Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Jbte, lik policijom najuruje strane zvaničnike. Ovo ni Vladimir Putin nije u stanju da uradi 

Neki dan Gorica nakon sankcija Dodiku i klapi od strane Njemacke i Austrije napisala, ma sve sto se ima vidjeti u Njemackoj ima i u Gornjoj Maoci
Lik samo sebe ukopava sa ovim debilanama. Cuj istjerati duznosnicu Njemacke

Lik samo sebe ukopava sa ovim debilanama. Cuj istjerati duznosnicu Njemacke

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najmoćniji u Evropi, vrijeđa sve redom, komplet MZ, dužnosnike iz Amerike, ambasadore... a ministricu iz jedne velike Njemačke otjera hladno iz entiteta i niko ništa.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 20:11Najmoćniji u Evropi, vrijeđa sve redom, komplet MZ, dužnosnike iz Amerike, ambasadore... a ministricu iz jedne velike Njemačke otjera hladno iz entiteta i niko ništa.
Takoe, treba poslati nečiju djecu da izginu u akciji hapšenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam prije 4-5 godina imao problem sa dometom WiFi signala koji sam uspješno riješio.feniksptica je napisao/la: ↑04 apr 2025, 00:07Je l ima neko neki pojačivač WiFi signala ? Je l pomaže?
Telemach ima dobar net to stoji, al signal baca 36.4 cm
Htio sam da mi signal baca u gajbu udaljenu 7-8 metara od rutera. Uzeo sam dva Asusova rutera i povezao ih u AiMesh sistem - jedan mi je centralni (zakačen na modem, tj. normalan ruter), a drugi node/čvor (uz prozor gajbe). Sistem omogućava simbiozan rad rutera, za razliku od pojačivača signala koji uslovno rečeno parazitiraju, tj razvlače i oslabljuju signal rutera, te kreiraju nove blind spots u kući/stanu. Ta dva rutera su me koštala 250 KM, jer ovi jeftini ne podržavaju AiMesh.
Međutim, nema garancije da će ti to riješiti problem. Postoji više faktora koje moraš uzeti u obzir, kao što je tip objekta u kojem živiš (kuća/stan), tip i debljina izolacije unutar objekta, broj okolnih WiFi mreža itd.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Lijepo je to Cudicka objasnilaVirtu4l je napisao/la: ↑04 apr 2025, 20:15baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 20:11Najmoćniji u Evropi, vrijeđa sve redom, komplet MZ, dužnosnike iz Amerike, ambasadore... a ministricu iz jedne velike Njemačke otjera hladno iz entiteta i niko ništa.

Rijesit ce to Cia
, samo kad jave da je se razbolio, nesto mu, fasovo neku bolest.. mislim da vec polako im ide na zivce, svima

- baboedindzeko09
- Kontakt:
1. Imam FaceTV, tako da ne moraš doslovno ponavljati riječi i mantre koje je tvoj idol/šef centrale vrtio na toj televiziji prije desetak minuta. Imam izuzetno dobar sluh – dovoljno je da se nešto kaže jednom.Virtu4l je napisao/la: ↑04 apr 2025, 20:15baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 20:11Najmoćniji u Evropi, vrijeđa sve redom, komplet MZ, dužnosnike iz Amerike, ambasadore... a ministricu iz jedne velike Njemačke otjera hladno iz entiteta i niko ništa.
2. Na hapšenja se ne šalju sekretarice, već specijalci koji su cijeli život obučavani za takve situacije i koji su prihvatili taj posao svjesni svih rizika. Svaki zaposlenik je unaprijed upoznat s opasnostima koje posao nosi.
Po toj logici, ako nas 6-7 sad uđe u banku s bombama oko pasa i 10 kalašnjikova, hoćeš reći da se ne bi specijalci pojavili u roku od 3 minute da nas neutraliziraju i uhapse jer bi mogli pucati na njih ili se raznijeti bombom pa će nečije dijete izginuti?
Bolje je da ga ne hapse, ovako haba RS i sebi jos vise zagorcava zivot. Taman je tako najbolje. A ono sto pokusava sprovesti ne moze svakako, da je mogo vec bi sve bilo gotovo. Pasce kad tad.
Priča o slanju nečije djece u smrt = nemamo muda da ga hapsimo, ako stranci riješe - dobro i jest.
Probosanski kukavičluk i MZ sa politikom kompromisa (Baja zaprijeti, oni mu izađu u susret zbog mira kući) su glavni razlog što se ovaj ovoliko kur.či.
Sutra da proglasi nezavisnost niko od naših qurcem ne bi mrdnuo i opet bi se šupljirala priča o institucijama. I ja sam stava da trebaju raditi posao, ali pitanje je hoće li ikada uraditi završni udar? Kukavičluk pojedinih koji se kriju iza retorike da neće slati ničije dijete u smrt uprkos jasnoj podršci i EU i Amerike daje jasan odgovor. Neće.
Zašto bi strani faktor reagovao direktno ako iste te institucije ne budu u stanju da obave zadatak ?
Probosanski kukavičluk i MZ sa politikom kompromisa (Baja zaprijeti, oni mu izađu u susret zbog mira kući) su glavni razlog što se ovaj ovoliko kur.či.
Sutra da proglasi nezavisnost niko od naših qurcem ne bi mrdnuo i opet bi se šupljirala priča o institucijama. I ja sam stava da trebaju raditi posao, ali pitanje je hoće li ikada uraditi završni udar? Kukavičluk pojedinih koji se kriju iza retorike da neće slati ničije dijete u smrt uprkos jasnoj podršci i EU i Amerike daje jasan odgovor. Neće.
Zašto bi strani faktor reagovao direktno ako iste te institucije ne budu u stanju da obave zadatak ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jos ostaje samo da se proseta po FBiH a tvrdim da ga ni tad ne bi niko uhapsio
pitanje je dana kad ce i na taj nacin poniziti ovu kvazidrzavu
pitanje je dana kad ce i na taj nacin poniziti ovu kvazidrzavu
Don't believe the hype.
Jos niste napustili bih, sta cekate?
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 20:29
Po toj logici, ako nas 6-7 sad uđe u banku s bombama oko pasa i 10 kalašnjikova, hoćeš reći da se ne bi specijalci pojavili u roku od 3 minute da nas neutraliziraju i uhapse jer bi mogli pucati na njih ili se raznijeti bombom pa će nečije dijete izginuti?
Logika ti je na nivou osnovca.
Nije ovo pljačka banke, već hapšenje jedne od najmoćnijih osoba u jednoj državi. Zagarantovano krvoproliće, plus sve ono što slijedi poslije.
To poslije je veoma važno, jer čovjek ne treba biti previše pametan da zaključi da bi ti i ostala zelena pješadija odmah sve to adresirali aktuelnoj vlasti. Već vidim tebe i kompaniju kako pišete "poslali nekoga da pogine" itd, itd.
Ponavljam, prosto je fascinantno koliko svi vi navijate za Dodika u ovoj situaciji. Jednostavno ne možete da se pomirite sa činjenicom da ga je Trojka uništila i poslala u političku penziju, a najvjerovanije i u zatvor ili egzil.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ti si dečko pofino bolestan. Umišljaš stvari koje nikad niko nije rekao, niti su nečije riječi ukazivale na to.
Kaže se da ga treba hapsiti = navijamo za njega, botovi;
Kaže se da ga neće uhapsiti, nego da će pobjeći = navijamo za njega, botovi.
Nikad nije kasno za liječenje, bez obzira što su ti godine prošle na gluposti, a evo vidim prolaze ti i dan danas.
Barem sam te pročitao da si od slova do slova počeo vrtiti mantru koju si čuo par minuta prije posta na Face-u od šefa
Nikad nije kasno za liječenje, bez obzira što su ti godine prošle na gluposti, a evo vidim prolaze ti i dan danas.
Barem sam te pročitao da si od slova do slova počeo vrtiti mantru koju si čuo par minuta prije posta na Face-u od šefa

