Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Bgm sumnjam ja da ce se to izravnati. Kako je krenuo, moglo bi samo jos dole ici. Za dan te najjače firme izgubile po 200-300 milijardi u vrijednosti, vrijednost dolara na najnizem nivou na kakvom nije bila mjesecima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sta ce se izravnati, lik potopio 5 triliona dolara, sto je haman godisnji budzet federalne vlade (za 2024. prihodi $5T, rashodi $6.8T).
Zadnja izmjena: BaiMai, dana/u 04 apr 2025, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
GGMU
Ovo je rijetka situacija kad su zapravo baboed i palestinac ispravniji od ostalih.CAGarfia je napisao/la: ↑04 apr 2025, 20:58Mene apsolutno boli qurac i za Trojkom i SDfA. Ako Trojka uspije riješiti Dodika, glasat ću za njih kao što sam glasao i 2022. godine jer će odstraniti jedan od kancera koji ozbiljno šteti ovoj državi. Ako ne, neka narod odluči bez mog glasa između zelenih izdajnika i Trojke. Vjerujem da će epilog ove situacije sa Dodikom i dati odgovor ko će dobiti izbore 2026. godine.
Zaista je postalo mučno čitati botove i jedne i druge strane kad se uđe u ovu raspravu. Kao što Virto reče postoji sigurno dobar broj ljudi koji u ovoj situaciji navijaju za Dodika. Avdo Avdić je najpoznatiji.

- akisarajevo92
- Kontakt:
joj Niksica mamlaza, kakva bruka od covjeka
kako je dosao na ovu poziciju,ne izgleda ni ne zvuci kao neko ko je sposoban voditi i najobicniju birtiju u nekoj vukojebini
kako je dosao na ovu poziciju,ne izgleda ni ne zvuci kao neko ko je sposoban voditi i najobicniju birtiju u nekoj vukojebini
Don't believe the hype.
Prikrivaju kriminal.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 22:48joj Niksica mamlaza, kakva bruka od covjeka
Pogledaj samo biznis njegovog brata.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mi niti možemo niti hoćemo ga hapsiti. Realno, ljudi drže kontrolu najvećih pozicija u državi. Nije sve, trtenutno, ni do naših jer nije isto ovdje dati nalog za hapšenje ili recimo u Španiji. Naši su krivi što su ovo dozvolili, naša politika dodvoravanje nas je dovela do toga da nemamo države.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma uvijek je bio dno dna. Sjecam se dobro prije vise od deset godina kad su bili oni veliki protesti kako je spinovao na fejsu kod senada da su protestanti narkomani i da su pronadjene odredjenje kolicine droge kod istih, sto je iz mupa odmah demantovano. Od tada on je kod mene prekrizen za sva vremena. Doduse dovoljno je samo pogledati nacin na koji prica i generalno njegov stav da shvatis o kakvom se liku radi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 22:48joj Niksica mamlaza, kakva bruka od covjeka
Mozda ode jos dole, 2008 je otislo 40%. Vidjecemo, ja sam reagovo na vrijeme.Bundesliga je napisao/la: ↑04 apr 2025, 22:27Bgm sumnjam ja da ce se to izravnati. Kako je krenuo, moglo bi samo jos dole ici. Za dan te najjače firme izgubile po 200-300 milijardi u vrijednosti, vrijednost dolara na najnizem nivou na kakvom nije bila mjesecima.
Investori ne trpe, jedini izlaz im je layoffs sad.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Da, čak i da podignu cijene potrošnja će se smanjiti jer ljudi sigurno neće trošiti pare olako. Tako da pušing je svakako. Bgm syebaše i vas i nas sa narandžom.
I am not yet born; O hear me.
Algoritam mi vjerovatno kao i većini čim je aktuelno počeo izbacivati snimke iz Gaze ovih dana.
Za mene je nerealno da neko može ono raditi. Ono se nikad u historiji čovječanstva nije nigdje vidilo, kakav barbarizam, kakvi monstrumi, kakva je ono bolest u p.. materinu.
Ako suti Arabija i ostale prodane arapske zemlje Amerika se bar smatra civilizacijom pa nerealno je da oni kakvi god zlocinci bili mogu ovaj pokolj i barbarizam gledati live.
Znaci monstrumi hladno čekaju da se djeca krenu igrati njih 30-40 i dignu ih u zrak sa betonom od zgrada po 100 metara u vis. Nisam moga vise gledati, rijeka krvi teče ulicom.
Za mene je nerealno da neko može ono raditi. Ono se nikad u historiji čovječanstva nije nigdje vidilo, kakav barbarizam, kakvi monstrumi, kakva je ono bolest u p.. materinu.
Ako suti Arabija i ostale prodane arapske zemlje Amerika se bar smatra civilizacijom pa nerealno je da oni kakvi god zlocinci bili mogu ovaj pokolj i barbarizam gledati live.
Znaci monstrumi hladno čekaju da se djeca krenu igrati njih 30-40 i dignu ih u zrak sa betonom od zgrada po 100 metara u vis. Nisam moga vise gledati, rijeka krvi teče ulicom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Pensioner26
- Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑04 apr 2025, 23:33Algoritam mi vjerovatno kao i većini čim je aktuelno počeo izbacivati snimke iz Gaze ovih dana.
Sami sebe podigli prema pojedinim bolesnicima ovdje.
- Pensioner26
- Kontakt:
Pa dovoljno je pogledati kako je došao na vlast, glasalo za njega jedno manje selo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 22:48joj Niksica mamlaza, kakva bruka od covjeka
Evo dolazi i Kaja Kallas.
Kakva diplomatska ofanziva Konakovića, u ovih godinu dana je došlo više važnih ljudi nego u proteklih 20 godina.
Kakva diplomatska ofanziva Konakovića, u ovih godinu dana je došlo više važnih ljudi nego u proteklih 20 godina.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
Mi wifi range extender pro je kod mene odradio posao, gdje je prije jedva bilo interneta sada su sve crtice, moram se baš udaljiti da na 2 spadne a nije skup bio.feniksptica je napisao/la: ↑04 apr 2025, 00:07Je l ima neko neki pojačivač WiFi signala ? Je l pomaže?
Telemach ima dobar net to stoji, al signal baca 36.4 cm
Kako bez po muke slaže

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Baboon, leo1946, MisterGuardiola i 13 gostiju.