Pade Duke.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako si faca kao Dodik smijes kako god hoćeš.
Ma ne moze, to ti se samo tako cini. Ono bolje vi znate svakako, ali ne moze niko protiv drzave, da je najgora drzava na svijetu, samo je pitanje vremena. Kolumbija se sa Pablom 10 godina "ganjala", jos kriminalac, koliko se hapsio El Chapo itd. Biti ce uhapsen, samo polako.
Jesam ti reko da je ovo godina Houstona i to kakav comebackMogli je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:23Pade Duke.![]()
Autofagija ili ti na forumu poznata kao gefufnin postsoko je napisao/la: ↑06 apr 2025, 00:01Imal sta za popit?VensanKasel je napisao/la: ↑05 apr 2025, 23:55Znam da u slobodno vrijeme šamara SDA botove na ovom forumu![]()
Evo ja radim neki diet, samo voda i kafa po 20-24 sata post.
Smanjio secer i alkohol, u 15 dana jedan dan se opustim. Popio sam jedan old fashion neki dan pa me obori
Da iskljucimo politiku, zanima me ima li neka zakonska granica od koliko godina dijete smijes staviti i voziti na skuteru?
Pa google je.bo ga tiBeduin je napisao/la: ↑06 apr 2025, 15:06Da iskljucimo politiku, zanima me ima li neka zakonska granica od koliko godina dijete smijes staviti i voziti na skuteru?
Kao sto smije dijete od 16 godina cimi mi se poloziti testove i voziti scooter, vjerujem da bi trebala biti i mogucnost da vozis dijete na istome pa dal' da sjedi ispred tebe ili pozadi da stavis dodatno sjediste namijenjeno za djecu ili kako to vec ide.
Ma to mi jutros naumpade za scooter i kontam mozda neko ima iskustva sa time.alemsa je napisao/la: ↑06 apr 2025, 15:15Pa google je.bo ga tiBeduin je napisao/la: ↑06 apr 2025, 15:06Da iskljucimo politiku, zanima me ima li neka zakonska granica od koliko godina dijete smijes staviti i voziti na skuteru?
Kao sto smije dijete od 16 godina cimi mi se poloziti testove i voziti scooter, vjerujem da bi trebala biti i mogucnost da vozis dijete na istome pa dal' da sjedi ispred tebe ili pozadi da stavis dodatno sjediste namijenjeno za djecu ili kako to vec ide.
Dijete mlađe od 12 godina ne smije se prevoziti na mopedu, triciklu, motociklu i četvorociklu
Zar nije 2 mjeseca zabrane ?armando je napisao/la: ↑06 apr 2025, 15:54Čuj to, pa otkad dijete smije sjediti naprijed? Jel ti murjak šta rekao? Ima i njih bruka nepismenih.
Ja sa dijetetom došao iz Njemačke do BiH i sve carinske kontrole i niko ni habera.
Dijete imalo nepunih 12 godina.
Razlog, karavan u pitanju sa spuštenim zadnjim sjedištima i pun robe![]()
Nekad davno idem sa Heco pijace i skrećem lijevo prema gradu, tek se žuto upalilo i ja gas preko šina, kad braća zaustavljaju odmah na sljedećem proširenju ili biješe neka stanica. I tako kaže kolege sa pijace vidjele da je bilo crveno i ne možeš se sa njim ubjeđivati.
Rekoh piši kaznu ( 400km i 3 mjeseca zabrane) jer imam čovjeka u Novom Gradu koji to može riješiti![]()
Kad je uzeo podatke i završava zapisnik upisuje vozilo Mercedes benzinac![]()
Ja imao neki kombi gdje je uz naziv vozila bilo i Benz.
Mislim nepunih 12g imalo dijete i sreca moja pa mi progledao kroz prste, jos uzeo i knjizicu da mi procita zakon ako ne vjerujem.armando je napisao/la: ↑06 apr 2025, 15:54Čuj to, pa otkad dijete smije sjediti naprijed? Jel ti murjak šta rekao? Ima i njih bruka nepismenih.
Ja sa dijetetom došao iz Njemačke do BiH i sve carinske kontrole i niko ni habera.
Dijete imalo nepunih 12 godina.
Razlog, karavan u pitanju sa spuštenim zadnjim sjedištima i pun robe![]()
Nekad davno idem sa Heco pijace i skrećem lijevo prema gradu, tek se žuto upalilo i ja gas preko šina, kad braća zaustavljaju odmah na sljedećem proširenju ili biješe neka stanica. I tako kaže kolege sa pijace vidjele da je bilo crveno i ne možeš se sa njim ubjeđivati.
Rekoh piši kaznu ( 400km i 3 mjeseca zabrane) jer imam čovjeka u Novom Gradu koji to može riješiti![]()
Kad je uzeo podatke i završava zapisnik upisuje vozilo Mercedes benzinac![]()
Ja imao neki kombi gdje je uz naziv vozila bilo i Benz.