Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sage
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Sage » 04 apr 2025, 21:07

Hah, pa ako ga uhapsi recimo Španije(po toj željno išcekivanoj Interpol potjernici), ide izručenje BiH tj. Sudu BiH. Kad je dolazilo onoliko naroda na ona suđenja, zamisli tad...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 apr 2025, 21:08

kakav brat, pa Mile proglasi nezavisnost, može ti se, nećemo u rizik
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 apr 2025, 21:13

sljivo je napisao/la:
04 apr 2025, 21:05
Da vodite drzavu vi biste je za mjesec upropastili. Kod vas samo bic, kandzija, puska, metak, zatvor. Sta ce uradit njemacka, nista, mozda se neko oglasi kako je zabrinut.jedva cekaju u svijetu da se nesto desi u bosni pa da oni udaraju bicem. Kad uvedu neku sankciju nekome ja slavim dva dana, eto koliko ocekujem od drugih. Isto kao da prarite politiku od jucer, u ratu su ljudi ginuli svaki sat, a politika se radila mjesecima i godinama. Nedo bog da ste u ratu, mislim da bi sami sebi presudili.
Navikao Bosnjo samo na silu :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 04 apr 2025, 21:15

akisarajevo92 je napisao/la:
04 apr 2025, 21:03
rizicno, rizicno :yawn:

pa i da ga uhapse bez ikakvih problema rizicno ce ga biti i drzati u zatvoru poslije

sve nosi rizik

ako se boje rizika najbolje da se sve ovo batali
Karikiram,

dođe Mile u Sarajevo (što sam siguran da će kad tad uraditi) i povede ovu žandarmariju tzv Mupa RSa. Hoćemo li gledati kako taj Mup stoji na ulicama Sarajeva jer 'ne želimo da rizikujemo'? :rol:

Nerealno je šta ljudi pričaju. Državna agencija za istrage i zaštitu ne želi da rizikuje u hapšenju kriminalaca. Pa to je stvarno jedan od najvećih bisera ikada, a bilo ih je. :tokralju:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2025, 21:17

Da udari kometa isto tako ne bi rizikovali. Puno to "da..."

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 apr 2025, 21:23

O **** sve svoje
slika

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 04 apr 2025, 21:41

Kad bi 2035. RS slavila 10 godina nezavisnosti u Sarajevu bi i dalje vagali šta dalje, kad reagirati, je li pravo vrijeme, smije li se.

BaiMai
Kontakt:

Post Postao/la BaiMai » 04 apr 2025, 21:41

Sheyi je napisao/la:
04 apr 2025, 21:23
O **** sve svoje
slika
Nije to nista, sad ce ti doci ovi sto se razumiju da ti objasne kako je to dobro za prosjecnog amerikanca, sa ovim ne mislim na Alema, odma da se zna.
GGMU

tiketoke
Kontakt:

Post Postao/la tiketoke » 04 apr 2025, 21:46

avenija je napisao/la:
04 apr 2025, 20:59
Skandalozan odnos

Oglasila se njemačka ministica: Dodikovi predstavnici su prijetili nasiljem meni i mojoj delegaciji

Ovo je nerealno, ovo je ekstremnije od Putina i Kim Jong Una..
Baš me zanima reakcija Njemačke..

Nadam se da se nećemo morati sami mi obračunati sa njim i da će biti pomoci od Nato i Eufora zbog manjeg broja žrtava.

Nerealno mi je da ovo EU u svojoj bašti dopušta i kapiram da će se uključiti jednog trenutka ofanzivno samo je potrebno da probosanski izdajnici i strašljive p krenu hrabro odgovoriti na državni udar.
Pokušat cu ti ovo prokomentirati sa socio-psiholoskog aspekta. Anglosaksoni s obe strane Atlantika su jednostavno takvi , poštuju silu i cijene kada im neko pokaže zube. Sjetimo se vezenja Unproforaca za stubove 1995te ..Oni su odustali od Dodika kada su vidjeli da mu ne mogu ništa,porazio im jednog ambasdora u BiH , visokog predstavnika pomnožio sa nulom itd itd slično tome Čović im pokaže zube i kaže da neće biti kako vi naredite ,oni se samo pomire s tim. Nikave crne liste , sankcije to je samo šarena laža ,sa zaqrac efektom, koliko im se odupriješ toliko te poštuju i tjt
Na globalnom niovu pogledaj kakve su im kuje Egipat, Arabija , Emirati i slični beduini.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 apr 2025, 22:08

BaiMai je napisao/la:
04 apr 2025, 21:41
Sheyi je napisao/la:
04 apr 2025, 21:23
O **** sve svoje
slika
Nije to nista, sad ce ti doci ovi sto se razumiju da ti objasne kako je to dobro za prosjecnog amerikanca, sa ovim ne mislim na Alema, odma da se zna.
Ovo jos malo pa ce se izravnati. Korporacije nece pustiti da stock investori gube previse. Najveci problemi ce biti sa nabavljanjem djelova iz europe i azije. Smanji se potrosnja, onda jedini izlaz je masovni layoffs(otkazi) da stock investori ne gube. Znaci obicni covjek placa da bi bogati ostali bogati.

