Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Necemo o izbornom zakonu ovdje. Ima foruma koji se bave tim temama.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Bager je upaljen. Treba ga samo natočiti. Po mogućstvu u Ljubuškom na benzinskoj.
Tbf dugo bolji post nisam procitaoadmin je napisao/la: ↑03 apr 2025, 15:47Oni ovim pokušavaju postati industrijska sila kao Kina. Ali tu nemaju apsolutno nikakve šanse. Ne može Amerikanac živjeti kao Kinez. U smogu, umirati od zagađenja i biti sretan sto lozi cumur za dnevnicu od dolar, jesti nudle od deset centi svaki dan i razmišljati kako će mu unuk možda jednom pojesti sniclu. Živjeti u kutijici na 62. spratu. To je potpuno drugi mentalitet.
Amerikanac hoce sve odmah. Serviraj mu tri dana za redom nudle, izbice gradjanski rat tamo.
Eto Alema prvog.. glavna prica je koliko je odrezak debeo i kakav je rostilj za vikend bio.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Istina je to sto je napisao, demanding society, i to su se malo spustili tokom i nakon kovida, dok prije kovida, ne moze se desiti da nema "paradajza" u supermarketu, to je uzbuna odma
Imas cars i cargurus .com, probaj google te stranice pa mozes vidjeti sta te interesuje.MarcoBorriello je napisao/la: ↑04 apr 2025, 10:17Kako se kreću cijene motora u Sjedinjenim Američkim Državama?
Mada ne znam jel mozes ako si u Europi
Moze onako vidjeti sto se tice novih motora, dok polovnih ne moze, zavisno sta hoce i zavisno od marketa, Houston i Dallas su dva razlicita marketa, skoro svaki motor u Dallasu je za hiljadu jeftiniji nego u Hou, o zimskim krajevima da i ne govorim, pa onda privatne prodaje su skroz jeftinije od moto-kuca, tako da nije mu ni to mjerilo. No, Japanski cruiser moze naci beton za ispod 5k.soko je napisao/la: ↑04 apr 2025, 14:18Imas cars i cargurus .com, probaj google te stranice pa mozes vidjeti sta te interesuje.MarcoBorriello je napisao/la: ↑04 apr 2025, 10:17Kako se kreću cijene motora u Sjedinjenim Američkim Državama?
Ja sam procitao auta haha. Sad tek vidi da pita za motore.alemsa je napisao/la: ↑04 apr 2025, 14:27Moze onako vidjeti sto se tice novih motora, dok polovnih ne moze, zavisno sta hoce i zavisno od marketa, Houston i Dallas su dva razlicita marketa, skoro svaki motor u Dallasu je za hiljadu jeftiniji nego u Hou, o zimskim krajevima da i ne govorim, pa onda privatne prodaje su skroz jeftinije od moto-kuca, tako da nije mi ni to mjerilo. No, Japanski cruiser moze naci beton za ispod 5k.soko je napisao/la: ↑04 apr 2025, 14:18Imas cars i cargurus .com, probaj google te stranice pa mozes vidjeti sta te interesuje.MarcoBorriello je napisao/la: ↑04 apr 2025, 10:17Kako se kreću cijene motora u Sjedinjenim Američkim Državama?
Tek se probudio.
Nego nemogu se sjetiti jel mogu ovi iz europe pogledati ove stranice poput car gurus itd.
Evo sad pogleda na facebook market. Ja mogu vidjeti Frankfurt, Njemacka. Izgleda da tako mozes vidjeti, samo promjeni lokaciju koja te zanima
Vise mislim da je tu bio sarkastican prema adminu, nego sto ga interesuje ali haj
https://www.facebook.com/share/v/12Dy42 ... tid=xfxF2i
Kakav mudonja, otisao Dodiku na proslavu Dana policije i rekao mu na pressu direktno medju stotinama policajaca, specijalaca, obavještajaca, Vulina, Karana, Dačića, da se on pita bio bi u zatvoru!
Moram ovo da prenesem iz srca četničkog okupljanja!
Respect
Kakav mudonja, otisao Dodiku na proslavu Dana policije i rekao mu na pressu direktno medju stotinama policajaca, specijalaca, obavještajaca, Vulina, Karana, Dačića, da se on pita bio bi u zatvoru!
Respect

