Pa dobro sad, ipak je čovjek u dva mandata bio predsjednik države, logično je da će biti u prvom redu na svim manifestacijama i događajima.
Zna se šta ja mislim o njemu, ali nikada ne smijemo degradirati najvažnije funkcije u državi.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa kakav je bio treba ga degradirati i zabraniti mu pristup svim manifestacijama i dogadjajima ikad, a ne prvim redovima
Ne uzdižemo njega, već poštujemo funkciju na kojoj je bio.
Upravo ovo, i još uvijek je predsjednik najveće stranke. Kakva god bila i šta god mislili o njemu to je tako. Nerealno je očekivati da on ne bude u prvom redu bilo gdje. To ko misli da će se desiti živi u nekom paralelnom svijetu. Dodik bi bio u prvom redu a ne on.
Nije problem sto je bio u prvom redu, barem za mene, nego sto je onako degutantno bilo ogradjeno, kao neki vip tretman jbt, sto ne bi trebalo da bude u jednom vjerskom objektu. Al to mislim da nije ni do bakira ni do ovih sto su sjedili u prvom redu, to je maslo Islamske zajednice, oni tako vole da ogradjuju i dijele ljude na obicne muslimane i ove malo "bolje", naprednije od kojih su imali neke koristi, pogotovo finansijski.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 apr 2025, 18:18Upravo ovo, i još uvijek je predsjednik najveće stranke. Kakva god bila i šta god mislili o njemu to je tako. Nerealno je očekivati da on ne bude u prvom redu bilo gdje. To ko misli da će se desiti živi u nekom paralelnom svijetu. Dodik bi bio u prvom redu a ne on.
Braća opravdavaju ogradu u džamiji dan te je.boPendulum je napisao/la: ↑01 apr 2025, 18:23Dok god je nama "normalno" i "očekivano" da nam ljudi kao Bakir (jer gdje ćeš njega ili slične njemu u sredinu, ne mora eto u posljednji red) budu "uvijek u prvim redovima", nikad mi napredovati nećemo. Ni kao muslimani (ili bilo koja druga vjera) a ni kao narod/država.
To je za učače koji moraju imati osigurano mjesto jer ide i na TV i ne mogu se oni probijati među samom ljudi i sad nekom objašnjavati zašto on mora biti. Naš narod, generalno, ne zna i ne poštuje protokol jer da smo Japanci možda ni bilo kanafe a ovako mora.miki09 je napisao/la: ↑01 apr 2025, 18:35Nije problem sto je bio u prvom redu, barem za mene, nego sto je onako degutantno bilo ogradjeno, kao neki vip tretman jbt, sto ne bi trebalo da bude u jednom vjerskom objektu. Al to mislim da nije ni do bakira ni do ovih sto su sjedili u prvom redu, to je maslo Islamske zajednice, oni tako vole da ogradjuju i dijele ljude na obicne muslimane i ove malo "bolje", naprednije od kojih su imali neke koristi, pogotovo finansijski.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 apr 2025, 18:18Upravo ovo, i još uvijek je predsjednik najveće stranke. Kakva god bila i šta god mislili o njemu to je tako. Nerealno je očekivati da on ne bude u prvom redu bilo gdje. To ko misli da će se desiti živi u nekom paralelnom svijetu. Dodik bi bio u prvom redu a ne on.
Dino Konakovic.Otkrivamo koju je lobističku kuću angažovala BiH u SAD-u; u njoj je zaposlena kćerka Trumpove "ledene dame"
Nema protokola u džamijama kada je riječ o tome ko će stati u koji saf. Zna se šta je farz i koji su obavezni namazi.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 apr 2025, 18:52To je za učače koji moraju imati osigurano mjesto jer ide i na TV i ne mogu se oni probijati među samom ljudi i sad nekom objašnjavati zašto on mora biti. Naš narod, generalno, ne zna i ne poštuje protokol jer da smo Japanci možda ni bilo kanafe a ovako mora.miki09 je napisao/la: ↑01 apr 2025, 18:35Nije problem sto je bio u prvom redu, barem za mene, nego sto je onako degutantno bilo ogradjeno, kao neki vip tretman jbt, sto ne bi trebalo da bude u jednom vjerskom objektu. Al to mislim da nije ni do bakira ni do ovih sto su sjedili u prvom redu, to je maslo Islamske zajednice, oni tako vole da ogradjuju i dijele ljude na obicne muslimane i ove malo "bolje", naprednije od kojih su imali neke koristi, pogotovo finansijski.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 apr 2025, 18:18
Upravo ovo, i još uvijek je predsjednik najveće stranke. Kakva god bila i šta god mislili o njemu to je tako. Nerealno je očekivati da on ne bude u prvom redu bilo gdje. To ko misli da će se desiti živi u nekom paralelnom svijetu. Dodik bi bio u prvom redu a ne on.![]()
Nisam vidio da ste ovako po čitave dane pisali kad se redovno entitetske ili državne pošte, elektroprivreda i sl. u 65+% države otvaraju tako što svećenik ili pop dođu da urade obred.Bundesliga je napisao/la: ↑01 apr 2025, 20:10I ovi što govore da bi Bakir kao trebao u prvi saf jer je bio predsjednik se provaljuju, Bajram namaz je vjerski, a ne politički obred. Država je sekularna i IZ bi trebala biti odvojena od politike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.