BaiMai
Kontakt:

Post Postao/la BaiMai » 04 apr 2025, 22:23

Od ovog mogu i imati samo koristi oni najbogatiji koji su se i korz svaku krizu jos vise obogatili, ali eto meni je fascinantno dokle se ide sa opravdavanjem svega sto Trump radi. Ono vec vidim obicnog covjeka Magovca, kako sjedi u mraku i bjedi i idalje sebi govori, al im ga je suknuo Trump 🙈

Kao i juce Make America Poor Again 😎
GGMU

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2025, 22:27

Bgm sumnjam ja da ce se to izravnati. Kako je krenuo, moglo bi samo jos dole ici. Za dan te najjače firme izgubile po 200-300 milijardi u vrijednosti, vrijednost dolara na najnizem nivou na kakvom nije bila mjesecima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

BaiMai
Kontakt:

Post Postao/la BaiMai » 04 apr 2025, 22:36

Sta ce se izravnati, lik potopio 5 triliona dolara, sto je haman godisnji budzet federalne vlade (za 2024. prihodi $5T, rashodi $6.8T).
Zadnja izmjena: BaiMai, dana/u 04 apr 2025, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
GGMU

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 04 apr 2025, 22:36

CAGarfia je napisao/la:
04 apr 2025, 20:58
Mene apsolutno boli qurac i za Trojkom i SDfA. Ako Trojka uspije riješiti Dodika, glasat ću za njih kao što sam glasao i 2022. godine jer će odstraniti jedan od kancera koji ozbiljno šteti ovoj državi. Ako ne, neka narod odluči bez mog glasa između zelenih izdajnika i Trojke. Vjerujem da će epilog ove situacije sa Dodikom i dati odgovor ko će dobiti izbore 2026. godine.

Zaista je postalo mučno čitati botove i jedne i druge strane kad se uđe u ovu raspravu. Kao što Virto reče postoji sigurno dobar broj ljudi koji u ovoj situaciji navijaju za Dodika. Avdo Avdić je najpoznatiji.
Ovo je rijetka situacija kad su zapravo baboed i palestinac ispravniji od ostalih. :yawn:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 04 apr 2025, 22:48

joj Niksica mamlaza, kakva bruka od covjeka

kako je dosao na ovu poziciju,ne izgleda ni ne zvuci kao neko ko je sposoban voditi i najobicniju birtiju u nekoj vukojebini
Don't believe the hype.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2025, 22:50

04 apr 2025, 22:48

kako je dosao na ovu poziciju,ne izgleda ni ne zvuci kao neko ko je sposoban voditi i najobicniju birtiju u nekoj vukojebini
Prikrivaju kriminal.

Pogledaj samo biznis njegovog brata.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 apr 2025, 22:59

Mi niti možemo niti hoćemo ga hapsiti. Realno, ljudi drže kontrolu najvećih pozicija u državi. Nije sve, trtenutno, ni do naših jer nije isto ovdje dati nalog za hapšenje ili recimo u Španiji. Naši su krivi što su ovo dozvolili, naša politika dodvoravanje nas je dovela do toga da nemamo države.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 04 apr 2025, 23:09

04 apr 2025, 22:48

Ma uvijek je bio dno dna. Sjecam se dobro prije vise od deset godina kad su bili oni veliki protesti kako je spinovao na fejsu kod senada da su protestanti narkomani i da su pronadjene odredjenje kolicine droge kod istih, sto je iz mupa odmah demantovano. Od tada on je kod mene prekrizen za sva vremena. Doduse dovoljno je samo pogledati nacin na koji prica i generalno njegov stav da shvatis o kakvom se liku radi.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 apr 2025, 23:15

Bundesliga je napisao/la:
04 apr 2025, 22:27
Bgm sumnjam ja da ce se to izravnati. Kako je krenuo, moglo bi samo jos dole ici. Za dan te najjače firme izgubile po 200-300 milijardi u vrijednosti, vrijednost dolara na najnizem nivou na kakvom nije bila mjesecima.
Mozda ode jos dole, 2008 je otislo 40%. Vidjecemo, ja sam reagovo na vrijeme.
Investori ne trpe, jedini izlaz im je layoffs sad.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 04 apr 2025, 23:22

:cool:

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.