Sve pare na amkecaado-hz je napisao/la: ↑07 apr 2025, 22:25Slobodni igraci na ljeto pa proberi Mirvicu
BiH
Samir Memisevic
Amar Rahmanovic.
Ivan Basic
Gojko Cimirot
Smail Prevljak
Hrvoje Milicevic
Hrvati
Marin Jakolis odlican igrac
Tomislav Strkalj
Kresimir Krizmanic ko prati HNL vise nego odlican stoper
Dario Župarić iskusan stoper
Bruno Goda odlican bek nije u planovima Rijeke odavno
Srbi
Aleksandar Mesarovic fin vezni, zahvalan igrac
Nemanja Nikolic ovog mozda Partizan nogira
Ima ih jos koji su slobodni na ljeto koliko hoces al su neki starohani i vjerovatno preskupi za nas.
Golmana dovedes Marica iz Zrinjskog
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kyeremech je naš najkorisniji igrač koji je igrao 3 pozicije i stalno su ga rotirali. Dat mu šansu u napadu i kontinuitet da ima. Gdje će iko ikad takvim šaltanjem sa pozicije na poziciju uhvatiti dobar zamah. I nadat se da će početi realizovati šanse.
Ovo je neka moja prognoza za nas do kraja
Sarajevo - HŠK Zrinjski poraz il ti ga dvica
FK Borac-Sarajevo poraz, kec
Sarajevo -FK Sloboda pobjeda, kec
Sarajevo-Željezničar pobjeda, kec
FK Sloga-Sarajevo pobjeda, dvica
Sarajevo -NK Široki B. pobjeda, kec
FK Velež- Sarajevo nerjeseno, X
Sarajevo -FK Radnik B. pobjeda, kec
HŠK Posušje-Sarajevo pobjeda, dvica
KUP necu da prognoziram ali vjerujem da mozemo uzeti
U novi boj ...
Sarajevo - HŠK Zrinjski 1 sa pola snagehz033 je napisao/la: ↑07 apr 2025, 23:28Ovo je neka moja prognoza za nas do kraja
FK Borac-Sarajevo 1
Sarajevo -FK Sloboda 1
Sarajevo-Željezničar x
FK Sloga-Sarajevo x
Sarajevo -NK Široki B. 1
FK Velež- Sarajevo 2
Sarajevo -FK Radnik B. 1
HŠK Posušje-Sarajevo 2
Prolazimo borca u kupu, prognoza 1-2
-
- Kontakt:
Kieremeh je desno smetalo,eto to mu je pozicija.I da šalta se zato što je nesposoban da bilo šta učini na svojoj poziciji pa ga se pokušava iskoristiti zarad njegove brzine,trke i presinga što jedino dobro radi.Herson je napisao/la: ↑07 apr 2025, 21:40Stavi Gulija na lijevog beka i on će također unositi unositi nervozu i gurati utakmice na mlin protivnika. Kyeremeh nije desni bek, niti je to ikada bio u karijeri. Utakmicu protiv Goška je počeo sa klupe, utakmici ranije bio je desni bek, protiv Igmana također na klupi, onda je startao u napadu u prvoj utakmici protiv Borca i tako je tokom cijele sezone. Ne postoji igrač u svijetu fudbala koji bi uhvatio bilokakvu formu i imao pristojnu statistiku u takvim okolnostima. Žrtva je trenerovih eksperimenata. Nije toliko davno bilo kada je u kontinuitetu igrao u napadu sa Hamzom, itekako dobro je to izgledalo tada. Vrlo radan, koristan i iskoristiv igrač. Najbrži igrač lige uz Gulija i Kulašina.
Lik je totalno neinteligentan,konstantno je u ofsajdu,zabija se u protivnika,ne zna asistirati,završnica užasna...
