Sta bi s Wandom i Irfom ?? Da li su zatvorili biznise ?? Da li su preselili biznis u RS ? Da l se drzava raspala zbog svega toga

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zajebavam se ba, koji ti je qrc. Samo furaj sa postovima - garantujem ti da 98% uživa da ih čita, nego od neznanja/nemoći/muke raznorazno reaguju.alemsa je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:18Jarane necu uopste da pisem o politici, niti me interesuje, nisam uopste vijesti upalio do juce dok mi juce ovo za tarife se nije pojavilo. Admin me spominje par puta, i napisao sam komentar u vezi Muska i to je to, sad sto raja citira sta cu ja tu. Svjestan sam da ne dijelim misljenje vecine ovdje i nemam se sta petljati, mogu samo iritirati vecinu. Libo me ba za Trumpom i 5im desetim, mislite sta hocete. Ja imam pravo da mislim sta hocu i to je to.
Normala da svako ima pravo na svoje misljenje i pisi.alemsa je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:18Jarane necu uopste da pisem o politici, niti me interesuje, nisam uopste vijesti upalio do juce dok mi juce ovo za tarife se nije pojavilo. Admin me spominje par puta, i napisao sam komentar u vezi Muska i to je to, sad sto raja citira sta cu ja tu. Svjestan sam da ne dijelim misljenje vecine ovdje i nemam se sta petljati, mogu samo iritirati vecinu. Libo me ba za Trumpom i 5im desetim, mislite sta hocete. Ja imam pravo da mislim sta hocu i to je to.
Ovu za sedmični kviz.. kad nas već ima - možda će ti i valjati, škoditi sigurno neće.
I meni je cudno sto se ne javljaju , a volio bih čuti povratne informacije i stanje sa terena od njih.feniksptica je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:23Yebo Ameriku, šuge.
Sta bi s Wandom i Irfom ?? Da li su zatvorili biznise ?? Da li su preselili biznis u RS ? Da l se drzava raspala zbog svega toga![]()
![]()
Ponovi već postojeću. Stavi maksimalan rok za glasanje, pa kad ko uleti.
Živ bio!
Dirnule su ga ove u bankarskom sektoru i to je ono što je važno u američkim sankcijama, ostalo je manje-više smiješno, odnosno ne ugrožava ga u stvarnom životu.
Neko napisa da će dobiti zabranu pristupa Šengenskom prostoru ako mu lupe Švabe i Austrijanci embargo na ulaz u državu.Virtu4l je napisao/la: ↑03 apr 2025, 23:14Dirnule su ga ove u bankarskom sektoru i to je ono što je važno u američkim sankcijama, ostalo je manje-više smiješno, odnosno ne ugrožava ga u stvarnom životu.
Sa evropskim sankcijama će biti malo drugačije. One će ga poprilično ugroziti u svakom pogledu, finansijski, fizički (kretanje) i ono najvažnije - diplomatski.
Ono što bi naša diplomatija trebala uraditi, pokušati, ma koliko izgledalo teško i nemoguće - je da lobiraju za slične sankcije kod Hrvatske. To bi mu bila najveća šamarčina ikada.
Jako teško.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, delko i 10 gostiju.