Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Iako zasad važi samo za Srbiju, F1 ovaj vikend na Areni komentiraju Uroš Pavlović i Božidar Popović.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja sam svakako navikao gledati sa ovim hrvatskim komentatorima tako da mi je svejedno, erceg mi je bolji na moto gp al i tamo mi je jedan od hrvatskog dvojca sasvim slusljiv (razliciti ljudi tamo rade formulu 1 i motogp)
Haotican drugi trening, 4 crvene zastave.
Ovo ce vecinu ekipa poremetiti u pripremi. Ovaj trening na kraju nista nam ne prikaza. Cini se samo da je Mclaren i dalje broj 1.
Ovo ce vecinu ekipa poremetiti u pripremi. Ovaj trening na kraju nista nam ne prikaza. Cini se samo da je Mclaren i dalje broj 1.
Po ovome meclaren je daleko ispred ostatka karavana. Cini mi se ipak puno 0.4 u odnosu na ferari.
Al hajd da sacekamo sutra kvale pa da vidimo ima li neka druga ekipa vise brzine da poreniti 1-2 meclarena ovjde.
Ono sto je sigurno u dosta hladnojim uslovima se vozi i to se dosta igrati ulogu na gume. Trka bi mogla isto biti zanimljiva sa te tacke gledista, a moguca je i kisa za vrijeme trke
Al hajd da sacekamo sutra kvale pa da vidimo ima li neka druga ekipa vise brzine da poreniti 1-2 meclarena ovjde.
Ono sto je sigurno u dosta hladnojim uslovima se vozi i to se dosta igrati ulogu na gume. Trka bi mogla isto biti zanimljiva sa te tacke gledista, a moguca je i kisa za vrijeme trke
Izgleda da ce u nedjelju tokom utrke kise biti 100%.
Tako je najvljeno , a japan i kisa bice svega. Sto je najgore unistice nam trku sa puno SC i mozda i crveni zastava.
Doohan je bivši do naredne trke.
Dali djetetu da se igra s bolidima.
Dali djetetu da se igra s bolidima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AshburtonG
- Kontakt:
A poslije Doohana bi Alonso mogao. Njegov katastrofalan pocetak sezone prolazi ispod radara.
Sta bi sa dine i treninga za ferari?
- AshburtonG
- Kontakt:
A, da, tako je i pisalo....smetnuo sam

- AshburtonG
- Kontakt:
I ja sam isto mislio da je danas trebao vozit, pa procitah negdje da je ipak Bahrein u pitanju.
-
- Kontakt:
Ima li kakve sanse da se vrati Pavle Zivkovic, srdan Erceg i Aleksandar Dankic
Najjače bi bilo da Lawson potuce i Yukia i Maxa u kvalama. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Meclaren je bas dominantan ovdje, sve osim 1-2 na startu je bas veliko iznenadjenje
Q1, Cunoda odlican. Isto vrijeme kao i Max, u par hiljaditinki. A i Liam prodje u Q3 

Opet trava gori
Da se ovo bilo gdje drugo desava, ne bi mi bilo cudno. Nevjerovatno da su ovo Japanci sebi dopustili

Da se ovo bilo gdje drugo desava, ne bi mi bilo cudno. Nevjerovatno da su ovo Japanci sebi dopustili

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.