Tesko

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Hoce li sta promjeniti da ja kazem da je bio penal ?let3 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:23I nesvirani penal nad Kubom, al naravno to neces prokomentarisatisve sto utakmice Hale mogu ponuditi
![]()
Ma jok, gdje bi ti o sudijama i greskamagodrina je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:39Hoce li sta promjeniti da ja kazem da je bio penal ?
Upalim tv gledam utakmicu a ne da biljezim greske i ovdje prosipam neke realno glupe fore.
Postao/la godrina » 09 feb 2025, 07:15
Ne prizivaj derista. Proslo kolo gol daje igrac koji je trebao dobit crveni. Ovo penal lafo, njima bi od ona 2 igranja rukom u 16 jednom svirano sto posto.
Neka, utakmica nelosa tj drugo poluvrijeme. Neka se sibaju sad kad su kreteni. Morali su kupovat u januaru nekog u zadnju liniju.
Postao/la godrina » 04 jan 2025, 10:19
Bgm dobra utakmica. Svega bilo.
Spanske sudije su gore od Kazlagica i Muse.
Bice da forum lazePostao/la godrina » 17 feb 2025, 22:04
Milos Gigovic je za spanske sudije Colina licno.
Barsa k'o Borac.
Znas kako to ide brate - sutio si mudro kad je Tony neki dan vrijeđao sve redom i mangupisao se :godrina je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:47Ovaj forum je bas postao jedna ogromna septicka rupetina i to isto sve na velikoj vecini tema.
Glavni fazon je kao bit neka baja, sto jace vrijedjat vjerovatno lijecit tako neke frustracije i bar ovako anonimno bit mangup.
Skoro bez ikakve diskusije, iole civilizovane.
Tad nije bilo vazova o nekoj civilizovanoj diskusiji.Post Postao/la TonySosa » 30 mar 2025, 01:05
Da ne govorim o jos nekim odlukama u duelima protiv Espanyola i Osasune, na sto se ova hegemonijska postenjacina nije oglasavala. Ili naprimjer da spomenem kako se neki dan ponovio penal na utakmici Barcelone, dok za istu situaciju nije ponovljen penal Bellinghama protiv Valencie (jos je pritom i golman bio van linije). Ja nemam problem sa tim da su neke odluke dvojbene (iako su ove dns potpuno ciste, penal u 95. minuti za Leganes no comment...), ali neki navijaci Barcelone misle da se to desava samo na utakmicama Madrida a nikako na njihovim utakmicama ili na utakmicama drugih klubova. Ko gleda utakmice Atletica, moze vidjeti da tu ima jos smjesnijih penala godinama unazad. Definitivno najgluplja skupina navijaca. Ne samo na forumu, nego i uzivo. Vise puta sam se uvjerio da su ti likovi tesko zaostali i ponasaju se ko da samo oni znaju sta je fudbal.![]()
Ma bezveze si uletio da moralises na ovoj temi koja je odavno septicka jamagodrina je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:58Nit smo braca nit sam ja policajac da gledam sve ko sta pise i sankcionisem. A i ne volim generalizovat, izletim nekad ali bas rijetko.
I ne mogu ja komunicirat sa nekim sa ovim forama iz sestog b "hala, najgluplji navijaci kastilje" kako vec. Vjerujem da ti mozes bolje od toga ali ne mogu ja previse tih fora.
Pisite, vrijedjajte se. Eto vam forum.
Šteta što odvratnom favelaškom gubičaru nije nogu slomio ovim startom. Onda bi plakao da je rasizam, jer mu je protivnik nogu slomio.luckystrike je napisao/la: ↑02 apr 2025, 08:03Sosijedad nije ništa posebno napravio, dobro su se borili i igrali pametno iz tranzicije a golovima su im dobrano kumovale greške pojedinaca iz odbrane Reala, od Vaskeza preko čije strane je Real primio većinu svojih golova do Alabe koji dva puta iz bloka daje autogolove.
Da ih je Anćeloti blagovremeno mjenjao i eventualno Kamavingu, kao što je @godrina vidio s kauča a Karlo nije pored terena, utakmica ne bi otišla u produžetke.
Real je dominirao cijelu utakmicu i dva brza gola nakon 1 3 dovoljno govore o snazi ekipe. Osim 4 postignuta pogotka imali su i minimalno 4 izgledne šanse.
Sudiji se može zamjeriti što nije isključio igrača s brojem 16 nakon namjernog starta nad Vinijem, koji uopšte nije ni gledao loptu. Da stvar bude gora to je treći faul u istom naletu, jedan ga je oborio ali je ustao drugi ga nije mogao srušiti pa dolazi ovaj treći odvratni faul.
![]()
Španjolci: Skandal. Gol Reala proizašao je iz 10-metarskog zaleđa Mbappea
Ovo sve govori o mentalnom sklopu sakupljaca sekundarnih sirovina.SetoKaiba je napisao/la: ↑02 apr 2025, 12:03Šteta što odvratnom favelaškom gubičaru nije nogu slomio ovim startom. Onda bi plakao da je rasizam, jer mu je protivnik nogu slomio.luckystrike je napisao/la: ↑02 apr 2025, 08:03Sosijedad nije ništa posebno napravio, dobro su se borili i igrali pametno iz tranzicije a golovima su im dobrano kumovale greške pojedinaca iz odbrane Reala, od Vaskeza preko čije strane je Real primio većinu svojih golova do Alabe koji dva puta iz bloka daje autogolove.
Da ih je Anćeloti blagovremeno mjenjao i eventualno Kamavingu, kao što je @godrina vidio s kauča a Karlo nije pored terena, utakmica ne bi otišla u produžetke.
Real je dominirao cijelu utakmicu i dva brza gola nakon 1 3 dovoljno govore o snazi ekipe. Osim 4 postignuta pogotka imali su i minimalno 4 izgledne šanse.
Sudiji se može zamjeriti što nije isključio igrača s brojem 16 nakon namjernog starta nad Vinijem, koji uopšte nije ni gledao loptu. Da stvar bude gora to je treći faul u istom naletu, jedan ga je oborio ali je ustao drugi ga nije mogao srušiti pa dolazi ovaj treći odvratni faul.
![]()
![]()
1. Ja sam za tebe olicenje zdravog razuma.TonySosa je napisao/la: ↑31 mar 2025, 05:13Kod tebe bas sve zdravo i normalnoMukebir je napisao/la: ↑30 mar 2025, 06:32Samo da pozdravim ove madridase sto imaju neki nivo a svojim imbecilnim komentarima uništili svaki vid rasprave. Kad god je neko pokušao nesto iole zdravo i normalno napisati, ko iz paštete iskakali troleri deni, sosa a i ovaj gudrina i idiotluke svoje prosipali. Ljudi vam činjenice iznesu. I onda ocekujes da se s tobom nesto raspravlja. Bas se nesto fini pravite. Olicenje svega dobrog. Nema sta.
Da ponovim, smeće od kluba.
Bajrambarecula, ko slavi.![]()
. Otkako si se prijavio na forum prosipas neke djecije fore. Nije ni cudo kad ti je glavni izvor informacija Tiktok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.