- egocentrik
- Kontakt:
Sarajevo - HŠK Zrinjski 1
FK Borac-Sarajevo X
Sarajevo -FK Sloboda 1
Sarajevo-Željezničar 1
FK Sloga-Sarajevo X2
Sarajevo -NK Široki B. 1
FK Velež- Sarajevo 2
Sarajevo -FK Radnik B. 1
HŠK Posušje-Sarajevo X
FK Borac-Sarajevo X
Sarajevo -FK Sloboda 1
Sarajevo-Željezničar 1
FK Sloga-Sarajevo X2
Sarajevo -NK Široki B. 1
FK Velež- Sarajevo 2
Sarajevo -FK Radnik B. 1
HŠK Posušje-Sarajevo X
Zadnja izmjena: egocentrik, dana/u 08 apr 2025, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Koliko definisete kyeremeha, kad bi od svakog posta uzeo po jednu karakteristiku onda bi dobili Viniciusa.
Kaze "da barem zavrsnicu ima", pa zavrsnica na ovu motoriku igraca dodaje 10mil trzisne vrijednosti.
Ako bi pored startne i maksimalne brzine imao i pravovremeno pozicioniranje, sut, centarsut, dribling onda mi govorimo o igracu vrijednom 100+ miliona.
Tako je kako je. Kyeremeh je otprilike kalibar kakav pristaje doci u nasu ligu, ne mozes ti nesto mnogo bolje dovesti, nemamo budzet od 15 miliona.
Jednom u par godina ces ubosti vladana, gulishu, celika, uzeti lovu i nastaviti dalje.
Ne mozes pricati o konstantnosti i drzanju ekipe na okupu kada gledas prodati najbitnijeg igraca na kraju svake sezone.
Mirvic je dolaskom i sprecavanjem gasenja predstavio model kluba koji moze dati rezultate za 15 godina ili jedne godine kada ne budemo zivi. Da ponovim njegove rijeci: "Cilj mi je napraviti profitabilan i samoodrziv klub kroz akademiju koja ce prodavati igrace u lige petice."
Koliko je to trenutno dobro dok borac uzima 12 puta vise od evrope nego mi od transfera, vrijeme ce pokazati. Uz mnogo vece pare, oni uzimaju i titule.
Postavlja se pitanje sta mi imamo od svega toga.
Kaze "da barem zavrsnicu ima", pa zavrsnica na ovu motoriku igraca dodaje 10mil trzisne vrijednosti.
Ako bi pored startne i maksimalne brzine imao i pravovremeno pozicioniranje, sut, centarsut, dribling onda mi govorimo o igracu vrijednom 100+ miliona.
Tako je kako je. Kyeremeh je otprilike kalibar kakav pristaje doci u nasu ligu, ne mozes ti nesto mnogo bolje dovesti, nemamo budzet od 15 miliona.
Jednom u par godina ces ubosti vladana, gulishu, celika, uzeti lovu i nastaviti dalje.
Ne mozes pricati o konstantnosti i drzanju ekipe na okupu kada gledas prodati najbitnijeg igraca na kraju svake sezone.
Mirvic je dolaskom i sprecavanjem gasenja predstavio model kluba koji moze dati rezultate za 15 godina ili jedne godine kada ne budemo zivi. Da ponovim njegove rijeci: "Cilj mi je napraviti profitabilan i samoodrziv klub kroz akademiju koja ce prodavati igrace u lige petice."
Koliko je to trenutno dobro dok borac uzima 12 puta vise od evrope nego mi od transfera, vrijeme ce pokazati. Uz mnogo vece pare, oni uzimaju i titule.
Dali je MIRVIC odredio da imamo drzavu gdje sve ide na troje. Dalije Mirvic mogao zabranit VICI da bude presjednik saveza. Zasto zrinjski sb borac sliga radnik nezele UDRUZENJE KLUBOVA.. POGLEDAJ SAMO UTAKMICU BORAC GOSK PRIJE ( 8 dana)ErosViverosViv je napisao/la: ↑ Koliko definisete kyeremeha, kad bi od svakog posta uzeo po jednu karakteristiku onda bi dobili Viniciusa.
