraja sezone da malo zivne. A iduca sezona mu je prva u karijeri da svi vidimo na cemu je i na cemu smo sa njim.
Barbarez prije svega. Ocito je da ga gotivi, al ne mozes sebi dozvoliti propast jer nesto u njemu vidis. Jedno je znati, a sasvim drugo je moci. A Tahirovic ne moze. I to si je Barbarez prvi dokazao kada ga je zamijenio.
Barbarez prije svega. Ocito je da ga gotivi, al ne mozes sebi dozvoliti propast jer nesto u njemu vidis. Jedno je znati, a sasvim drugo je moci. A Tahirovic ne moze. I to si je Barbarez prvi dokazao kada ga je zamijenio.
Odlican, stilom igre podsjeca na Prichard Colona
Najgori vezni

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Najjace kad je Barbarez rekao igračima da svi stanu na svoje pozicije, Benjo otisao do klupe i stao tu.
-
- Kontakt:

Pratiš li Ilahiju kakvo je stanje kod njega?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Izgleda da su ljudi u brondbiju skontali da on Nije 6ca Niti ce to ikad biti. Ogroman potencijal ima Ali samo za poziciju 8ce. Moze biti vrhunski box to box igrac. Ovo Sam govorio jos odkad je presao u ajax, jednostavno Mora imati nekog iza sebe na sredini terena da ga pokriva.. talenat I potencijal nisu upitni, ocigledni SU svakom ko ista zna o fudbalu. Njemu trebaju utakmice I rutina.
-
- Kontakt:
https://brondby.com/video/0_hfg1cheq
Novi intervju sa Tahirovićem za stranicu kluba.
Novi intervju sa Tahirovićem za stranicu kluba.
“Čuo sam dobre stvari o navijačima, klubu, ambicijama, pogotovo nakon razgovora sa sportskim direktorom. Igrači su me dobro dočekali, osjećao sam se kao malo dijete kada sam napokon zaigrao nakon dugo vremena. Osjećam se kao dio porodice. Sjajna dobrodošlica za mene od navijača i igrača. Želim se što prije vratiti na svoj nivo. Neće biti lako, jer nisam igrao pet, šest mjeseci. Idem utakmicu po utakmicu, na dobrom sam putu, fizički i mentalno sam spreman, ali nisam još uvijek na svom nivou. Mogu mnogo više."
Mali govori top engleski, a i stvarno je pametan.
Prijatno me iznenadio dok sam gledao ovaj intervju – djeluje zreo, korektan i sve nekako iskreno i opušteno, pravo iz srca. Mislim da mu je laknulo kad je prešao u Brøndby, kao da mu je pao ogroman kamen sa ramena.
Bravo Benja!
Prijatno me iznenadio dok sam gledao ovaj intervju – djeluje zreo, korektan i sve nekako iskreno i opušteno, pravo iz srca. Mislim da mu je laknulo kad je prešao u Brøndby, kao da mu je pao ogroman kamen sa ramena.
Bravo Benja!
Nadajmo se da nakon posljednjeg ocajnog nastupa i ove situacije sa Vitalityem on vise nece vidjeti startne postave u repci. 

I ja se nadam da se Mogli odjavi sa foruma
-
- Kontakt:
Ti, Pereira i Sagrotan ste vrsni poznavatelji sporta i sportskih prilika. Treba vise takvih na ovom forumu.
Nekad stavrno pomislim da ste jedna osoba

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Budimo realni ovog panja je bilo dovoljno pogledati jednom da se zakljuci da veze nema. Eto polako i vecina to uvidja. Zelim mu srecu i nek se dokaze barem u ovoj kukuruz ligi ali neka ga sto dalje od repke.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 15:17Ti, Pereira i Sagrotan ste vrsni poznavatelji sporta i sportskih prilika. Treba vise takvih na ovom forumu.
Nekad stavrno pomislim da ste jedna osoba![]()

Riječit, staložen, vidi se da ima uvid u sopstvene mogućnosti, mane i svjestan je da se od njega očekuje više. Tj. ne toliko na tehničkom planu koliko da već jednom poludi, da proradi inat i borbenost, da preore teren, da grize,uostalom sve ono što je i Jorghe tražio od njega.
Ja kad Šariću ili onomad Bešiću vidim oči pri ulasku u igru znam da će da pogine na terenu dok Benjo dijeluje pomalo nezaiteresovano. Možda griješim ali ja tako vidim.
Selektor je s pravom strpljiv s njim jer ruku na srce i nemamo mnogo izbora u veznom redu ali nadam se da će već do Slovenije podići nivo i konačno opravdati očekivanja.
Ja kad Šariću ili onomad Bešiću vidim oči pri ulasku u igru znam da će da pogine na terenu dok Benjo dijeluje pomalo nezaiteresovano. Možda griješim ali ja tako vidim.
Selektor je s pravom strpljiv s njim jer ruku na srce i nemamo mnogo izbora u veznom redu ali nadam se da će već do Slovenije podići nivo i konačno opravdati očekivanja.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
perun je napisao/la: ↑11 apr 2025, 15:37Riječit, staložen, vidi se da ima uvid u sopstvene mogućnosti, mane i svjestan je da se od njega očekuje više. Tj. ne toliko na tehničkom planu koliko da već jednom poludi, da proradi inat i borbenost, da preore teren, da grize,uostalom sve ono što je i Jorghe tražio od njega.
daj boze dase on pocne fajtat poterenu al nevjerujem dase on moze mjenjat vise kocoek jer jeto vise stvar karaktera stosi kod bese idarija spomeno benjoje drugcija tipa igraca onje mjezan nako vjerujem daje iprivatno miran ida nezna zagalamit slabo ali nahrabrnosti isigurnosti uzadnjoj trecini terena treba radit tu moze mlogo napredovati jel kozadnji vezni jetanak
menstrual
Zna mi se nekad zaredat gotovo citava stranica tih blokiranih. Pogotovo kad mentol mogli pocne sam sa sobom da se raspravlja
naprijed rejal
Startna postava u najvecem derbiju Danske.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kada mu se dopusti situacija gdje ne mora koristiti glavu onda pokazuje znakove zivota (to prolazi samo na nizem nivou poput Danske lige)
- RollingPaper
- Kontakt:
Bravo Tahire sine bosanski.
Imate prenos na Arenasport 3. Vode 0:1
Imate prenos na Arenasport 3. Vode 0:1