Več sam pisao na tu temu.Herson je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:57Izazivaš samo veći revolt u raji ovakvim komentarima. Pravi navijači moraju i kritikovati. Onoga koga voliš moraš i kritikovati kada griješi, da ne zastrani i ne skrene sa puta. Najveća greška je zatvarati oči i praviti se slijep, tako voljenom odmažeš i učestvuješ u njegovom posrnuću. Evidentno je da Sarajevo ne stoji dobro već duži period, to su samo potvrdile utakmice protiv Borca i Igmana, kao i sinošnje gostovanje već prežaljenom Gošku. Sarajevo se početkom marta oprostilo od borbe za titulu i skoro ispalo iz Kupa. Kada na ovo dodamo i igru i ono što gledamo na terenu, apsolutno nema razloga za bilo kakvim optimizmom i pozitivom. Više štete može prouzrokovati ova neutemeljena i lažna pozitiva.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ljudima se nakloniti

-
- Kontakt:
+1SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:09Dva puta Sarajevo i jednom Zrinjski sve u gostima u 10 dana.
Ljudima se nakloniti![]()
Realno nema im se sta reci,i to sve uz korektno sudjenje.
Ostaje nam da radimo jer smo u ozbiljnoj krizi iz koje se moramo izvuci.Treba nam jaka pobjeda da nas digne,3 boda u petak savrsena prilika.Ne smijemo zijaniti 3 od 4 kuci nikako,nek se dobro spreme za petak i nek igraju!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
U Evropi ne mogu nastimat jbg.
Treba gledat, uciti, raditi, trenirati i sistemski se nadograđivati.
Ovo veceras je dobro i za nas, jer racunam da nece toliko biti fokusirani na kup (nadam se da nece), pa mozda bi to mi mogli iskoristit... a nije da ne znamo iznenadit kad sami sebe otpišemo.
-
- Kontakt:
Ne treba odustajat zbog jednog gola.
Nisu nas 0:6 pobijedili uz neku fenomenalnu igru.
Tačno ovdje neki imaju pamćenje zlatne ribice.

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Oni imaju,izgradjen tim kroz citavu sezonu i Konferencijsku ligu ne rotiraju tacno zna se sta koji igrac radi i rutinirali su 2x Sarajevo sada i Zrinjski je bespomocan nema se sta pricati o sudjenju jednostavno u formi suNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:12+1SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:09Dva puta Sarajevo i jednom Zrinjski sve u gostima u 10 dana.
Ostaje nam da radimo jer smo u ozbiljnoj krizi iz koje se moramo izvuci.Treba nam jaka pobjeda da nas digne,3 boda u petak savrsena prilika.Ne smijemo zijaniti 3 od 4 kuci nikako,nek se dobro spreme za petak i nek igraju!
Pogodili sa kapitalcima, nema tople vode, nema pokušaja zbunjivanja protivnika i eksperimenata, ista formacija i sistem i protiv Panathinaikosa i protiv Vojkovića.zgembo89 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:50Oni imaju,izgradjen tim kroz citavu sezonu i Konferencijsku ligu ne rotiraju tacno zna se sta koji igrac radi i rutinirali su 2x Sarajevo sada i Zrinjski je bespomocan nema se sta pricati o sudjenju jednostavno u formi suNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:12+1SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:09Dva puta Sarajevo i jednom Zrinjski sve u gostima u 10 dana.
Ni Vico ni Beus, niko nam nije vezao ruke, da i mi ovo primjenimo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meni su najjace price oko nekakve adaptacije.Hajde okej za trenera treba stvarno vremena da uklopi sve vizije,da igraci pofataju kako i sta ali igracima po dolaskuLucas je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:57Pogodili sa kapitalcima, nema tople vode, nema pokušaja zbunjivanja protivnika i eksperimenata, ista formacija i sistem i protiv Panathinaikosa i protiv Vojkovića.zgembo89 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:50Oni imaju,izgradjen tim kroz citavu sezonu i Konferencijsku ligu ne rotiraju tacno zna se sta koji igrac radi i rutinirali su 2x Sarajevo sada i Zrinjski je bespomocan nema se sta pricati o sudjenju jednostavno u formi suNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:12
+1
Ni Vico ni Beus, niko nam nije vezao ruke, da i mi ovo primjenimo.