Pogledaj utakmicu prezadnje kolo prosle godine BORAC IGMAN , kad borac treba da gubi titulu kako se golovi ponistavaju igmanu i kako borac 3 m offsidu sudija pika go sve ujednoj utakmici..
Borac ima u ovom trenutku bolju igru od nas i dobro igaju nema tu puno price, al mora se uzet u obzir da bi borac sa ragularnim sudjenjem vec u februaru izgubio titulu i da bi danas borac igrao sa mnogo manje samopouzdanja..
Sto se tice Keremeha, slabo kad je pravio prevagu kad igra od prve minute, on je super igrac sa klupe jer je ekstrimno brz i poprilicno ima finu kontrolu lopte, zavrsnica je losa sto je razumljivo kao sto ste rekli on da ima zavrsnicu ko Gulisa on bi bio skuplji od Guliha za 3-4 m€. Jer je brzi od gulija i ima bolji dribling.
Ovi igraci mogu bit rezerve, niko od njih nesmije bit planiran u prvih 11
Mustafic
Keremah
Krdzalic
Julardzija
Rogic
Krstic
Butic
Soldo
U prvih 11 od trenutni igraca
Paskalev Gulisa beganovic Gojkovic djordjevic jovic bubanja mujakic. E sad posto znamo da je Gojkovic out do novembra, da cemo Gulisu prodat i da se nezna sta ce bit sa Djordjevicem. DOLAZIMO dotog da od kostura ekipe imamo 5 mozda 6 ako se Djordjevic oporavi. Posto evropa se igra u roku 25 dana po zavrsetku prvenstva MORACEMO dovest STOPERA nivo GOJKOVICA I CAK I BOLJEG
Moramo dovest SPIC IGRACA koji ce bit NIVO BENKE.
Ove ostale pozicije ovise ako Gulisa ostane dok smo u evropi jos SAMO AKO BI MOGLI DOVEST PROVJERENOG GOLMANA KOJI DOBRO BRANI I KOJI IMA MUDNU KESU KO MIRSAD DEDIC. Svi golmani od kad ke Delac otiso su bili losi golmani i povrh toga bez karaktera i muda
Znaci SPIC NABODAC KO BENKO
STOPER KO MUHIDIN ZUKIC SA ZNANJEM Stepanova
Golman META MIRSAD DEDIC
UZ OSTANSK GULISE I NAPOKON OZDRAVLJENJE DJORDJEVICA MOGLI BI MI NAPRAVIT DOBAR REZULTAT U EVROPI STO BI BILI PO MENI PLAY OFF LIGI EVROPE ILI CONFERENCIJE
I U TOM MONENTU KAD DOBRIM IGRACIMA PROPADNU SVE MOGUCE OPCIJE PRODAT GULISU DOVEST 2-3 vezna igraca..
Naravno ako bi gojko i kec iz tuzle bili free agentu maju i budu htjeli doc al ne na nacin ja sam tamo cjenjen ja cu tamo bit tretiran ko kralj kako god da igram a ujedno da ja uzmem jos koji dinar (nekretninu do penzije) i to je to, neka hvala netrebaju nam.
Ni kecu ni gojku nebi dao pare na proslost vec samo ucinak, budes glumio kabadahiju u stilu znas sti ko sam ja neka hvala, jer takve igrace ZZ NEBI J E B A V O ni strucno i doslo bi dotog il oni il Zoran.
Nekazem da bi oni to uradili, al posle saida netreba bit budala
Koliko smo jadni sa ovim, evo vec cetiri godine mi to tako, molimo nekoga da pokaze jaja i dovede igraca. Ne moze, mislim sa parama on moze, ali ne zna. Ili nece. Jer ne moze uci u tal s menadjerima.Imamkarbarum je napisao/la: ↑07 apr 2025, 21:58Shvatam da nismo Real i da ne mozemo dovoditi koga hocemo mi ali hajde Ismire malo jaja da vidimo, evo dovedi ovako nesto posto volis taj juznoamericki miris vjetra i slicno hahah https://www.transfermarkt.com/emerson-b ... ler/747148.
