ne znam ali me zanima.
uz koje % suta su ova 3 to napravila? i recimo uz koliko gresaka?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
ne znam ali me zanima.
nije bio kari nego luka na slici sa tripl dablovima uz 60 poena.
Harden 63%, Jokic 62%, i Harden imao manje slobodnih
ok, znaci ovo jokicevo nista ne valja. Q od igraca. dao bi harden i 100 sa 2 OT. ajd.alemsa je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:10Harden 63%, Jokic 62%, i Harden imao manje slobodniha to je sve nebitno jer da je Harden igrao 2 OT, 80 bi dao
Tako da je Hardenovo daleko impresivnije
i plus Jokic izgubio tu tekmu a Brada dobio
Pa ravno sto ti govoris 29/30 suteva. Liku trebala 2 OT, Harden u regularnom dijelu tekme to postigao, automatski je impresivnije. Jokic odigrao 6 minuta vise od njeg, pola cetvrtine vise.
sve je to u 5 deka. malo su mi smjesni vasi argumenti. omalovazava se igrac i statisticki najbolja sezona svih vremena jer je neko nekada u jednoj tekmi napravio nesto slicno kao ovaj u posljednjoj tekmi ali u kracem vremenu. kao kada se godinama na tenisu omalovazavalo noleta jer su eto 2 igraca u istoriji napravili vise. kao da je biti 3. najveci ikada u jednom od najpopularnijih sportova Q od ovce. ja sam bivao ismijavan kada sam tvrdio i da ce biti top10 a vjerovatno i top5 a sa top3 bih bio prezadovoljan. jedino je srdjan znao da je nebo granica. i onda kada je pomeo i tu konkurenciju i malte ne ostao sam u odnosu na sve onda se pocelo sa ljepotom igre i nekakvim brojem fanova na fejsu kao da je to bitnije od titula i rekorda. kao bio je mladji od feda a kada on sa 38 godina izgubi od gotovo upola mladjih igraca opet se ismijava. tako i ovdje. jokic je vec sada medju najvecim ikada ali se i to ismijava kao da u "regionu" ima trenutno 10 vecih kosarkasa i 15 tenisera.
Ali kakav je to karakter. Pljuvao Knickse prije par godina, a sad bi da ide tamo. Takvim treba slasno zatvoriti vrata.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 04:37
Bit će zanimljivo ispratiti na ljeto gdje će završiti.
Cuj vama ne treba,pa bukvalno bas vama treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.