Dan te yebo mi Durakovica cekamo godinu i po ne odigra 5 dobri minuta i jos se buni sto ide na posudbu oni promjenili na ljeto citav tim skoro i svi se pokazali kao pojacanja.Meijers,Despotovic,Ogrinec,Savic,Carolina,Skorup(odma se prodao),golmani...Otislo im pola kljucni igraca iz prosle sezone.
Druze ponovit cu jos 100 puta,ili znas igrati ili ne znas.Mani me suplje nekakve.Masno ste placeni i hocu odma prevagu na terenu ne zanima me nista dosao si u Sarajevo.Ako ces se prenemagati nemoj ni dolaziti.Momci koji nisu znali pokazati gdje je Bosna na mapi dodju i budu instant prevaga.Nisi dosao u Bundesligu nego u ligu gdje ako si malo brzi uspjet ces.Muka mi je vise od cekanja iskren da vam budem.
Dovodite ciljana pojacanja i karakterne igrace.
Mi smo ismijavali Despotovica a velicali Turkesa.Ne dovodi Zrinjski jace igrace od nas ali znaju sta im treba i samo uklapaju u sistem.Ne izmisljaju toplu vodu svako pola godine.Kod nas svaki trener ima nekakvu viziju.I ovo sa 352 nece nam nikada uspjeti.
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sve objašnjeno od A do Ž. Pa Despotovic, nije mislim ni prošao ljetne pripreme, prekucao jesenas, na proljece samo nastavio teror.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 apr 2025, 23:11Meni su najjace price oko nekakve adaptacije.Hajde okej za trenera treba stvarno vremena da uklopi sve vizije,da igraci pofataju kako i sta ali igracima po dolasku![]()
Dan te yebo mi Durakovica cekamo godinu i po ne odigra 5 dobri minuta i jos se buni sto ide na posudbu oni promjenili na ljeto citav tim skoro i svi se pokazali kao pojacanja.Meijers,Despotovic,Ogrinec,Savic,Carolina,Skorup(odma se prodao),golmani...Otislo im pola kljucni igraca iz prosle sezone.
Druze ponovit cu jos 100 puta,ili znas igrati ili ne znas.Mani me suplje nekakve.Masno ste placeni i hocu odma prevagu na terenu ne zanima me nista dosao si u Sarajevo.Ako ces se prenemagati nemoj ni dolaziti.Momci koji nisu znali pokazati gdje je Bosna na mapi dodju i budu instant prevaga.Nisi dosao u Bundesligu nego u ligu gdje ako si malo brzi uspjet ces.Muka mi je vise od cekanja iskren da vam budem.
Mi smo ismijavali Despotovica a velicali Turkesa.Ne dovodi Zrinjski jace igrace od nas ali znaju sta im treba i samo uklapaju u sistem.Ne izmisljaju toplu vodu svako pola godine.Kod nas svaki trener ima nekakvu viziju.I ovo sa 352 nece nam nikada uspjeti.
-
- Kontakt:
Ljudi ba pogodili sa svime. Marnuli te dva puta kad je suđenje bilo perfektno i onda neko dođe i palamudi ovdje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 apr 2025, 23:11Meni su najjace price oko nekakve adaptacije.Hajde okej za trenera treba stvarno vremena da uklopi sve vizije,da igraci pofataju kako i sta ali igracima po dolasku![]()
Okej sve greške koje su išle protiv nas, u kupu si imao top suđenje nisi pokazao nista.
Al Nema veze, nije nam ni zadnji ni prvi puta. Zato kažem trebamo uciti od drugih, ako ne znamo onda prepisati. Raditi, rasti i sistemski se nadograđivati a ne svake polusezone 7 igraca otjerat pa 7 igraca dovesti zajedno sa trenerom.
-
- Kontakt:
Pa gdje je ko spomenuo sistem u konstataciji Borca ?
Ljudi su uboli sa svim pojačanjima i igraju čvrst dobar fudbal, to je činjenica koju niko ne može osporiti.
Ali da bi se ostvario zapaženiji i zdraviji rezultat mora sistemski da se radi na duže staze, postepeno ekipu nadograđuješ čuvajući kostur i glavne igrače.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ado-hz, amypitar, Anex, Arhitekt, BeYaZ, boki86, Bosniacum Lilium, budzak, casual033, Cautinho, chamberlain24, Combattente87, Confiance, Fouzi1, Fudo, galia95, grbavicka1921, greenwood, Haksss, head88, HZbec, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, karama10, Kaunas, keli, kraljlavova, Lecler, LegendKiller, macahz, MaroonBjelave, mercurial, mikimaus, MisterGuardiola, MSOZ101, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, newton_heath_lyr, Pantelija, Pitar6785, plisek, Posejdon, Rajvosa4ever, riki46, ristagrad, roccosiffredi, SamoDaKazeem, seha77, selver79, skoJaa, Skojevska, spezial, stokastoka23, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Vanja8, Vaya, zagorski, ŠTA_JE i 720 gostiju.