Ovaj bi pojeo ligu, samo tamne puti nam treba to je fudbal.
Mozda je on dobar kao covjek, ali trenutno je u losem drustvu. A ne cudi me da nas razmislja prodati, jer pritisak svakojakih "menadjera" ili ti krimosa je prevelik.
- relativizam
- Kontakt:
Sarajevo - HŠK Zrinjski sa pola snage zrinja istrosenhz033 je napisao/la: ↑07 apr 2025, 23:28Ovo je neka moja prognoza za nas do kraja
FK Borac-Sarajevo ovo ce biti nasa najbolja utakmica 2
FK Velež- Sarajevo pustit ce nas dvica
kup cemo osvojiti,ne znaju oni sta ih ceka iznenadit cemo i njih i nas
Sarajevo - HŠK Zrinjski X
FK Borac-Sarajevo 1
Sarajevo -FK Sloboda 1
Sarajevo-Željezničar x
FK Sloga-Sarajevo 2
Sarajevo -NK Široki B. 1
FK Velež- Sarajevo 2
Sarajevo -FK Radnik B. 1
HŠK Posušje-Sarajevo 2
FK Borac-Sarajevo 1
Sarajevo -FK Sloboda 1
Sarajevo-Željezničar x
FK Sloga-Sarajevo 2
Sarajevo -NK Široki B. 1
FK Velež- Sarajevo 2
Sarajevo -FK Radnik B. 1
HŠK Posušje-Sarajevo 2
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
A do kad cd se prizivat ovi Juznoamerikanci koji ce "prekucat ligu"? Doveli Viverosa, placko, nece u Evropu. Renan i Penaranda dosli da guzze trebe po kafanama, et Renan je i bio dobar kad je tek dosao. Bukvalno od tih silnih juznoamerikanaca samo Marciano valjao, i to prije 20 godina haman. Generalno od stranaca van Ex Yu u 30 god od kraja rata, uboli smo sa Guliashvilijem, Noukenom, donekle Adukorom i Kyeremehom, i et Fanimo je imao finu epizodu dok nije nestalo para. U zadnje 4 titule ovog kluba, u prvoj postavi je bio maksimalno jedan stranac van Ex Yu. Mi nemamo para ni skauting mrezu za neke vrhunske strance, mozes dovest ove igrace nize klase i molit Boga da ubodes. Zar nije pametnije pare koje bi dao ovom Juznoamerikancu dat na bolje trenere i kvalitet akademije? Dat na tri igraca ranga Djordjevica ili Lazica u vakat, Milicevica, nekog poput Cuzea?HyperOS je napisao/la: ↑08 apr 2025, 07:48Koliko smo jadni sa ovim, evo vec cetiri godine mi to tako, molimo nekoga da pokaze jaja i dovede igraca. Ne moze, mislim sa parama on moze, ali ne zna. Ili nece. Jer ne moze uci u tal s menadjerima.Imamkarbarum je napisao/la: ↑07 apr 2025, 21:58Shvatam da nismo Real i da ne mozemo dovoditi koga hocemo mi ali hajde Ismire malo jaja da vidimo, evo dovedi ovako nesto posto volis taj juznoamericki miris vjetra i slicno hahah https://www.transfermarkt.com/emerson-b ... ler/747148.
Ovaj bi pojeo ligu, samo tamne puti nam treba to je fudbal.
Mozda je on dobar kao covjek, ali trenutno je u losem drustvu. A ne cudi me da nas razmislja prodati, jer pritisak svakojakih "menadjera" ili ti krimosa je prevelik.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne postoji klub koji može zadržati igrača, ako je ponuda adekvatna i ako igrač ima želju da ide. Ne pita se samo klub kad je prodaja u pitanju, a koji to igrač nema želju da ode iz ove lige? Kako to ne možete da shvatite, jbt? Vojvodina u februaru 2024. dovela Serija, dečko prekucao ligu i prije mjesec otišao u Molde. Ni godinu dana nije proveo u klubu. Zvezda je tik pred utakmice Lige prvaka prošle sezone prodala najboljeg igrača Hwanga. Rijeka prodaje najbolje igrače Dinamu itd. Nemoguće je zadržati igrača u ovom blatu, kada stigne milionska ponuda na adresu kluba, a igrač preko svojih kanala čuje potencijalne finansijske uslove.ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 apr 2025, 02:25Koliko definisete kyeremeha, kad bi od svakog posta uzeo po jednu karakteristiku onda bi dobili Viniciusa.
