Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Pa nije niko lud više da gine i ustaje za dodikov, kiflin ili bakirov opstanak. Ljudi su već prošli jedan pakao i dobil qrc, više neće. Sad samo može bit haos ako narod ogladni, a radi doma naroda, dodika, politike, države više neće niko da pravi nikakve ustanke.
Ima posla na mješalici na ZapaduQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 15:58zato i jesmo tu gdje jesmo 90% naroda ovako razmislja, a jednog jutra neces vise morati na taj posao ici s obzirom na to u kojem pravcu ide ova drzavatiketoke je napisao/la: ↑04 apr 2025, 15:46Joj ja ne znam kako mozete vise upm , sve dok plata redovno liježe , nije deficit hrane i goriva i isto se kupuje po OK cijeni, **** me se ko je na vlasti i sta se desava u parlamentu. Meni je svejedno dal Dodika osudili ili ne ,isti mi đavo kad ujutro moram na posao.
narod se zabio u se i u svoje kljuse, svi nesto pokusavaju da ostvare, kuce stanovi auta poslovi putovanja a nazalost zapostavili smo kljucno pitanje a to je ono opstanka ovdje i to ce nas skupo kostati..
a onda nece biti ni poslova ni auta ni kuca ni stanova![]()

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Me nevezano za to, nego opcenito. 98% vlada sirom svijeta nisu uopste tu za narod, nego za svoje benefite, a to prvo im je glavna svrha postojanja. Svako to zna, niko nista, suti bitno je da mozes prezivjeti i haj. Porez samo sto ti jos na zrak ne naplacuje a i to, kad bi skontali kako, bi uradili.sljivo je napisao/la: ↑04 apr 2025, 16:17Pa nije niko lud više da gine i ustaje za dodikov, kiflin ili bakirov opstanak. Ljudi su već prošli jedan pakao i dobil qrc, više neće. Sad samo može bit haos ako narod ogladni, a radi doma naroda, dodika, politike, države više neće niko da pravi nikakve ustanke.
A sta mozes napraviti, nista. Mozes samo zaglaviti u zatvoru ili u mezaru. Nije ovo francuska, a i oni su digli revoluciju jer je nestalo para a ne zato sto imaju dodika kao kralja ili drzavu koja ne funkcionise.
- JayCatwright
- Kontakt:
bukvalno ovo

I found freedom. Losing all hope was freedom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pročitati naziv teme još jednom.
Ako je nejasan, pročitati ponovo
Ako je nejasan, pročitati ponovo
-
- Kontakt:
Kako se kreću kurbani u Sjedinjenim Američkim Državama?soko je napisao/la: ↑04 apr 2025, 16:14A lika, nisam bio u toku. Reko interesuje te nesta pa eto haj sad gledaj![]()

Mislim da najčešće idu na četiri noge.
A u kom pravcu to ide.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 15:58
zato i jesmo tu gdje jesmo 90% naroda ovako razmislja, a jednog jutra neces vise morati na taj posao ici s obzirom na to u kojem pravcu ide ova drzava

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ovakvo ponizenje Njemačka diplomatija nije dobila zadnjih nekoliko decenija. Šta radi siledzija..bit će zanimljivo vidjeti hoce li Njemačka dalje oštrije djelovati ili će pokušati sakriti skandal, posto ima sa foruma dosta naših u DE neka napisu hoce li biti ovo tjeranje policijom Njemačke ministrice u medijima kao udarna vijest.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To ti je ista ova situacija ko sa Medjedom. Misli da može silom zato sto mu par puta prodje i zato sto mu par njegovih krezubaca u tome aplaudira… Al kad tad ga sustigne.
-
- Kontakt:
Sta vi mislite od skracenoj nastavi za vrijeme Ramazana?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zvuci kao nešto sto će Dodik uvesti u skole u RS prvi dan kad predje na islam.
Ili cim mu u posjet dodje Kadirov.
Ili cim mu u posjet dodje Kadirov.
Vučićevi mediji još uvijek ništa ne objavljuju.
Međed ga je ponovo zabio i Vučiću. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bgm ovo je odlično, neka samo nastavi sa ovakvim genijalnim potezima 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- napoleon72
- Kontakt:
Jbt u jednom trenutku mi djeluje da je sve ovo rijeseno vec i da je pao neki dogovor da Mile radi sta hoce, a onda vidis ovako neke poteze i Stevandica koji se Trampu zalijepio na X profil ko tinejdzerka Justin Bieberu. Ono, Mile djeluje presamouvjeren, al ovi njegovi ko macke u vreci. Bog zna na sta ce sve izac.Bundesliga je napisao/la: ↑04 apr 2025, 19:04Bgm ovo je odlično, neka samo nastavi sa ovakvim genijalnim potezima![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne