English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Individualna sezona Ronalda 2007/8 je najbolja ikada u Premu. Pored brojki, onakav nivo kvalitete u igri, lepršavi Ronaldo u svom peaku, ne može da ne bude prvi na ovoj listi kako god okreneš. Svaka čast Henryu i Salahu za one neke sezone, ali ta Ronaldova i naravno ostale gdje je Utd osvajao titule, je najveći nivo kvalitete otkako je Premier lige. Mislim, praviti ovu listu, a jedan Ronaldo na njoj, to je logičan slijed (kad već nema Messia
).

- wadethegreat
- Kontakt:
Pa ne pise najbolja sezona ikada valjda se gleda cijeli ucinak a Ronaldo odyebao za Real.Poligon10 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:52Individualna sezona Ronalda 2007/8 je najbolja ikada u Premu. Pored brojki, onakav nivo kvalitete u igri, lepršavi Ronaldo u svom peaku, ne može da ne bude prvi na ovoj listi kako god okreneš. Svaka čast Henryu i Salahu za one neke sezone, ali ta Ronaldova i naravno ostale gdje je Utd osvajao titule, je najveći nivo kvalitete otkako je Premier lige. Mislim, praviti ovu listu, a jedan Ronaldo na njoj, to je logičan slijed (kad već nema Messia).
Ajd sve to ali kako je moguce da United dovede Ugartea,Zirkzeea,Hojlunda i Mounta i nitko ne bude javno streljan u trenu kad su svi na terenu.
Pa jucer Amorim sve nade stavi u Maguireea kao špica i lik promaši 4 dobre šanse jer je stoper.Da krene pet tekmi kao špic bio bi korisniji od ova dva.
Pa jucer Amorim sve nade stavi u Maguireea kao špica i lik promaši 4 dobre šanse jer je stoper.Da krene pet tekmi kao špic bio bi korisniji od ova dva.
Koliko više old school igrača iz ranijih sezona Prema nego ovih iz zadnjih, hajmo reći desetak sezona. I to nešto govori.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ronaldo je u Premu proveo 7 sezona, Henry 8 ili 9 koliko znam. To je prilično izjednačeno da uzmem Ronalda kao najboljeg ikad što je igrao određeno takmičenje sa ostavljenim učinkom iza sebe.wadethegreat je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:58Pa ne pise najbolja sezona ikada valjda se gleda cijeli ucinak a Ronaldo odyebao za Real.Poligon10 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:52Individualna sezona Ronalda 2007/8 je najbolja ikada u Premu. Pored brojki, onakav nivo kvalitete u igri, lepršavi Ronaldo u svom peaku, ne može da ne bude prvi na ovoj listi kako god okreneš. Svaka čast Henryu i Salahu za one neke sezone, ali ta Ronaldova i naravno ostale gdje je Utd osvajao titule, je najveći nivo kvalitete otkako je Premier lige. Mislim, praviti ovu listu, a jedan Ronaldo na njoj, to je logičan slijed (kad već nema Messia).
Zar je ronaldo tako dugo igrao u premiershipu? Ja bi se zakleo da je igrao plafon 3,4 sezone i otisao u RealPoligon10 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:15Ronaldo je u Premu proveo 7 sezona, Henry 8 ili 9 koliko znam. To je prilično izjednačeno da uzmem Ronalda kao najboljeg ikad što je igrao određeno takmičenje sa ostavljenim učinkom iza sebe.wadethegreat je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:58Pa ne pise najbolja sezona ikada valjda se gleda cijeli ucinak a Ronaldo odyebao za Real.Poligon10 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:52Individualna sezona Ronalda 2007/8 je najbolja ikada u Premu. Pored brojki, onakav nivo kvalitete u igri, lepršavi Ronaldo u svom peaku, ne može da ne bude prvi na ovoj listi kako god okreneš. Svaka čast Henryu i Salahu za one neke sezone, ali ta Ronaldova i naravno ostale gdje je Utd osvajao titule, je najveći nivo kvalitete otkako je Premier lige. Mislim, praviti ovu listu, a jedan Ronaldo na njoj, to je logičan slijed (kad već nema Messia).

- wadethegreat
- Kontakt:
I ja bih se zakleo da je ranije otisao u Real tako mi je u glavi ostalo...boki86 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:22Zar je ronaldo tako dugo igrao u premiershipu? Ja bi se zakleo da je igrao plafon 3,4 sezone i otisao u RealPoligon10 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:15Ronaldo je u Premu proveo 7 sezona, Henry 8 ili 9 koliko znam. To je prilično izjednačeno da uzmem Ronalda kao najboljeg ikad što je igrao određeno takmičenje sa ostavljenim učinkom iza sebe.wadethegreat je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:58
Pa ne pise najbolja sezona ikada valjda se gleda cijeli ucinak a Ronaldo odyebao za Real.![]()
Meni je opet Henry ne znam bio savrsen i za oko i sve.
Samo Ronaldo nije ni blizu nekim igracima po broju golova u ligi.
Bruku je igraca ispred u tom segmentu sto se Engleske tice naravno.
Pa tad je bio 6 sezona, a cini ti se da je igrao 3-4 jer je prvih nekoliko bio nebitan
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Uzmi samo u obzir da su glavni napadaci Unitedu, Chelseau i Arsenalu sada Hojlund, Jackson i Havertz.

- JayCatwright
- Kontakt:
al bukvalno ovo, ima otprilike dobre dvije sezone u Premu na nivou Salaha, dok je Salahu svaka vrhunska.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
salah ima veci legacy u epl od ronalda to je valjda svakom jasno
Vala basQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:35salah ima veci legacy u epl od ronalda to je valjda svakom jasno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mogul se linije povuc legende 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
joj sto ga baci beto allahu dragi 

Koja tuga sto ovo nije krunisano golom

Ovi se nadaju i dalje. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Moze li se ovaj leg brejker Tarkowskog spomenut?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Spomeni slobodno, imas nasu dozvolu
Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, QUARESMA 18<<<, Severina007 i 13 gostiju.