Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

L-Train
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la L-Train » 02 apr 2025, 21:57

akisarajevo92 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:43
MarcoBorriello je napisao/la:
02 apr 2025, 20:06
'Kada za njim krenu međunarodne snage, sa kojim ova država ima potpisane sporazume....' :urnebes: :urnebes:

Elementarno neznanje ljudi koji vode ovu državu nas je dovelo na rub provalije.

Dodara, rasturi ovo do kraja kad već 'policija i SIPA ne žele da rizikuje'. K'o da je to udruženje gorana, sve te nejebalo a ne policija. :rol:

Vec odavno razmisljam da je Dino politiku ucio od Vucica :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 02 apr 2025, 23:04

Virtu4l je napisao/la:
02 apr 2025, 19:42
Nije tužilaštvo bez razloga aktiviralo vilu na Dedinju.
Tu bi ga Srbija morala staviti na Interpolovu potjenicu, odnosno zahtjevati da se stavi. Bukvalno, zamajavanje javnsoti koja ima manji IQ od sobne temperature.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 02 apr 2025, 23:27

Keč mi if ju ken ,vepar 3.dio

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 02 apr 2025, 23:38

L-Train je napisao/la:
02 apr 2025, 21:57
02 apr 2025, 20:43
MarcoBorriello je napisao/la:
02 apr 2025, 20:06
'Kada za njim krenu međunarodne snage, sa kojim ova država ima potpisane sporazume....' :urnebes: :urnebes:

Elementarno neznanje ljudi koji vode ovu državu nas je dovelo na rub provalije.

Dodara, rasturi ovo do kraja kad već 'policija i SIPA ne žele da rizikuje'. K'o da je to udruženje gorana, sve te nejebalo a ne policija. :rol:
https://streamable.com/96jsg9

https://streamable.com/ymaqi7
Vec odavno razmisljam da je Dino politiku ucio od Vucica :mrgreen:
S tim da će Vučić vladati do kada on bude htio a Konaković i njegova 'diplomatska ofanziva' su svoje odsvirali.

Vidim da smo i pitanju ovih Trumpovih carina haman prošli najgore. :crazy:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2025, 23:40

BIHpatriota je napisao/la:
02 apr 2025, 23:04
Tu bi ga Srbija morala staviti na Interpolovu potjenicu, odnosno zahtjevati da se stavi. Bukvalno, zamajavanje javnsoti koja ima manji IQ od sobne temperature.

Šta Srbija ima sa tim kad je navodni kredit uzeo u Pavlović banci i zahtjev za kredit ovjerio pečatom Vlade RS? Plus što je novac donosio u kešu i niko ga nije smio pitati za porijeklo. Šta Srbija ima sa tim kad je djelo načinjeno u BiH?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 apr 2025, 00:59

Don't believe the hype.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 03 apr 2025, 00:59

02 apr 2025, 19:27
aj sto necemo odbraniti tih 49%, nego sad i Covke gleda kako da nas strpa u 23%

ali bice to sve dobro, samo sabura :kafa:
Ma nek nas strpa. Za bolje i nismo.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 apr 2025, 02:11

Virtu4l je napisao/la:
02 apr 2025, 23:40

Šta Srbija ima sa tim kad je navodni kredit uzeo u Pavlović banci i zahtjev za kredit ovjerio pečatom Vlade RS? Plus što je novac donosio u kešu i niko ga nije smio pitati za porijeklo. Šta Srbija ima sa tim kad je djelo načinjeno u BiH?
Svjetan si da je i Tuzilastvo Srbije pokrenulo postupak za to?

Kuca se nalazi u Srbiji i vecina placanja je bilo preko kompanija i racuna u Srbiji
Dugo je ovaj slučaj bio u fazi istrage zbog toga Nemogućnost pribavljanja određenih dokaza u posjedu Srbije. Jesu li dokazi dostavljeni ili pribavljeni na neki drugi zakonit način, ja ne znam i zaista ne bih mogao o tome javno govoriti čak i da sam znao, a na osnovu tog slučaja Dodik je pozvan kao osumnjičeni, ali uvjeren sam da se on neće pojaviti na ročištu ni u ovoj stvari”, rekao je Dizdarević.

Potom je napomenuo da je o ovom pitanju pokrenut i predmet u srpskom tužiteljstvu.