Mislim da će nama na ljeto najveći problem biti taj vezni red (ako ne ostanu Lulić i Pavičić) npr. iz Hrvatske kad već spominješ meni dva najzanimljivija igrača su Fetai iz Lokomotive i Kavelj iz Šibenika. Mladi igrači možda bi se trebalo platiti nešto za njih (Fetai malo više u odnosu na Kavelja ako Šibenik ispadne) koji su željni napretka i dokazivanja samo kad bi ih uspjeli istrpiti, što je opet nama najveći problem. Gledam Crepulju nosu Belupo (koprivnički Mesi)ado-hz je napisao/la: ↑07 apr 2025, 22:25Slobodni igraci na ljeto pa proberi Mirvicu
BiH
Samir Memisevic
Amar Rahmanovic.
Ivan Basic
Gojko Cimirot
Smail Prevljak
Hrvoje Milicevic
Hrvati
Marin Jakolis odlican igrac
Tomislav Strkalj
Kresimir Krizmanic ko prati HNL vise nego odlican stoper
Dario Župarić iskusan stoper
Bruno Goda odlican bek nije u planovima Rijeke odavno
Srbi
Aleksandar Mesarovic fin vezni, zahvalan igrac
Nemanja Nikolic ovog mozda Partizan nogira
Ima ih jos koji su slobodni na ljeto koliko hoces al su neki starohani i vjerovatno preskupi za nas.
Golmana dovedes Marica iz Zrinjskog
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
kyeremeh je strasan u odnosu kakve imamo invalide u ekipi
Dovesti crepulju,amkeca i cimirota
Dovesti crepulju,amkeca i cimirota
E čuj crepulju dovesti

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Sarajevo - HŠK Zrinjski X(oni se moraju vaditi nekako a mi ne smijemo izgubiti)
FK Borac-Sarajevo 1(necemo se puno pitati)
Sarajevo -FK Sloboda 1(lagano)
Sarajevo-Željezničar 1(dva puta su se provukli treci nece.)
FK Sloga-Sarajevo x(teska utakmica,ukupno 3 suta i rezultat 0-0)
Sarajevo -NK Široki B. 1(minimalna pobjeda)
FK Velež- Sarajevo 2(dobra igra i golijada rezultat tipa 2-3)
Sarajevo -FK Radnik B. 1(Radniku ce vjerovatno trebati bodovi ali nas to puno ne zanima ali zelim im da ostanu)
HŠK Posušje-Sarajevo x(ako im ne bude trebalo za opstanak)
Kup ispadamo ponovo porazom.
FK Borac-Sarajevo 1(necemo se puno pitati)
Sarajevo -FK Sloboda 1(lagano)
Sarajevo-Željezničar 1(dva puta su se provukli treci nece.)
FK Sloga-Sarajevo x(teska utakmica,ukupno 3 suta i rezultat 0-0)
Sarajevo -NK Široki B. 1(minimalna pobjeda)
FK Velež- Sarajevo 2(dobra igra i golijada rezultat tipa 2-3)
Sarajevo -FK Radnik B. 1(Radniku ce vjerovatno trebati bodovi ali nas to puno ne zanima ali zelim im da ostanu)
HŠK Posušje-Sarajevo x(ako im ne bude trebalo za opstanak)
Kup ispadamo ponovo porazom.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sarajevo - HŠK Zrinjski X
FK Borac-Sarajevo 1
Sarajevo -FK Sloboda 1