Evo sad baš gledam... možda je Amar tražio nekakav tim slične kvalitete kao Drina i to na gostovanju, da vidi otprilike kako bi to izgledalo... iako će neko reći da se trećeligaš ne može porediti sa prvoligašem, mislim da ove dvije ekipe nisu daleko po kvaliteti, a moguće je da se slijedeće sezone nađu u istom rangu...Pasha je napisao/la:Doboj naselje pored Kaknja, a ne grad Doboj
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ova Mladost igra u 2 Federalnoj, a Drina ako ispadne ide u 1 Republike srpske.. Ali inace ova ekipa Mladosti je odlicna..Hawking je napisao/la:Evo sad baš gledam... možda je Amar tražio nekakav tim slične kvalitete kao Drina i to na gostovanju, da vidi otprilike kako bi to izgledalo... iako će neko reći da se trećeligaš ne može porediti sa prvoligašem, mislim da ove dvije ekipe nisu daleko po kvaliteti, a moguće je da se slijedeće sezone nađu u istom rangu...Pasha je napisao/la:Doboj naselje pored Kaknja, a ne grad Doboj
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa ta druga federalna je treći rang takmičenja (kad kažem liga na to mislim), znači ako ide gore biće drugi rang takmičenja, dok će i Drina ako ispadne također biti drugi rang takmičenja, što će reći da su u istom rangu takmičenja, a ne u istoj ligiBaja_Zvjerka je napisao/la:Ova Mladost igra u 2 Federalnoj, a Drina ako ispadne ide u 1 Republike srpske.. Ali inace ova ekipa Mladosti je odlicna..Hawking je napisao/la:Evo sad baš gledam... možda je Amar tražio nekakav tim slične kvalitete kao Drina i to na gostovanju, da vidi otprilike kako bi to izgledalo... iako će neko reći da se trećeligaš ne može porediti sa prvoligašem, mislim da ove dvije ekipe nisu daleko po kvaliteti, a moguće je da se slijedeće sezone nađu u istom rangu...Pasha je napisao/la:Doboj naselje pored Kaknja, a ne grad Doboj

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
LAZAR ne bi ni u bazen,a ne u gol Mladosti u friendly match...Al' ne bi bio on da je drukcije.
U Turbini bi bio visak...
U Turbini bi bio visak...
Osim - drugo ime za Želju !
samo bih htio da vas pitam, jel radite opet majce pobjednici kupa?
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ima li siraultras je napisao/la:samo bih htio da vas pitam, jel radite opet majce pobjednici kupa?

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jeste, vec su uradjene, jucer sam kupio jednu.ultras je napisao/la:samo bih htio da vas pitam, jel radite opet majce pobjednici kupa?
pa ima kod nas ovih vasih sosona mogli ste posao sklopiti,j e b a t ce vas LikceEdin-TM87 je napisao/la:Jeste, vec su uradjene, jucer sam kupio jednu.ultras je napisao/la:samo bih htio da vas pitam, jel radite opet majce pobjednici kupa?

ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
- Bianconeri1988
- Kontakt:
a šo je najgore niko ti ne vjerujeultras je napisao/la:pa ima kod nas ovih vasih sosona mogli ste posao sklopiti,j e b a t ce vas LikceEdin-TM87 je napisao/la:Jeste, vec su uradjene, jucer sam kupio jednu.ultras je napisao/la:samo bih htio da vas pitam, jel radite opet majce pobjednici kupa?

Ž '21!
Imal kod vas majica "Osigurali opstanak 2010/2011"?ultras je napisao/la:samo bih htio da vas pitam, jel radite opet majce pobjednici kupa?
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Bi' l' ti to volio da imaš mene na majci?ultras je napisao/la:samo bih htio da vas pitam, jel radite opet majce pobjednici kupa?

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Sta ima ultra gerila?Kako kuci?ultras je napisao/la:samo bih htio da vas pitam, jel radite opet majce pobjednici kupa?
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- kosewsko hill
- Kontakt:
Naš najbolji stoper,to mogu sigurno reći.Stvarno šteta što je pauzirao ovoliko vremena i sada će mu najveći problem biti psihološke prirode ,imao sam skoro istu povredu kao i on, pravo je teško ponovo biti isti ili bolji nego prije povrede...uglavnom sretno Bogitanzla je napisao/la:Bogicevic igra u Zvorniku?
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... h-ambicija
Što se tiče utakmice sa Lišticom, nevjerovatno je bilo vidjeti kako iz one letargije iz prvog poluvremena počeše igrati u nastavku..znači da je to samo problem u glavi a ne toliko u kvalitetu.
Isto tako, Ćulum je dosta falio u toj utakmici,budući da je ušao u dobru formu nakon dugo vremena.Ipak on i Svraka bolje funkcionišu nego Savić i Svraka.
Također, titula se ne smije još zaboraviti jer prije svega igrači treba da shvate da igraju za F.K. ŽELJEZNIČAR i da se ponašaju u skladu sa imenom i renomeom tog kluba.
Željo - My first love!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Prva utakmica finala kupa BIH koja se igra na Grbavici Aprila 27, 2011, igrat ce se u promjenjenom terminu. Naime, na zahtjev uprave FK Zeljeznicar termin je promjenjen sa 17.00h na 19.30h.
TV prenos upitan za sada!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Onda TV prenosa neće biti na BHT1 sigurno, jer se to večer igra CL, a zna se da UEFA ima stroga pravila što se tiče TV prva za Ligu šampiona tj utakmice se moraju prenosti inače tv kuća koja je otkupila prava mora platiti kaznu za prekršaj ugovora...Capt_Billy je napisao/la:Prva utakmica finala kupa BIH koja se igra na Grbavici Aprila 27, 2011, igrat ce se u promjenjenom terminu. Naime, na zahtjev uprave FK Zeljeznicar termin je promjenjen sa 17.00h na 19.30h.![]()
![]()
A nek je vala samo nočni termin

Jedino da se utakmica igra recimo četvrtkom...
Ž '21!
pa glupo je to da bude u isto vrijeme kao i CL. .... 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A i ja sam to kontao, još igraju Real - Barca...forza je napisao/la:pa glupo je to da bude u isto vrijeme kao i CL. ....
Ž '21!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nek je ba 8i treba tako kome je stalo do zelje doci ce na tekmu mada bi se moglo pemjestit za cetvrtakBianconeri1988 je napisao/la:Onda TV prenosa neće biti na BHT1 sigurno, jer se to večer igra CL, a zna se da UEFA ima stroga pravila što se tiče TV prva za Ligu šampiona tj utakmice se moraju prenosti inače tv kuća koja je otkupila prava mora platiti kaznu za prekršaj ugovora...Capt_Billy je napisao/la:Prva utakmica finala kupa BIH koja se igra na Grbavici Aprila 27, 2011, igrat ce se u promjenjenom terminu. Naime, na zahtjev uprave FK Zeljeznicar termin je promjenjen sa 17.00h na 19.30h.![]()
![]()
A nek je vala samo nočni termin
Jedino da se utakmica igra recimo četvrtkom...

svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.