“Poznato je da je u cijeloj ovoj fazi traženja dokaza od Srbije protiv iste osobe vođen postupak u Specijalnom tužiteljstvu Srbije. Također mi je poznato da, osim ovog, postoji niz drugih predmeta koji se tiču ​​ljudi bliskih Dodiku i ljudi koji su s njim”,
Don't believe the hype.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 apr 2025, 09:48

Jel Becirovic ulozio apelaciju Interpolu zbog nepodizanja medjunarodne tjeralice za Dodikom :kafa:

Nista se ne brinite,institucije rade svoj posao,bjegunac ce biti priveden,jer je drzava jaca od pojedinca.

Dan 6162882

:bih:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 03 apr 2025, 09:58

03 apr 2025, 02:11
Virtu4l je napisao/la:
02 apr 2025, 23:40

Svjetan si da je i Tuzilastvo Srbije pokrenulo postupak za to?

Kuca se nalazi u Srbiji i vecina placanja je bilo preko kompanija i racuna u Srbiji
Dugo je ovaj slučaj bio u fazi istrage zbog toga Nemogućnost pribavljanja određenih dokaza u posjedu Srbije. Jesu li dokazi dostavljeni ili pribavljeni na neki drugi zakonit način, ja ne znam i zaista ne bih mogao o tome javno govoriti čak i da sam znao, a na osnovu tog slučaja Dodik je pozvan kao osumnjičeni, ali uvjeren sam da se on neće pojaviti na ročištu ni u ovoj stvari”, rekao je Dizdarević.

Potom je napomenuo da je o ovom pitanju pokrenut i predmet u srpskom tužiteljstvu.

“Poznato je da je u cijeloj ovoj fazi traženja dokaza od Srbije protiv iste osobe vođen postupak u Specijalnom tužiteljstvu Srbije. Također mi je poznato da, osim ovog, postoji niz drugih predmeta koji se tiču ​​ljudi bliskih Dodiku i ljudi koji su s njim”,
Ne konta lik da je bez snažne asistencije Srbije nemoguce po ovom predmetu bilo šta uraditi, plus je Dodik i njihov državljanin.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 03 apr 2025, 10:04

ljudi jos uvijek pronalaze rupe kako bi se vepar mogao uhapsiti i jos uvijek vjeruju da institucije rade svoj posao,sta treba da vam covjek uradi da skontate ako ameri ne odobre nece ga niko nikad ufatit jer smo mi nesposobni da bilo sta sami uradimo,osim hapanja donacija i uzivanja u humanitarnim paketima

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 apr 2025, 10:32

Kao što sam i govorio. Onaj idiot vodi svijet u novu recesiju.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 apr 2025, 10:51

Vratiće on to kako je bilo kad skonta da je glup.

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 03 apr 2025, 11:01

harry_90 je napisao/la:
03 apr 2025, 09:48
Jel Becirovic ulozio apelaciju Interpolu zbog nepodizanja medjunarodne tjeralice za Dodikom :kafa:

Nista se ne brinite,institucije rade svoj posao,bjegunac ce biti priveden,jer je drzava jaca od pojedinca.

Dan 6162882

:bih:
Ako mi ne možemo da ga uhapsimo, a ne možemo jer policija 'ne želi da rizikuje' :rol: , ako međunarodne snage ne žele da se petljaju, a ne žele, šta nam onda preostaje ako oni i zvanično proglase nezavisnost?

Na sve to, Hrvati sada udaraju sa druge strane. Znaju da je ovo odlična prilika da poguraju izborni zakon koji ni u Somaliji ne bi prošao.

Sve je dobro, mudre glave neće dozvoliti da se upadne u zamke. :salut:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 apr 2025, 11:04

sljivo je napisao/la:Vratiće on to kako je bilo kad skonta da je glup.
Ma kakvi, on je previše arogantan da prizna kako može pogriješiti. A ovi oko njega nemaju nikakve hrabrosti da mu se suprostave u bilo čemu. Ja ne razumijem kako ljudi ne kontaju da će ovakvi glupi potezi samo izazvati lančanu reakciju u svemu. Pa će inflacija rasti, a tako i cijene. Misli Amerika će profitirati, hoće malo sutra. Samo će ljudi manje izvoziti tamo, i naći će nova tržišta. A opet sve to traje, pa će tako zaplatiti obični ljudi ko i uvijek. Gledaj Tajvanu uveo tarife, sjajno, sad kad opet kompjuterska i druga oprema bude koštala 3 ili 4 puta više nego što vrijedi. Sjećam se kad su za vrijeme korone prodavali grafičke za 6-7 k lol.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 apr 2025, 11:12

