Ako je to istina, da ovi Brazilci ne mogu pomoći, zašto su dovođeni?
Sa druge strane ako se znalo da postoje dugovi prema poreskoj upravi i da zbog tih dugova neće moći igrati veći dio polusezone, takođe se postavlja pitanje zbog čega su dovedeni?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako je to istina, da ovi Brazilci ne mogu pomoći, zašto su dovođeni?
Odgovore znaju ljudi u klubu
Ako je tako onda trener i jos neko treba da odgovara. Zasto su dovedeni i odma potpisali ugovor i na platnoj listi a nema koristi od njih. Izgleda da se moze radit sta hoce a niko nece snosit odgovornost.
Pa dobro, to bi bio 43. trener kojem su igrači okrenuli leđa u Želji.Lokomotifa je napisao/la: ↑03 apr 2025, 08:04Nismo izgubili zbog nedostatka kvalitete, već zbog nedostatka volje, u tome je sva suština. Mislim da je na to Denis mislio kad je rekao da je razočaran i da će razmisliti o svemu, a ne isključujem ni mogućnost da je izgubio svlačionicu. Igrači su kvarna roba i igrači su izdali sinoć i trenera i navijače. Pristup katastrofalan i iz onakvog pristupa ne možeš ništa bolje očekivati.
Molim vas hajmo svi na Grbavicu u revanšu, da napunimo stadion i da ih postidimo, da vidimo hoće li hodati po terenu i ne ulaziti u duele pred 9-10 hiljada ljudi. Ništa još nije gotovo, ako zabijemo rani gol sve je moguće. VTŽ.
I njihovi prijatelji, koji šire sve žive informacije. I tako u krug. Iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu. Na kraju krajeva, iz sezone u sezonu. I sve kontra FK Željezničara. A naročito se očituju na anam onom, gdje lik iznese sve u detalj. Toliko o ljubavi prema klubu.irfo je napisao/la: ↑03 apr 2025, 11:34Odgovore znaju ljudi u klubu
Misle da su pamet.. Eto to..mamonelafo je napisao/la: ↑03 apr 2025, 11:57I njihovi prijatelji, koji šire sve žive informacije. I tako u krug. Iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu. Na kraju krajeva, iz sezone u sezonu. I sve kontra FK Željezničara. A naročito se očituju na anam onom, gdje lik iznese sve u detalj. Toliko o ljubavi prema klubu.
E pa, ako je to tacno onda ocekujem od trenera da nakon sezone rastjera svu tu kvarnu robu i izdajnikeLokomotifa je napisao/la: ↑03 apr 2025, 08:04Nismo izgubili zbog nedostatka kvalitete, već zbog nedostatka volje, u tome je sva suština. Mislim da je na to Denis mislio kad je rekao da je razočaran i da će razmisliti o svemu, a ne isključujem ni mogućnost da je izgubio svlačionicu. Igrači su kvarna roba i igrači su izdali sinoć i trenera i navijače. Pristup katastrofalan i iz onakvog pristupa ne možeš ništa bolje očekivati.
Molim vas hajmo svi na Grbavicu u revanšu, da napunimo stadion i da ih postidimo, da vidimo hoće li hodati po terenu i ne ulaziti u duele pred 9-10 hiljada ljudi. Ništa još nije gotovo, ako zabijemo rani gol sve je moguće. VTŽ.
Pa to vam je barem lagano,pitajte Pabla on zna,a da... on samo zna pozitivne price sirit nebitno jesu li tacne ili ne,al zato ako bilo sta kazes da ti nema logike u vezi Zelje i postupka uprave odma skace da ih brani od tebe a tebe okarakterise kao napadaca a samo si rekao da nema logike doovodit ljude ako znas da ih ne mozes registrovat,pa taman iako ih mi ne placamo ne treba se igrati sa ugledom kluba ako se sve moze provjeriti.irfo je napisao/la: ↑03 apr 2025, 11:34Odgovore znaju ljudi u klubu
Pises neargumentovano totalno. Denis ce na kraju ispastati zbog uprave, a da ih nesto branim, sto se mene tice mogu danas odmah otici sve do jednoga. Ne lupaj bezveze.Ejnur je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:50Pa to vam je barem lagano,pitajte Pabla on zna,a da... on samo zna pozitivne price sirit nebitno jesu li tacne ili ne,al zato ako bilo sta kazes da ti nema logike u vezi Zelje i postupka uprave odma skace da ih brani od tebe a tebe okarakterise kao napadaca a samo si rekao da nema logike doovodit ljude ako znas da ih ne mozes registrovat,pa taman iako ih mi ne placamo ne treba se igrati sa ugledom kluba ako se sve moze provjeriti.