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja muda i qrca. Lako se qurcit kad znas da nece posljedica biti. Svako ko ne vidi da je AvAv srpska marioneta i placenik je slijep. Ni on to sam nije negirao u onoj emisiji sa Kiflom.avenija je napisao/la: ↑04 apr 2025, 14:46https://www.facebook.com/share/v/12Dy42 ... tid=xfxF2i
Respect![]()
-
- Kontakt:
Joj ja ne znam kako mozete vise upm , sve dok plata redovno liježe , nije deficit hrane i goriva i isto se kupuje po OK cijeni, **** me se ko je na vlasti i sta se desava u parlamentu. Meni je svejedno dal Dodika osudili ili ne ,isti mi đavo kad ujutro moram na posao.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zato i jesmo tu gdje jesmo 90% naroda ovako razmislja, a jednog jutra neces vise morati na taj posao ici s obzirom na to u kojem pravcu ide ova drzavatiketoke je napisao/la: ↑04 apr 2025, 15:46Joj ja ne znam kako mozete vise upm , sve dok plata redovno liježe , nije deficit hrane i goriva i isto se kupuje po OK cijeni, **** me se ko je na vlasti i sta se desava u parlamentu. Meni je svejedno dal Dodika osudili ili ne ,isti mi đavo kad ujutro moram na posao.
narod se zabio u se i u svoje kljuse, svi nesto pokusavaju da ostvare, kuce stanovi auta poslovi putovanja a nazalost zapostavili smo kljucno pitanje a to je ono opstanka ovdje i to ce nas skupo kostati..
a onda nece biti ni poslova ni auta ni kuca ni stanova

-
- Kontakt:
Sve u ovom postu je susramlje.tiketoke je napisao/la: ↑04 apr 2025, 15:46Joj ja ne znam kako mozete vise upm , sve dok plata redovno liježe , nije deficit hrane i goriva i isto se kupuje po OK cijeni, **** me se ko je na vlasti i sta se desava u parlamentu. Meni je svejedno dal Dodika osudili ili ne ,isti mi đavo kad ujutro moram na posao.
Pa tako ti je svugdje, sistem je pobjedio, prosla su vremena revolucija, ustanaka itd. Svako sebe gleda i to je toQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 15:58zato i jesmo tu gdje jesmo 90% naroda ovako razmislja, a jednog jutra neces vise morati na taj posao ici s obzirom na to u kojem pravcu ide ova drzavatiketoke je napisao/la: ↑04 apr 2025, 15:46Joj ja ne znam kako mozete vise upm , sve dok plata redovno liježe , nije deficit hrane i goriva i isto se kupuje po OK cijeni, **** me se ko je na vlasti i sta se desava u parlamentu. Meni je svejedno dal Dodika osudili ili ne ,isti mi đavo kad ujutro moram na posao.
narod se zabio u se i u svoje kljuse, svi nesto pokusavaju da ostvare, kuce stanovi auta poslovi putovanja a nazalost zapostavili smo kljucno pitanje a to je ono opstanka ovdje i to ce nas skupo kostati..
a onda nece biti ni poslova ni auta ni kuca ni stanova![]()
A lika, nisam bio u toku. Reko interesuje te nesta pa eto haj sad gledaj

Kako ono kazu,CAGarfia je napisao/la: ↑04 apr 2025, 15:08Ja muda i qrca. Lako se qurcit kad znas da nece posljedica biti. Svako ko ne vidi da je AvAv srpska marioneta i placenik je slijep. Ni on to sam nije negirao u onoj emisiji sa Kiflom.avenija je napisao/la: ↑04 apr 2025, 14:46https://www.facebook.com/share/v/12Dy42 ... tid=xfxF2i
Respect![]()
Lako je tudjim ku*cem gloginje mlatit.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 6 gostiju.