Bundesliga je napisao/la:
03 apr 2025, 11:04
sljivo je napisao/la:Vratiće on to kako je bilo kad skonta da je glup.
Ma kakvi, on je previše arogantan da prizna kako može pogriješiti. A ovi oko njega, nemaju nikakve hrabrosti da mu se suprostave u bilo čemu. Ja ne razumijem kako ljudi ne kontaju da će ovakvi glupi potezi samo izazvati lančanu reakciju u svemu. Pa će inflacija rasti, a tako i cijene. Misli Amerika će profitirati, hoće malo sutra. Samo će ljudi manje izvoziti tamo, i naći će nova tržišta. A opet sve to traje, pa će tako zaplatiti obični ljudi ko i uvijek.
Ma šta nas briga, nek ne ukine. Tržište će se prekonfigurisati. Neko će zaplatiti, neko neće. Uglavnom, što si siromašniji to ćeš više osjetiti. A kod Amera će sve da poskupi jer oni sve i da hoće da rade ne mogu proizvoditi jeftino robu koju sad uvoze, doći će ih skuplje od tarifa. A kad je skupo ljudi/kompanije neće moći da kupuju robu/materijale i onda će da se firme zatvaraju, a ljudi ostaju bez posla. Jeidni efekat koji će se napraviti je da će više biti bogatijih i da će biti više siromašnijih, srednja klasa će polahko da nestaje. Al neka, kad su glupi, neka.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 apr 2025, 11:19

sljivo je napisao/la:
03 apr 2025, 11:12
Ma šta nas briga, nek ne ukine. Tržište će se prekonfigurisati. Neko će zaplatiti, neko neće. Uglavnom, što si siromašniji to ćeš više osjetiti. A kod Amera će sve da poskupi jer oni sve i da hoće da rade ne mogu proizvoditi jeftino robu koju sad uvoze, doći će ih skuplje od tarifa. A kad je skupo ljudi/kompanije neće moći da kupuju robu/materijale i onda će da se firme zatvaraju, a ljudi ostaju bez posla. Jeidni efekat koji će se napraviti je da će više biti bogatijih i da će biti više siromašnijih, srednja klasa će polahko da nestaje. Al neka, kad su glupi, neka.
Treba da nas je briga, kao i većinu ljudi na svijetu. Jer će ovo uticati na većinu populacije, a najviše na srednju klasu i siromašne. Naravno, mi tu ne možemo ništa, ali ovo će prouzrokovati još veću inflaciju od trenutne. Kakvog su idiota Ameri izabrali za predsjednika ovo je za izučavanja :salut:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 apr 2025, 11:24

Bundesliga je napisao/la:
03 apr 2025, 11:19
sljivo je napisao/la:
03 apr 2025, 11:12
Treba da nas je briga, kao i većinu ljudi na svijetu. Jer će ovo uticati na većinu populacije, a najviše na srednju klasu i siromašne. Naravno, mi tu ne možemo ništa, ali ovo će prouzrokovati još veću inflaciju od trenutne. Kakvog su idiota Ameri izabrali za predsjednika ovo je za izučavanja :salut:
Idioti su izabrali idiota, i nisu svi glasali za njega.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 03 apr 2025, 11:26

Izabrati nekoga da te vodi a koji ne razumije tvoje potrebe, mogućnosti i slično samo idiot može. Nema on pojma a ni većina ljudi u politici, probleme malog čovjeka. Doduše svijet yebu 2 3 idiota u cvijetu mladosti od 80 godina.
Biden je bio senilan al bezopasan, ovaj je odlijepio.

Znači kupujte Iphone dok nisu 5k :mrgreen:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 apr 2025, 11:31

Ali znate šta je meni najjače u svemu. Trumpa smatraju kao nekakvim velikim biznismenom, a liku propala većina biznisa koje je pokretao. Naslijedio bogatstvo, i sada je tu negdje sa tim koliko je naslijedio. Ona ubleha Musk, X ili Twitter prepolovio u vrijednosti, izgubio bruku para na toj platformi. A to im glavni likovi za ekonomiju.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Marsal i 8 gostiju.