Cudi me kako je nekima dozovljeno imati pacova na avatru..prepoznace sepacovi_tu_ima je napisao/la:nisam znao da su dozvoljene slike fašista na ovom forumu u obliku avatara

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Cudi me kako je nekima dozovljeno imati pacova na avatru..prepoznace sepacovi_tu_ima je napisao/la:nisam znao da su dozvoljene slike fašista na ovom forumu u obliku avatara
izgleda da je Franco znao da ce nam Barca puknuti 5 komada nekadpacovi_tu_ima je napisao/la:L-Train je napisao/la:eto sad Franco bio fasista ma daj molim tepacovi_tu_ima je napisao/la:nisam znao da su dozvoljene slike fašista na ovom forumu u obliku avatara
slika govori više od 1000 riječi.
steta samo sto za vrijeme Franca barcelona je osvojila vise titula nego Realpacovi_tu_ima je napisao/la:L-Train je napisao/la:eto sad Franco bio fasista ma daj molim tepacovi_tu_ima je napisao/la:nisam znao da su dozvoljene slike fašista na ovom forumu u obliku avatara
slika govori više od 1000 riječi.
Samo u slobodno vreme. Inace je bio poznati altruista i ljubitelj Katalonaca i Baska.L-Train je napisao/la:eto sad Franco bio fasista ma daj molim tepacovi_tu_ima je napisao/la:nisam znao da su dozvoljene slike fašista na ovom forumu u obliku avatara
ma ode ovo u off topic,ali eto izgleda da je lik fakat bio svestranMaGiCa je napisao/la:Samo u slobodno vreme. Inace je bio poznati altruista i ljubitelj Katalonaca i Baska.L-Train je napisao/la:eto sad Franco bio fasista ma daj molim tepacovi_tu_ima je napisao/la:nisam znao da su dozvoljene slike fašista na ovom forumu u obliku avatara
legenda reala je napisao/la:Ma jbo Franka i Real ,vidjeste li vi kralja šta radi ,joj kakav je majstor ,go i asistencija (Izzo jesi vidio ,ono Xavi ne umije)
Magični jesi vidio ,a kralja
pacovi_tu_ima je napisao/la:raul je igračina, ali nema nešto što ima xavi.
I sta bi sada to trebalo da znaci, eto Torres ima SP, EP a nista u klubskom tamicenjuraul je igračina, ali nema nešto što ima xavi.
Overrated trophy!pacovi_tu_ima je napisao/la:raul je igračina, ali nema nešto što ima xavi.
hahahMaGiCa je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Ma jbo Franka i Real ,vidjeste li vi kralja šta radi ,joj kakav je majstor ,go i asistencija (Izzo jesi vidio ,ono Xavi ne umije)
Magični jesi vidio ,a kralja
Kralj je demontirao FC Internazionale.
Raul, artista, siempre schalkista!
Magicni se malo opustioMaGiCa je napisao/la:Overrated trophy!
![]()
![]()
Prava je steta sto se cinjenice ne slazu sa tobom.Raul_64 je napisao/la:
steta samo sto za vrijeme Franca barcelona je osvojila vise titula nego Real
al budi cool mi smo "frankovci"
i mi cemo vam zgaditi fudbal![]()
Raul_64 je napisao/la:Magicni se malo opustioMaGiCa je napisao/la:Overrated trophy!
![]()
![]()
![]()
![]()
MaGiCa je napisao/la:Ako ga gotivis bar upola koliko on voli Real, odoh da se pomolim za njegovo zdravlje.
nema šta da se šmeka moderaciji. onaj koji je postavio fašistu kao avatar, sam bi trebao da ima obraza pa da ga skine. ah, obraz... ko ga ima u današnje vrijemeek0 je napisao/la:Ko ima nesto protiv Franca ima temu za zelbe pa neka se potuzi. Ovdje nema potrebe za raspravama ove vrste. Nego, nekako se osjecam sje?ano kada vidim Raula kako slavi sa navijacima Salke-a.
Ma zezam se bre. Obicno se navijaci Reala ljute kad im pomene neko FFa, a ti ga metnuo u avatar.ek0 je napisao/la:Ko ima nesto protiv Franca ima temu za zelbe pa neka se potuzi. Ovdje nema potrebe za raspravama ove vrste. Nego, nekako se osjecam sje?ano kada vidim Raula kako slavi sa navijacima Salke-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.