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Neće familija da nas primi. Ima li nafake šta da mi završiš?
Mene apsolutno boli qurac i za Trojkom i SDfA. Ako Trojka uspije riješiti Dodika, glasat ću za njih kao što sam glasao i 2022. godine jer će odstraniti jedan od kancera koji ozbiljno šteti ovoj državi. Ako ne, neka narod odluči bez mog glasa između zelenih izdajnika i Trojke. Vjerujem da će epilog ove situacije sa Dodikom i dati odgovor ko će dobiti izbore 2026. godine.
Zaista je postalo mučno čitati botove i jedne i druge strane kad se uđe u ovu raspravu. Kao što Virto reče postoji sigurno dobar broj ljudi koji u ovoj situaciji navijaju za Dodika. Avdo Avdić je najpoznatiji.
Zaista je postalo mučno čitati botove i jedne i druge strane kad se uđe u ovu raspravu. Kao što Virto reče postoji sigurno dobar broj ljudi koji u ovoj situaciji navijaju za Dodika. Avdo Avdić je najpoznatiji.
Skandalozan odnos
Oglasila se njemačka ministica: Dodikovi predstavnici su prijetili nasiljem meni i mojoj delegaciji
Ovo je nerealno, ovo je ekstremnije od Putina i Kim Jong Una..
Baš me zanima reakcija Njemačke..
Nadam se da se nećemo morati sami mi obračunati sa njim i da će biti pomoci od Nato i Eufora zbog manjeg broja žrtava.
Nerealno mi je da ovo EU u svojoj bašti dopušta i kapiram da će se uključiti jednog trenutka ofanzivno samo je potrebno da probosanski izdajnici i strašljive p krenu hrabro odgovoriti na državni udar.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 20:49Ti si dečko pofino bolestan. Umišljaš stvari koje nikad niko nije rekao, niti su nečije riječi ukazivale na to.
Barem sam te pročitao da si od slova do slova počeo vrtiti mantru koju si čuo par minuta prije posta na Face-u od šefa![]()
Nema razloga za vrijeđanje, znam da je to vaš modus operandi, ali morate se bar nekad suzdržati.
I da, ja nemam šefa.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
rizicno, rizicno
pa i da ga uhapse bez ikakvih problema rizicno ce ga biti i drzati u zatvoru poslije
sve nosi rizik
ako se boje rizika najbolje da se sve ovo batali

pa i da ga uhapse bez ikakvih problema rizicno ce ga biti i drzati u zatvoru poslije
sve nosi rizik
ako se boje rizika najbolje da se sve ovo batali
Don't believe the hype.
Da vodite drzavu vi biste je za mjesec upropastili. Kod vas samo bic, kandzija, puska, metak, zatvor. Sta ce uradit njemacka, nista, mozda se neko oglasi kako je zabrinut.jedva cekaju u svijetu da se nesto desi u bosni pa da oni udaraju bicem. Kad uvedu neku sankciju nekome ja slavim dva dana, eto koliko ocekujem od drugih. Isto kao da prarite politiku od jucer, u ratu su ljudi ginuli svaki sat, a politika se radila mjesecima i godinama. Nedo bog da ste u ratu, mislim da bi sami sebi presudili.