Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harden
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la harden » 04 apr 2025, 01:17

Pogba je napisao/la:
04 apr 2025, 00:45
Doktor, jedan od rijetkih igrača s kicmom, nista floskule, uljepšavanje, samo iskreno, vjerovatno je zasluzno to sto je odrastao vani. Isto vazi i za Begovica.

Rekao je sve ono sto je velika vecina i znala. Cak i u periodu najboljoh rezultata i SP-a pisali smo da je Susic obicna ubleha koja je imala najbolju generaciju ikad stvorenu od Cire Blazevica.
Ubleha, taktička neznalica i nepostojeci motivator, to je ekipa koja je bila toliko jaka da je na autopilotu igrala, kakav on i njegova tzv taktika sto neko gore spominje.
A ovo sto su mu nekolicina dosla da pričaju s njim, a on to shvatio kao pokušaj sabotaže opet potvrđuje koliko je mali čovjek. Sve to je pokazivao i bahacenjem u odnosu s medijima, ne možeš ne primijetiti sve to. Sve ovo sam znao 2014 godine i drago mi je da imam i dokaz, ali i bez ovog intervjua sam isto i mislio.

Ovo ostalo je vec bio slobodni pad, loši treneri koji vise nisu imali tu kvalitetnu ekipu i koji su sav manjak znanja pokazali, uz to pijuni saveza kao Mesa. Prosinečki je smijurija, mislim da sam jednu utakmicu BiH odgledao pod njegovim vodstvom, prvu.

Asmir je dokaz broj 2 naredbi s vrha koji su ovi pijuni samo ispunjavali. I dan danas momak kaze da bi stao na gol repke, nedavno je to rekao.
Nasra se ti po svima a hvalis ovog sto je birao utakmice ( nije Haris ) :urnebes: a i sam kazes da nisi gledao, ne znam kako mozes komentarisati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 apr 2025, 01:43

Pročitaj bolje, jutro je pametnije od večeri.
O Mesi, Prosinečkom, Kodri i cijeloj toj grupi valjda dovoljno govori njihov trenerski CV koji je nula.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2025, 11:44

Joj nedostajale su mi izjave Susica. Kae ne poznaje igrace osim Dzeke, Kolasinca i Bicakcica ali su mu prijatelji govorili da ima dobrih igraca hahaha. Niti je gledao utakmice protiv Rumunije i Kipra, ali siguran je da idemo na Mundijal.

Hvala ti Safete cobane!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 apr 2025, 13:16

Cartman je napisao/la:
04 apr 2025, 11:44
Joj nedostajale su mi izjave Susica. Kae ne poznaje igrace osim Dzeke, Kolasinca i Bicakcica ali su mu prijatelji govorili da ima dobrih igraca hahaha. Niti je gledao utakmice protiv Rumunije i Kipra, ali siguran je da idemo na Mundijal.

Hvala ti Safete cobane!
Zna i za Dedica :mrgreen:
On ko Rukfas kad su mu prijatelji rekli da Mesanovic moze igrati lijevo krilo :urnebes:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 apr 2025, 13:38

Cartman je napisao/la:

Hvala ti Safete cobane!
gdje je to rekao :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 apr 2025, 14:06

Cartman je napisao/la:

Hvala ti Safete cobane!
Barem je bilo zanimljivo :rol:

Najjace mi je bilo kad je izjavio da nije gledao Kolasinca u LP, umjesto toga gledao PSG protiv Barce, a tad se lomilo hoce li Seo zaigrati za nas ili nece :rol:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 04 apr 2025, 14:36

Ljudima tesko prihvatiti da smo sa Susicem igrali najbolji fudbal, i ostvarili plasman na jedino veliko prvenstvo. Umjesto da covjeku cestitaju. Jedina greska koju je Susic napravio jeste pozivanje bratica preko stele kad smo na toj poziciji vec imali kvalitetnijeg Medunjanina, a isti profil igraca.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 04 apr 2025, 14:41

Btw nepradva prema Zahirovic. Lik bio klupa u Bochumu (2. Bundesliga). Isti nivo ko kad Pandza izleti i glumi diskriminaciju na nacionalnoj osnovi.

MojaBH
Kontakt:

Post Postao/la MojaBH » 04 apr 2025, 15:19

Hansestadt je napisao/la:
04 apr 2025, 14:36
Ljudima tesko prihvatiti da smo sa Susicem igrali najbolji fudbal, i ostvarili plasman na jedino veliko prvenstvo. Umjesto da covjeku cestitaju. Jedina greska koju je Susic napravio jeste pozivanje bratica preko stele kad smo na toj poziciji vec imali kvalitetnijeg Medunjanina, a isti profil igraca.
I sto je zbog toga ostavio Zukanovica i igrao bez lijevog beka protiv Nigerije sto nas je postalo plasmana u drugi krug

MojaBH
Kontakt:

Post Postao/la MojaBH » 04 apr 2025, 15:20

Nije bas rekao da ne zna igrače, nego da ne zna dobro da može procjenjivati.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 04 apr 2025, 15:38

