La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- luckystrike
- Kontakt:
Re: La Liga
Ne pišem često na ovoj temi, a nisam tu ni dugo, međutim u kratkom roku sam primjetio da navijači Barcelone nazivaju navijače Reala ciganima, čergarima, debilima, idiotima, bolesnicima i sl. Nisam primjetio slično s druge strane. Baš jadno.
Ps. Čast izuzecima.
Ps. Čast izuzecima.
šta šta je, je*em ti
- akisarajevo92
- Kontakt:
nije nerealno da se dogodi da do kraja sezone imamo El Classico u borbi za titulu, u finalu Kupa i u finalu LP
Don't believe the hype.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑02 apr 2025, 18:20Ne pišem često na ovoj temi, a nisam tu ni dugo, međutim u kratkom roku sam primjetio da navijači Barcelone nazivaju navijače Reala ciganima, čergarima, debilima, idiotima, bolesnicima i sl. Nisam primjetio slično s druge strane. Baš jadno.
Ps. Čast izuzecima.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:38luckystrike je napisao/la: ↑02 apr 2025, 18:20Ne pišem često na ovoj temi, a nisam tu ni dugo, međutim u kratkom roku sam primjetio da navijači Barcelone nazivaju navijače Reala ciganima, čergarima, debilima, idiotima, bolesnicima i sl. Nisam primjetio slično s druge strane. Baš jadno.
Ps. Čast izuzecima.![]()

Atl madrid je spanski leverkusen, luzerski klub.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JayCatwright
- Kontakt:
Treba ti gol a u igru ti ulazi ova turska panjčuga 

Barcelona veceras dobije i prvenstvo je gotovo.
6 bodova, gol razlika +4 u medjusobnom protiv Reala, fakticki dvije utakmice mogu izgubiti i opet su prvi.
Na kraju, najbolja ekipa ce uzeti titulu
6 bodova, gol razlika +4 u medjusobnom protiv Reala, fakticki dvije utakmice mogu izgubiti i opet su prvi.
Na kraju, najbolja ekipa ce uzeti titulu

- akisarajevo92
- Kontakt:
prva pobjeda na SB nakon 25 godina
Corberan radi strasan posao u Valensiji, gdje god je radio nakon rastanka sa Bielsom bio je dobar
inace bio je njegov prevodilac u Leedsu
Corberan radi strasan posao u Valensiji, gdje god je radio nakon rastanka sa Bielsom bio je dobar
inace bio je njegov prevodilac u Leedsu

Don't believe the hype.
- JayCatwright
- Kontakt:
Mamardashvili s razlogom drugi najbolji golman svijeta.
Amunt 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nema vise srece za prdimahovinu. 6 produzio, 100 min se igralo, ali dzaba. 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Brao Valensija 

Top golmanJayCatwright je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:15Mamardashvili s razlogom drugi najbolji golman svijeta.

To se moglo vidjeti i na Euru (za one koji ne gledaju cesto Valenciju).
Ona prečka u prvoj utakmici se vratila u ovoj. I u prvoj utakmici je Valensija dobar dio utakmice bila bolji protivnik.
- luckystrike
- Kontakt:
Kao što jedan pitar iznad reče, Real baš nije imao sreće. Valensija dva puta prešla centar u drugom poluvremenu i taj drugi put dala gol. Bez obzira na večerašnji rezultat u Barseloni mislim da još nije gotovo.
šta šta je, je*em ti
Gledaj penala covjece, kornjaca nogom zapela za igraca Valencije. Svirne penal, zovne ga VAR, on opet potvrdi penal

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pa cist penal obzirom na drzanje za ruku.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Misljenje je ko šupak, svako ga imaluckystrike je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:41Kao što jedan pitar iznad reče, Real baš nije imao sreće. Valensija dva puta prešla centar u drugom poluvremenu i taj drugi put dala gol. Bez obzira na večerašnji rezultat u Barseloni mislim da još nije gotovo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.