I nije bas
NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Polako ljudi sa tim zaključcima daleko su ovi, a ovi su blizu. Ovo je dio sezone kad dosta ekipa taktizira, gledaju na koga bi u prvoj rundi. Svasta je tu posrijedi.
A sto se MVP tice, to vjv Jokicu je najmanje bitno, on ce dati sve od sebe u PO da ekipa ode sto dalje. Sa zdravim Murrayem , MPJ i da dodam jos Gordona koji je njima u PO jako bitan faktor, Denver ce se itekako pitati dosta
A sto se MVP tice, to vjv Jokicu je najmanje bitno, on ce dati sve od sebe u PO da ekipa ode sto dalje. Sa zdravim Murrayem , MPJ i da dodam jos Gordona koji je njima u PO jako bitan faktor, Denver ce se itekako pitati dosta
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Pa kakvi zakljucci prosla skoro sezona a oni u zadnjih 10 odbrana lige, kad je ekipa s tako losom odbranom zadnji put osvojila?ronaldo99 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 09:59Polako ljudi sa tim zaključcima daleko su ovi, a ovi su blizu. Ovo je dio sezone kad dosta ekipa taktizira, gledaju na koga bi u prvoj rundi. Svasta je tu posrijedi.
I čuj taktizira se, a ostalo 4-5 utakmica do kraja s tim da između trećeg i osmog mjesta 1-2 pobjede prave razliku hoćeš li imati homecourt ili ići u play-in.nerkolfc je napisao/la: ↑05 apr 2025, 10:21Pa kakvi zakljucci prosla skoro sezona a oni u zadnjih 10 odbrana lige, kad je ekipa s tako losom odbranom zadnji put osvojila?ronaldo99 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 09:59Polako ljudi sa tim zaključcima daleko su ovi, a ovi su blizu. Ovo je dio sezone kad dosta ekipa taktizira, gledaju na koga bi u prvoj rundi. Svasta je tu posrijedi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma OKC pustila Raketama,lagano ljudi kontaju bolje da se ovi na pozicijama od 3 do 6 kolju izmedju sebe 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Malo

Ma OKC je htjela 70 pobjeda, Houston ih odvalio. Meni Houston liči na Boston 2022, kad su ubili odbranom a naprijed bilo guravo.
Što se tiče finala, Boston-GSW bi bio potencijalni epic jer tu trenutno u tom matchupu ima najviše rivaliteta u NBA
Što se tiče finala, Boston-GSW bi bio potencijalni epic jer tu trenutno u tom matchupu ima najviše rivaliteta u NBA
Ma Boston vs LaL je finale koje bi srusilo rekorde gledanosti u to nema sumnje, i nba liga bi sad potpisala to finale
Sila ste moj Aleme. Izgleda da smo vas svi potcijenili. Nakon ovoga bi sve osim minimalno finala zapada bilo razocarenje.alemsa je napisao/la: ↑05 apr 2025, 03:08Samo se slaziTripleThreat je napisao/la: ↑05 apr 2025, 03:05Ja bih u Tier 3 stavio GSW i Lakerse, a Clipperse premjestio u Tier 4. Sa svim ostalim se slažem.
+20 deremo kompletnu Okc, bez Brooksa. Kakva zona Udoke , matchups sa dvojicom visokihnajbolji trener Raketa u zadnjih 25 godina
![]()

Nema sanse da ovi Lakersi mogu izbaciti Rakete bez pomoci lige, Doncic ne moze imati vise od jedne jake tekme u toj seriji jer ce ga Amen staviti u dzep, jednu ga mozda pos.ere. LeBronu 62 godine playoff inteziteta se samo moze rado sjecati, odbrane nemaju i da oni mogu paritati ovim mladim letecim Raketama ma ni u snu

Nema sanse da ce te vi doci do Lakersaalemsa je napisao/la: ↑05 apr 2025, 14:26Nema sanse da ovi Lakersi mogu izbaciti Rakete bez pomoci lige, Doncic ne moze imati vise od jedne jake tekme u toj seriji jer ce ga Amen staviti u dzep, jednu ga mozda pos.ere. LeBronu 62 godine playoff inteziteta se samo moze rado sjecati, odbrane nemaju i da oni mogu paritati ovim mladim letecim Raketama ma ni u snusamo znsci liga narativ "LeBron prvi igrac u 67oj godini zivota" itd.

Bukvalno su mogli biti top 4 iz godine u godinu sa onim core-om igrača. Ne bi nikad bili favoriti da izađu sa zapada, ali jbg može ti se uvijek otvoriti kao 2021 sa povredama konkurenata. A i mogao si unaprijediti roster kroz draft i neke manje tradeove.
Uglavnom sve je bolje nego ovo što su uradili.
Clippersi će biti heben protivnik bilo kome dok se Kawhi ne povrijedi u drugoj utakmici prve runde.
Ma izbacice ih Harden sam ako treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.