FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ja sinocnu utakmicu ne vidim kao kiks Barcelone.
1. Povecana presnost nad konkurentom,
2. Igrali protiv ekipe koja u najboljoj formi uz Barcelonu
Teska utakmica i teske noge kod Barcinih igraca, i ovaj ritam utorak/srijeda vikend mora doci na naplatu. Sad je bitno da se u naredne 4 utakmice gdje su izrazito i apsolutni favoriti (Celta jedini tezi protivnik na papiru) uzme 12 bodova i doceka se Madrid sa min +4, gdje bi i remi bio odlican.
1. Povecana presnost nad konkurentom,
2. Igrali protiv ekipe koja u najboljoj formi uz Barcelonu
Teska utakmica i teske noge kod Barcinih igraca, i ovaj ritam utorak/srijeda vikend mora doci na naplatu. Sad je bitno da se u naredne 4 utakmice gdje su izrazito i apsolutni favoriti (Celta jedini tezi protivnik na papiru) uzme 12 bodova i doceka se Madrid sa min +4, gdje bi i remi bio odlican.
Koji je qrac Rafinji?
Hoce da ga se izbaci iz tima i suspendiju u najbitnijem dijelu sezone?
https://vm.tiktok.com/ZMBxnLgPL/
Hoce da ga se izbaci iz tima i suspendiju u najbitnijem dijelu sezone?
https://vm.tiktok.com/ZMBxnLgPL/
Govedo umislilo da je neki igrač
Ekipa koja nema bar jednog Etooa i nije ekipa.
Uvijek su mi se više sviđali srčani ljudi od onih koji samo završavaju posao.
Uvijek su mi se više sviđali srčani ljudi od onih koji samo završavaju posao.
Od Raphinhe ocekujem da ovaj bijes iskali na Dortmundu.
Sviđa mi se sto divlja
time pokazuje da mu je stalo do pobjede ekipe. Jest da to pokazuje na bezobrazan nacin, al on je fudbaler nije akademik
plus brazilac prgave naravi.
Sviđa mi se sto divlja

Nisam nigdje našao da se premišlja, to su moja nagađanja ovdje od neki dan, ali ne bi me čudilo. Predobar je da ulazi s klupe.Arvid je napisao/la: ↑06 apr 2025, 10:06Pošto Fermin, vidim navodno se nešto premišljaRajaz je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:59Tačno sam znao da slijedi kiks nakon što je Real izgubio
Previše nošalancije i neforsiranih grešaka u zadnjoj trećini plus Yamal usrao svaku koju je dobio i evo ti rezultata. Naravno ne treba ništa oduzeti od Betisa, nisu bez razloga tu gdje jesu. Bartra pokidao.
Šteta, ali možda i bolje pred Dortmund da se malo spuste na zemlju.![]()
Stotku bi 'ladno na stol bacio![]()
![]()
Perverzija od igrača.
Fermin za McAllistera i svi zadovoljni

Vidi korozije u intersportu zaposlenje
Jedan od igraca kojeg su vecina navijaca ismijavali,a kojd je uz par gresaka sasvim solidno odradio svoj poso u barci,za razliku od brojnih skupih promasaja,slicno kao recimo princ amazone iz kineske lige kad je dosao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Matije je kido na lijevoj strani u dresu šišmiša. Uvijek nam je stvarao probleme na lijevoj strani.
Ide Yamal arapima za 250 mil hladno, zakrpit ce sve budzetske supljine
Ide Yamal arapima za 250 mil hladno, zakrpit ce sve budzetske supljine
Nisam gledao utakmicu pa sad sazetak pogledao, rasuli ih ali treba nekad i malo srece, pronosale ih vile da ne prime bar tricu.
Steta, ovako dobro igras sezonu i imas samo 4 boda prednosti koji izgleda ko da nikad nisu treninga skupa odradili, jos ako uzmu titulu lige yebo ovo
Steta, ovako dobro igras sezonu i imas samo 4 boda prednosti koji izgleda ko da nikad nisu treninga skupa odradili, jos ako uzmu titulu lige yebo ovo

