Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Sta radi ovaj Sanchez, jel realan ikako
Nisam razočaran uopće, ako se pogleda sastav i transferi vidi se koji je cilj kluba, dok jedni budu dovodili Gyokeresa, Isaka Nica Williamsa mi ćemo dovesti Liama Delapa, Šeška, Estevao nema ni 18 godina krhak ko niko, zadovoljni ljudi napretkom Jacksona, šta će nam dobar napadač, dovest ćemo Gitensa, sve neprovjereno, sve u ovom trenutku borba za LŠ ako i to, Nkunku mnogi su mislili da ćemo oko njega graditi igru, ako se ne plasiramo u LŠ tek ćemo dovoditi djecu, ovo nije naš Chelsea, ovo je haos, kupim igrača pa dovim da bude nešto od njega. Što nisu kupili Brajton pa se tako s njima igrali, koji kreteni
Ma nije sve ni do igraca,mareska je zivi ocaj,on je upropastio jamesa,jednog od najboljih desnih bekova na svetu,nesto se gubi ulazi u vezu,daj mu da centrira i ubacuje loptu sa krila u kazneni to mu je snaga.
Onakav boli q nisam odavno vidiosuperFrankie je napisao/la: ↑06 apr 2025, 15:27Kako Nkunku nezainteresovano izgleda, ja ne znam sta je ovo
-
- Kontakt:
Jackson će se barem boriti, ali očekujem strašan promašaj koji će nas koštati 2 boda
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Što reče komentator Džekson za 2 min i 40 sec.pokazao više od nkunkua za poluvrijeme
-
- Kontakt:
Ukopa nas Mareska sa svojim taktikama i formacijama,njega,Sancheza,Gusta,Nkunkua,Sancha,KDH,Maduekea,Dzeksona,Fofanu poslat nekome kao poklon 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na kraju realan remi, ekipa koja nema četiri mjeseca gostujuće pobjede u EPLu ne zaslužuje da igra u LP u sljedećoj sezoni.
- wadethegreat
- Kontakt:
Razumijem Jackson i Palmer tek se vratili ali brate ovako izmjesan sastav...
Trebali su svi poceti pokusati ih rano napuniti i onda lagano.
Mozda i uspijemo biti u top 5 ali sa ovakvom igrom i ovakvim "rotacijam" poginuli bi u LP...
Trebali su svi poceti pokusati ih rano napuniti i onda lagano.
Mozda i uspijemo biti u top 5 ali sa ovakvom igrom i ovakvim "rotacijam" poginuli bi u LP...
Ljudi dragi da je tu Abramovich mi bi imali Maignana na golu, na krilu Nica Will, u napadu Isaka siguran sam, ovo je do ciljeva uprave, ne bismo nikad imali ni Marescu, dakle sve je do uprave
Ne pravim se pametan samo neko moje razmišljanje i poređenje gdje smo sada i šta smo imali da bi skontali gdje smo
1.golman tipa Čeha,Kurtoe ili nekih svjetskih jedinica
2.minimalno jedan bek tipa Ešli Kola,Baneta Ivanovića
3.oba stopera tipa Terija,Karvalja,Kejhila...
4.krilo ili veznjak tipa Hazarda,Lamparda itd.
5.svjetski napadač tipa Drogbe...
Ne ulazim u to da li je to moguće ili ne ,bez ovakvih tipova igrača smo tu gdje jesmo to jest prosjek...
Igrači koji mogu odgovoriti izazovima su Caisedo,Palmer,Džejms bez povreda i donekle Enzo.
Ove ostale ako bi analizirao bojim se da ću pasti u previliki depresiju i ne želim su kvariti dan.....pozzzz.
1.golman tipa Čeha,Kurtoe ili nekih svjetskih jedinica
2.minimalno jedan bek tipa Ešli Kola,Baneta Ivanovića
3.oba stopera tipa Terija,Karvalja,Kejhila...
4.krilo ili veznjak tipa Hazarda,Lamparda itd.
5.svjetski napadač tipa Drogbe...
Ne ulazim u to da li je to moguće ili ne ,bez ovakvih tipova igrača smo tu gdje jesmo to jest prosjek...
Igrači koji mogu odgovoriti izazovima su Caisedo,Palmer,Džejms bez povreda i donekle Enzo.
Ove ostale ako bi analizirao bojim se da ću pasti u previliki depresiju i ne želim su kvariti dan.....pozzzz.
Klasično pravilo kvalitet a ne kvantitet, e u kretena u upravi je obrnuto, nisu sposobni potpisat ugovor sa sponzorom na dresu, a da sastave normalnu ekipu
- superFrankie
- Kontakt:
Ma kome da centrira? Nkunkuu kojem je voljni momenat u minusu? Marescina najveca greska sinoc je bila previse izmiksana ekipa
- superFrankie
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Stavljao sam ja statistiku mislim da je u top 3 u evropi po parametrima igre nogama.
Sve ono sto nam treba hahhahah.
Ma na ljeto uzima broj 1 sigurno.
Nema smisla trositi pare na golmana pored njega i ostalih rupa.
Sve ono sto nam treba hahhahah.
Ma na ljeto uzima broj 1 sigurno.
Nema smisla trositi pare na golmana pored njega i ostalih rupa.
- superFrankie
- Kontakt:
U nekom najboljem slucaju za sljedecu sezonu: Petrovic broj 1, Jorgensen rezerva, Sanchez prodan a Penders na posudbu u Strasbourg
- wadethegreat
- Kontakt:
Penders bi mogao biti bas dobar golman za par godina do tada idealno imati Petrovica i Jorgensena.superFrankie je napisao/la: ↑07 apr 2025, 23:44U nekom najboljem slucaju za sljedecu sezonu: Petrovic broj 1, Jorgensen rezerva, Sanchez prodan a Penders na posudbu u Strasbourg
Navodno hoce da vise moze li se Penders odmah takmiciti a li po meni posudba bi mu godila slicno kao Petrovicu.
- Pensioner26
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.