FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 02 apr 2025, 22:28

Pojeli nas, od golmana do napadača. Odavno nisam gledao utakmicu da je protivnik dominantniji. Meka nam je BOG na pomoći.

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 02 apr 2025, 22:28

Ja nemam vise snage za Sarajevo. Nikad mi vise nista necemo osvojiti. Zao mi je ove drzave iskreno. Ovaj ustav je patnja za sve narode, najbolje je da se razidjemo ili da krenemo u oluju, jer ovako vise ne moze realno

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 apr 2025, 22:28

Sta krivite Zekica? Pa dobili smo bukvalno svaku ekipu koja je slabija od nas. Remizirali sa ovim egal ekipama, izgubili od jacih. Igramo bas ocekivano, sigurica na kladionici. Probudite se vec jednom iz sna da smo mi neki Real Madrid ove lige i da bismo dominirali da nas ne kradu. Nije do Zekica kao sto nije bilo ni do Rozmana. Mi smo treca ekipa lige po kvalitetu i tako se i postavljamo (treci u ligi, treci u konacnom poretku kupa).
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 apr 2025, 22:29

A zasto otvoreno ne kazati da je Mirvic najgori i najneuspjesniji vlasnik/predsjednik,sta je vec,u poslijeratnoj historiji kluba.
On je glavni i najveci krivac sto ne znamo za trofej vec haman 5 godina, a kako stvari stoje dok je on tu necemo znati ni u narednim.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 02 apr 2025, 22:29

napoleon72 je napisao/la:
02 apr 2025, 22:28
Sta krivite Zekica? Pa dobili smo bukvalno svaku ekipu koja je slabija od nas. Remizirali sa ovim egal ekipama, izgubili od jacih. Igramo bas ocekivano, sigurica na kladionici. Probudite se vec jednom iz sna da smo mi neki Real Madrid ove lige i da bismo dominirali da nas ne kradu. Nije do Zekica kao sto nije bilo ni do Rozmana. Mi smo treca ekipa lige po kvalitetu i tako se i postavljamo (treci u ligi, treci u konacnom poretku kupa).
Nismo dobili željezničare,kučina su na kvadrat al mi imamo kompleks pa se useremo kad ih vidimo.

pitar9876
Kontakt:

Post Postao/la pitar9876 » 02 apr 2025, 22:29

belosevic23 je napisao/la:
02 apr 2025, 22:27
Imaju bolje skautirane igrace ovaj Savic je za sve nase veznjake Belingem
Iako je Borac na racun kradja dosao do ovog tima, mora se reci da su ga odlicno sastavili.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 02 apr 2025, 22:30

MirkoPlazibat je napisao/la:
02 apr 2025, 22:23
Mislio sam da nikada neću ovo izgovoriti, ali kakav čas fudbala Žižovića.
Čovjek ne eksperimentiše, ne izmišlja podzemne vode, ne pokušava sa nekim divljim pokušajima zbunjivanja protivnika. Drži se jedne formacije, nesto poput Jakirovica.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 02 apr 2025, 22:31

zagorski je napisao/la:
02 apr 2025, 22:29
A zasto otvoreno ne kazati da je Mirvic najgori i najneuspjesniji vlasnik/predsjednik,sta je vec,u poslijeratnoj historiji kluba.
On je glavni i najveci krivac sto ne znamo za trofej vec haman 5 godina, a kako stvari stoje dok je on tu necemo znati ni u narednim.
Druze budi zahvalan sto imas nekog da investira u ovo ruglo od lige a ne da pricas gluposti
Zadnja izmjena: ubipara, dana/u 02 apr 2025, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 02 apr 2025, 22:31

Najgore sto igra ne valja nicemu. Pa ovo veceras da se do ponoci igralo ne bi se dao gol.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 02 apr 2025, 22:31

zagorski je napisao/la:
Zato što će doći mosarajvosa,anex,keli...da kažu kako smo štrumfovi i pljuvači.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 apr 2025, 22:31

SamoDaKazeem je napisao/la:
Nismo dobili željezničare,kučina su na kvadrat al mi imamo kompleks pa se useremo kad ih vidimo.
Pa ja, remi sa egal ekipama. Iza nas su 5 bodova i jedno mjesto u kupu. U pet deka znaci. Mi smo mentalno jos u prosloj sezoni kad su bili u borbi za opstanak a ekipa im je bara bara s nasom.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 apr 2025, 22:31