Eh to je ono sto meni najvise smeta kod nas,Mekic je imao 3x bolju statistiku ili Drina u odnosu na Sukilovica,al njima se tad svaka sitnica mjerila i pratila,a sve to samo zato sto su nasa djeca.gegenpressing je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:10Kad vidim Radovca i Šukilovića šta rade,apsolutno sam ubjeđen da onaj brazilski/italijan može pomoći!
Nije Denis loš, a Boga mi daleko od tog da je i idealan kao što se ovdje predstavlja. Treba ga treba pitati jesmo li ikom napravili inicijativu bar 20 minuta, bez obzira na rezultat, ne računajući Vareš i Kruševo...1921boy je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:51Ne znam što neki imaju problem kad se spomene Denis i otkaz , šta je to on pa se o tome ne smije ? Ako ćemo mi biti četvrti na kraju i gledati ko će osvojiti kup , isto to smo mogli i sa Dinom i / ili Adom. Ostaviti ovako do ljeta pa onda sjesti i podvući crtu i sravnati račune , osim u slučaju da u narednim utakmicama ne ugrozimo i to četvrto mjesto.
Kad čitam sve ove komentare, mi nismo bolje ni zaslužili.1921boy je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:51Ne znam što neki imaju problem kad se spomene Denis i otkaz , šta je to on pa se o tome ne smije ? Ako ćemo mi biti četvrti na kraju i gledati ko će osvojiti kup , isto to smo mogli i sa Dinom i / ili Adom. Ostaviti ovako do ljeta pa onda sjesti i podvući crtu i sravnati račune , osim u slučaju da u narednim utakmicama ne ugrozimo i to četvrto mjesto.
Zbog ? Šta sam pogrešno napisao ? Pričamo nešto o Zekiću , a ni naš nije bolji , samo što Zekić ima pet puta veći budžet . Koliko bodova smo uzeli protiv Sarajeva , Borca i Zrinjskom ? Slovovom i brojem tri ( 3 ) boda . Svakako da treba ostati do kraj sezone , pa onda odlučiti šta i kako , ako ne budemo igrali Evropu , treba dobiti otkaz , zbog Evrope je valjda i doveden . Šta trebamo opet tražiti opravdanje za neuspjeh ? Ponovit ću , treba ostati do kraja sezone pa onda svi zajedno odlučit šta dalje osim ako ne ugrozimo i četvrto mjesto u naredni nekoliko utakmica .mamonelafo je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:58Kad čitam sve ove komentare, mi nismo bolje ni zaslužili.1921boy je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:51Ne znam što neki imaju problem kad se spomene Denis i otkaz , šta je to on pa se o tome ne smije ? Ako ćemo mi biti četvrti na kraju i gledati ko će osvojiti kup , isto to smo mogli i sa Dinom i / ili Adom. Ostaviti ovako do ljeta pa onda sjesti i podvući crtu i sravnati račune , osim u slučaju da u narednim utakmicama ne ugrozimo i to četvrto mjesto.
U bocu sve .StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:57Nije Denis loš, a Boga mi daleko od tog da je i idealan kao što se ovdje predstavlja. Treba ga treba pitati jesmo li ikom napravili inicijativu bar 20 minuta, bez obzira na rezultat, ne računajući Vareš i Kruševo...
Priče o klapi i ekipi sve manje a mi jedva guramo na pogon nekog individualnog kvaliteta...
O upravi, nek se obrate pametnjakoviću Muhamedagiću ako im fali para, uletit će on garant...
Zato sto ta praksa "tjeraj trenera nakon prve sezone" nicemu ne vodi, nista dobro ne donosi. Bar mi zeljovci to najbolje znamo, jer smo rekorderi u smjenama trenera. I ne govorim iskljucivo zbog Corica jer je on nesto poseban, vec generalno.1921boy je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:51Ne znam što neki imaju problem kad se spomene Denis i otkaz , šta je to on pa se o tome ne smije ? Ako ćemo mi biti četvrti na kraju i gledati ko će osvojiti kup , isto to smo mogli i sa Dinom i / ili Adom. Ostaviti ovako do ljeta pa onda sjesti i podvući crtu i sravnati račune , osim u slučaju da u narednim utakmicama ne ugrozimo i to četvrto mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.