Moze se isto tako reci, da je danasnja tehnologija i da je gol priznat protiv Nigerije, da bi prosli dalje. Rekao bih da smo imali kvalitetan nastup ako se svi faktori uzmu u obzir, pogotovo jer nam je prvi nastup, a to je dosta bitno na Prvenstvima, dok su ostale reprezentacije iz grupe redovni ucesnici. 1-2 protiv finaliste Argentine, jos na kontinentu koje njima odgovara, 0-1 protiv Nigerije gdje nam gol nije priznat, i 3-1 protiv Irana. Bezpotrebno je hajka stvorena, i to poslije utakmice protiv Egipta prije Brazila. Imali smo mi dosta kvalitetne igrace, da oni igraju pod zastavom jedne Austrije ili Svicarske, imali bi vise nastupa od jednog Svjetskog Prvenstva, ali BiH kao drzava, Savez, i naravno cijelokuprna javnost nije kao Austriji ili Svicarskoj. Svi se mi drugacije ponasamo kad dodjemo u Bosnu, nego na Zapadu, ne sto smo losiji ljudi nego sto je kultura ponasanja jednostavno drugacija.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 04 apr 2025, 15:43

Druže onaj start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016 je najveća sramota u historiji ove reprezentacije. Ko je glavni krivac? Ja bih rekao onaj što je spominjao kasete pred Kipar i onaj koji nije poveo napadača u Izrael pa je modni maneken glumio lažnu devetku.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 04 apr 2025, 15:51

CAGarfia je napisao/la:
04 apr 2025, 15:43
Druže onaj start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016 je najveća sramota u historiji ove reprezentacije. Ko je glavni krivac? Ja bih rekao onaj što je spominjao kasete pred Kipar i onaj koji nije poveo napadača u Izrael pa je modni maneken glumio lažnu devetku.
Slazem se potpuno, i zasluzio je tad otkaz. Ali sve prati jedno. Isto kao sto Bazdarevic nije mogao da vrati reprezentaciju na pravi smijer, jer je i drugacija klima bila prije i poslije Prvenstva. Ne vidim da smo kao nacija zasluzili vise. Mozda sad nesto napravimo kad smo dovoljno bili na hladjenju.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2025, 16:11

Goalgetter je napisao/la:
04 apr 2025, 14:06
Cartman je napisao/la:

Hvala ti Safete cobane!
Barem je bilo zanimljivo :rol:

Najjace mi je bilo kad je izjavio da nije gledao Kolasinca u LP, umjesto toga gledao PSG protiv Barce, a tad se lomilo hoce li Seo zaigrati za nas ili nece :rol:
Hahaha Safet najjaci. "Dobili smo kasete".

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2025, 16:13

coelho41 je napisao/la:
04 apr 2025, 13:38
Cartman je napisao/la:

Hvala ti Safete cobane!
gdje je to rekao :mrgreen:
Reprezentacija tacka ba.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 apr 2025, 16:50

I dodji ljudi brane ga. Kakav kancer.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 apr 2025, 07:53

19vendetta87 je napisao/la:
04 apr 2025, 13:16
Cartman je napisao/la:

Hvala ti Safete cobane!
Zna i za Dedica :mrgreen:
On ko Rukfas kad su mu prijatelji rekli da Mesanovic moze igrati lijevo krilo :urnebes:
Kad neko spomene rukfasa ospem se sav. Sjecam se i te izjave, yebo mu husara zenu a on husari
naprijed rejal

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2025, 10:09

Rekao je nešto što smo svi znali i pisali ovdje samo par pokemona su tvrdili drugačije.Sušić taj levat došao na gotovo i pokupio zasluge pokojnog Ćire koji mu je ostavio formiran tim.Prodavanje igrače preko repke opće poznata stvar zato i jesmo ovdje gdje smo sad.U 30g otišli na jedno veliko takmičenje to dovoljno govori.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 05 apr 2025, 11:31

Hansestadt je napisao/la:
04 apr 2025, 14:36
3-6-1 protiv Nigeriji gdje mu je Lulic igrao i lijevog beka i lijevo krilo u isto vrijeme?

On je u rangu sa Farukom dovoljno je pogledat CV. Imao je prejake igrace koji su sami zasluzni za SP.

Dzeko
Pjanic
Miske
Lulic
Medunjanin
Mujdza
Spaha
Kolasinac
Begovic
Svi klasa od igraca. Da smo imali okej trenere igrali bi i EP16 i SP18.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 apr 2025, 11:53

Ma Susic je otisao na svjetsko, a ostali nisu dzabe im sve taktike

Kvalifikacije za Euro 2012
1.Francuska 21
2.BiH 20
3.Rumunija 14
4.Bjelorusija 13
5.Albanija 9
6.Luxemburg 4

Kvalifikacije za svjetsko 2014

1. BiH 25
2.Grcka 25
3.Slovacka 13
4.Litvanija 11
5.Latvija 8
6.Lihtenstein 2

2016 desili se Izrael i Kipar tacno katastrofa, ali je bilo 0:0 u gostima s Welsom i 1:1 protiv Belgije
Trebali smo ga pustiti do kraja i te kvalfikacije, a ne nakon cetvrte utakmice da ga otjeramo
Mozda bi Pape dobio Irsku u tom kobnom barazu 2016
Nevjerovatno kakav hejt prema covjeku
Nije savrsen, ali brate zasluzio je neko postovanje
Sto ostali ne poredaju najbolje igrace ?
Pogrijesio neke stvari, pa sta nije smak svijeta
Uspunio je jedan cilj koji ce biti ispisan u historiji za sva vremena i hvala mu
Da nas nisu pokrali u Francuskoj, pape bi ima dva velika tamicenja
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.