Lucas je napisao/la:
02 apr 2025, 22:30
MirkoPlazibat je napisao/la:
02 apr 2025, 22:23
Mislio sam da nikada neću ovo izgovoriti, ali kakav čas fudbala Žižovića.
Čovjek ne eksperimentiše, ne izmišlja podzemne vode, ne pokušava sa nekim divljim pokušajima zbunjivanja protivnika. Drži se jedne formacije, nesto poput Jakirovica.
Nije Jakirovic, nego Jakir Profa.
Svrrssio ti on po faci deggenskoj !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 02 apr 2025, 22:32

ErosViverosViv je napisao/la:
02 apr 2025, 22:15
Manuel je napisao/la:
02 apr 2025, 22:05
Jesmo li imali sut u okvir gola kako treba i onda pisu vi samo pljujete vi ovo vi ono.Oni ce poslije na nargilu a ti se nerviraj i kontaj sta da se desi da gledas Sarajevo ko iz doba kad su bili Rahmanovic i ta ekipa.
Treba da se pogodi sa pojacanjima. Pa i forum je 3 mjeseca govorio za napadace i krila, a nasi dovedose 2 napadaca u zadnjem danu roka, s tim da je jedan skoro operisao krizne.

Treba da kad trener kaze treba mi lijevi bek do 1.84 brz, jak u duelu i sa odredjenim defanzivnim zadacima da se to skautira i dovede, a ne da dodju ljudi iz kluba i kazu " ma moze ti to i ovaj mali igrat dobar je, igro je to nekad".

Dovesti igrace sa karakterom tipa Gojkovic, mudonje sa mentalitetom sampiona, a ne igrace koji se citav zivot bore za opstanak u srpskoj ligi i drugoj ligi hrvatske koji ne znaju sta je pritisak, sta je razmisljanje pobjednika.
Pa evo protiv borca faul za njih, njih 8 oko sudije, faul za nas, njih 10 oko sudije, kod nas znaju dici ruke sa 40 metara udaljenosti i to je vrhunac, nema osjecaja krivnje, nema odgovornosti, nema onog htijenja, niko ne cupa sebi kosu jer se izgubi, zna da lijeze laganih 15 do 35 milja kako god odigrali.

Ako te pokradu u jednoj utakmici, hocu da dominiras u ostalih 15 gdje ces imas regularno sudjenje. Ako je sta kod Zekica dobro, to je da ne trazi alibi i ne place po presicama. Neka se zapitaju sto ne dolazi ni 2000 na stadion. Ja nisam u mogucnosti zadnjih par utakmica da idem i evo nisam se sekunde pokajao.

Da se nadodam na ovo, u kadru mi Kupresak. Nemam nista protiv momka ali mi imamo 11 Kupresaka trenutno. Sta zna taj igrac o Sarajevu i o dresu koji nosi? Sta on zna o sampionskim ambicijama?
To je to.Mi nemamo lidera u ekipi koji ce povuci ovu ekipu.To je radio Rahmanovic kojeg smo prelagano dali a i ne zivi jedan za drugog nismo jednostavno tim za razliku od Borca gdje svi disu jedan za drugog i pokrivaju se protestvuju dok je nama bitno da se odradi tekma,uzme odlicna lova i navece u grad.Sto se mene tice gurnuo bih cijeli omladinski pogon do kraja sezone da igraju momci koji zive za Sarajevo koji vole ovaj klub i ovaj grad makar ostali bez Evrope ali da konacno imamo dva ili tri igraca koji ce biti nosioci koji ce ginuti za ovaj dres.Dosta mi je vise ovih otpada iz Hrvatske i Srbije.

Prodas tri bolja napadaca od ovih sto imamo i dovedes ove polovnjake samo da bi nekog doveli i hoces titulu.Hoces klinac moj.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 02 apr 2025, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 02 apr 2025, 22:34

02 apr 2025, 22:31
Pa ja, remi sa egal ekipama. Iza nas su 5 bodova i jedno mjesto u kupu. U pet deka znaci. Mi smo mentalno jos u prosloj sezoni kad su bili u borbi za opstanak a ekipa im je bara bara s nasom.
Pa mi smo uvijek egal sa njima bez obzira što oni troše kudikamo manje od nas,da je obratno pitao bih te.Kad smo u blizu na tabeli ne možemo dobiti,kad se bore za opstanak ne možemo dobiti.****

Medjed
Kontakt:

Post Postao/la Medjed » 02 apr 2025, 22:34

Realno dobro smo prosli. Hvala zizovicu sto je namjerno izveo rezervnu ekipu i rekao im da ne zapinju previse.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 02 apr 2025, 22:34

Dobro cemo se oznojiti i za to trece mjesto

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 apr 2025, 22:35

Ma ja sam od pocetka na strani Zekica,medjutim treba reci kad je nesto lose bilo to sudjenje,igra,realizacija,taktika. Nikakvih damu,zara u igri,kao da igras revijalnu utakmicu,to je ono sto smeta,previse razmazenih curica u ekipi kojima je dobro,imaju dobre plate,uslove a prizaju jedno veliko nista,nismo mi zeljkan da se zadovoljavamo pobijedama protiv Goska,mada meni isti k,hebo KUP kad vec nisi prvak.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 02 apr 2025, 22:36

Slabo da slabije ne može niti, toliko polovnih igraca ni Rozman nije imao.

