A mozda bude penal za nas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci kad kazes da je igra ocajna ( kao sto i jeste ) onda si pljuvator i samo tjeras? Bravo legendo, igramo fantasticno. Kombinacije, tacnost i preciznost u pasu, lucidnost u igri, ma igra san snova! Ako Bog da igramo grupe. Uzivaj u ovoj ljepoti od fudbalaPendulum je napisao/la: ↑05 apr 2025, 21:48Smarate i vi sa tjeranjem svako 7-10 mjeseci.JuricaSpindl je napisao/la: ↑05 apr 2025, 21:41Smaras brate iskreno sa "pitarima", clanskim, posjetom itd. Užas od ekipe i igre, ti ako vidis drugacije svaka ti cast
Ova priča o platama igrača mi je nasmiješnija. Jel je to vi sa foruma dajete iz svog džepa pa je to kao neki "argument"?
Odjavi se klošaru jedan. Piša te Gordeziani!
Gledam i ja i to bi bila najpostenija odluka
Ja samo kažem da se za 7-10 mjeseci ne može napraviti šampionska ekipa. Treba treneru (u ovom trenutku se zove Zekić) pa ko god to bio dati podršku i kontinuitet na klupi barem 2 sezone pa onda tjerati a ne poslije dvije ili tri loše odigrane utakmice.JuricaSpindl je napisao/la: ↑05 apr 2025, 21:56Znaci kad kazes da je igra ocajna ( kao sto i jeste ) onda si pljuvator i samo tjeras? Bravo legendo, igramo fantasticno. Kombinacije, tacnost i preciznost u pasu, lucidnost u igri, ma igra san snova! Ako Bog da igramo grupe. Uzivaj u ovoj ljepoti od fudbalaPendulum je napisao/la: ↑05 apr 2025, 21:48Smarate i vi sa tjeranjem svako 7-10 mjeseci.JuricaSpindl je napisao/la: ↑05 apr 2025, 21:41
Smaras brate iskreno sa "pitarima", clanskim, posjetom itd. Užas od ekipe i igre, ti ako vidis drugacije svaka ti cast
Ova priča o platama igrača mi je nasmiješnija. Jel je to vi sa foruma dajete iz svog džepa pa je to kao neki "argument"?