Nismo imali srece,al sta je tu je, imalo smo srece protiv atletica npr sa dva gola za pobjedu u sudijskom, tako je to, 6 bodova prednosti bi maltene bila osvojena titula, real bi vjerovatno i halalio ligu vec za vikend, no nema veze, bitno je sledu protiv leganesa dobit u gostima da se pokaze karakter sampionski
A prije toga imamo borusiju u srijedu, vidjecemo tu sigurno koliko vrijedi nasa ekipa jer nece biti nikakvih kalkulacija nego ce se ici maximalno da se pobijedi i sa sto vecom razlikom, vidjdcemo kako se ekipa nosi s pritiskom knock out faze lige prvaka, tu se ne smije desavati sebicnost,laminovi promasaji, sporost levandovskog, odsutjost rafinje i sl, moguce da flik levu i na klupi ostavi a da pocne feran
Isto tako gavi je bio odlican protiv betisa i ne bi me iznenadilo da starta u srijedu
A prije toga imamo borusiju u srijedu, vidjecemo tu sigurno koliko vrijedi nasa ekipa jer nece biti nikakvih kalkulacija nego ce se ici maximalno da se pobijedi i sa sto vecom razlikom, vidjdcemo kako se ekipa nosi s pritiskom knock out faze lige prvaka, tu se ne smije desavati sebicnost,laminovi promasaji, sporost levandovskog, odsutjost rafinje i sl, moguce da flik levu i na klupi ostavi a da pocne feran
Isto tako gavi je bio odlican protiv betisa i ne bi me iznenadilo da starta u srijedu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dortmund je digao formu s novim trenerom + imaju uzvrat kući. S druge strane, Barca ih je već jednom dobila ove sezone.
Uglavnom pobjeda je imperativ, po mogućnosti s 2 razlike. Inače, ako Barca prođe, to bi bilo tek 2 polufinale nakon zadnje titule. Ovako to izgleda po godinama
16 - kvoter
17 - kvoter
18 - kvoter
19 - polufinale
20 - kvoter
21 - osmina
22 - grupa
23 - grupa
24 - kvoter
Baš poražavajući podaci i dokaz koliko je Barca bila udaljena od vrha zadnjih godina.
Uglavnom pobjeda je imperativ, po mogućnosti s 2 razlike. Inače, ako Barca prođe, to bi bilo tek 2 polufinale nakon zadnje titule. Ovako to izgleda po godinama
16 - kvoter
17 - kvoter
18 - kvoter
19 - polufinale
20 - kvoter
21 - osmina
22 - grupa
23 - grupa
24 - kvoter
Baš poražavajući podaci i dokaz koliko je Barca bila udaljena od vrha zadnjih godina.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Zalosno kad se pogleda sve to,pogotovo one dvije sezone s valverdeom gdje smo imali rezultat u prvoj utakmici extra protiv liverpula i rome,gdje bi nas ceko totenhem u finalu, kakve su to gluposti bile i danas ne mogy halaliti mesiju,suarezu i toj ekipi toliku qrcobolju,nosalantnost i glupost da se tako idiotski ispadalo gdje se trofej sam nudio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Treba bit realan i kazati da nije bilo kvaliteta zadnje 3 4 sezone za plasman u polufinale. Ranije se moralo minimalno polufinale uhvatiti jer je ekipa bila po igračkom kadru u top 3 4 ekipe Evrope. Sve je bilo do voljnog momenta i fizičke spreme.
I da se prošla Roma, ispali bi od Liverpoola. Jednostavno ekipa je bila u padu forme drugi dio sezone.Romariooo je napisao/la: ↑08 apr 2025, 11:40Zalosno kad se pogleda sve to,pogotovo one dvije sezone s valverdeom gdje smo imali rezultat u prvoj utakmici extra protiv liverpula i rome,gdje bi nas ceko totenhem u finalu, kakve su to gluposti bile i danas ne mogy halaliti mesiju,suarezu i toj ekipi toliku qrcobolju,nosalantnost i glupost da se tako idiotski ispadalo gdje se trofej sam nudio
Što se Liverpoola tiče, tu jeste prosuta titula. Tottenham je odigrao baš užasno finale.
2016 su dominirali do nesretnog aprila i onda raspad sistema. Falilo je tada širine u ekipi. I za tom sezonom se može žaliti. Ovo ostalo nije bilo realno da se osvoji CL. Samo uz veliku dozu sreće.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ko ce znati,jedna bi se titula tu sigurno uzela,mozda i dvije,nd bi bio problem prici ni liverpula ni real u finalu,valverde je bio odlican treber i znao je igrati na rezultat, ocigledno je kako su ga igraci izdali u tom periodu jer su bili mrskorodni i prezasićeni...
Al eto sta je tu je, i ova sezona podsjeca na taj period, konkurencija nikad slabija, mi imamo eto priliku do finala doci preko dortmunda i intera, brat bratu sami sebi ne bi bolje izabrali, u ligi se borimo s realom ciji smo kvalitet videjli i sinoc gdje ih je arsenal razbucao kao da su osasuna
Veceras moramo satrati dortmunda odma i nadam se da ce flik tako i postaviti ekipu, bice zajimljivo vidjeti ko ce igrat spica,dal feran ili leva, i u veznom redu dilema gavi ili fermin, u odbrani arauho dal ce poceti,po meni bi trebao da se ima ko hrvati sa durasijem onim spicom njihovim
Al eto sta je tu je, i ova sezona podsjeca na taj period, konkurencija nikad slabija, mi imamo eto priliku do finala doci preko dortmunda i intera, brat bratu sami sebi ne bi bolje izabrali, u ligi se borimo s realom ciji smo kvalitet videjli i sinoc gdje ih je arsenal razbucao kao da su osasuna
Veceras moramo satrati dortmunda odma i nadam se da ce flik tako i postaviti ekipu, bice zajimljivo vidjeti ko ce igrat spica,dal feran ili leva, i u veznom redu dilema gavi ili fermin, u odbrani arauho dal ce poceti,po meni bi trebao da se ima ko hrvati sa durasijem onim spicom njihovim
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- jasonstatham
- Kontakt:
Fermin ili Gavi? 

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.