Imalo se neke nade u Krdzalica, Butća, Lulica ali qurac od ovce sve i jedan. Rang Igman Kojic

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 02 apr 2025, 22:37

Manuel je napisao/la:
02 apr 2025, 22:32
ErosViverosViv je napisao/la:
02 apr 2025, 22:15
Manuel je napisao/la:
02 apr 2025, 22:05
Jesmo li imali sut u okvir gola kako treba i onda pisu vi samo pljujete vi ovo vi ono.Oni ce poslije na nargilu a ti se nerviraj i kontaj sta da se desi da gledas Sarajevo ko iz doba kad su bili Rahmanovic i ta ekipa.
Treba da se pogodi sa pojacanjima. Pa i forum je 3 mjeseca govorio za napadace i krila, a nasi dovedose 2 napadaca u zadnjem danu roka, s tim da je jedan skoro operisao krizne.

Treba da kad trener kaze treba mi lijevi bek do 1.84 brz, jak u duelu i sa odredjenim defanzivnim zadacima da se to skautira i dovede, a ne da dodju ljudi iz kluba i kazu " ma moze ti to i ovaj mali igrat dobar je, igro je to nekad".

Dovesti igrace sa karakterom tipa Gojkovic, mudonje sa mentalitetom sampiona, a ne igrace koji se citav zivot bore za opstanak u srpskoj ligi i drugoj ligi hrvatske koji ne znaju sta je pritisak, sta je razmisljanje pobjednika.
Pa evo protiv borca faul za njih, njih 8 oko sudije, faul za nas, njih 10 oko sudije, kod nas znaju dici ruke sa 40 metara udaljenosti i to je vrhunac, nema osjecaja krivnje, nema odgovornosti, nema onog htijenja, niko ne cupa sebi kosu jer se izgubi, zna da lijeze laganih 15 do 35 milja kako god odigrali.

Ako te pokradu u jednoj utakmici, hocu da dominiras u ostalih 15 gdje ces imas regularno sudjenje. Ako je sta kod Zekica dobro, to je da ne trazi alibi i ne place po presicama. Neka se zapitaju sto ne dolazi ni 2000 na stadion. Ja nisam u mogucnosti zadnjih par utakmica da idem i evo nisam se sekunde pokajao.

Da se nadodam na ovo, u kadru mi Kupresak. Nemam nista protiv momka ali mi imamo 11 Kupresaka trenutno. Sta zna taj igrac o Sarajevu i o dresu koji nosi? Sta on zna o sampionskim ambicijama?
To je to.Mi nemamo lidera u ekipi koji ce povuci ovu ekipu.To je radio Rahmanovic kojeg smo prelagano dali a i ne zivi jedan za drugog nismo jednostavno tim za razliku od Borca gdje svi disu jedan za drugog i pokrivaju se protestvuju dok je nama bitno da se odradi tekma,uzme odlicna lova i navece u grad.Sto se mene tice gurnuo bih cijeli omladinski pogon do kraja sezone da igraju momci koji zive za Sarajevo koji vole ovaj klub i ovaj grad makar ostali bez Evrope ali da konacno imamo dva ili tri igraca koji ce biti nosioci koji ce ginuti za ovaj dres.Dosta mi je vise ovih otpada iz Hrvatske i Srbije.

Prodas tri bolja napadaca od ovih sto imamo i dovedes ove polovnjake samo da bi nekog doveli i hoces titulu.Hoces klinac moj.
Trenutno ljepsa fuzija vlada u reprezentaciji medju igracima gdje se momci vide 5 puta godisnje i gdje se postava bira po nacionalnom kljucu. Totalni kolaps u selektiranju ekipe ciji rezultat polako nadolazi!

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 02 apr 2025, 22:38

02 apr 2025, 22:31
Bravo za realan osvrt. Mozemo mi srat na Borac, ali znaju igrati na rezultat pored toga sto su kvalitetniji. Imaju smislenu igru i tacno se zna sta hoce. Mi smo spucali love u ekipu i igra nam zavisi od jednog covjeka. Oni veceras izadju bez Vukovica, Despotovica i Ogrineca i ponovo nam odrze cas fudbala.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, r3m1, Tarapi i 20 gostiju.